- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 28
Önceki sene kız idi etrafımdaki çoğu kişinin kızı oldu sanki bu sene de erkek senesi gibi bu sene doğuracak bizden önceki gebelerin genelde erkek...Merak ediyorum bu sene kız senesi mi erkek senesi mi diye tabi en önemlisi sağlıklı sıhhatli olması
Kızlar ikili testi devlette yaptırabilirsiniz.özel hastaneye gidiyorsan illa ki yaptır diyecek, tahlil ücretli ya, hastaneye para akışı sağlansın diye:)
Tamam canım yazıcam inşaallah belli olur ilk çocuğum kız bakalım bu ne olacak:)Belli olursa yaz cnm :)
Evet özele gidiyorum ama klinik benim gittiğim doktor hangi hastaneye yönlendirir bilmiyorum :)özel hastaneye gidiyorsan illa ki yaptır diyecek, tahlil ücretli ya, hastaneye para akışı sağlansın diye:)
Benimki de merak işte kız erkek farketmez :)Önceki sene kız idi etrafımdaki çoğu kişinin kızı oldu sanki bu sene de erkek senesi gibi bu sene doğuracak bizden önceki gebelerin genelde erkek...
Aslında bu sene olayına inanmıyorum illa erkek senesi ya da kız senesi diye çocuk düşünenler var...
Sadece her sene ya kız ya da erkek daha çok oluyo :)
Benim daha ıkili test için günüm gelmedi cnm ama gönlünü ferah tut bu testler kesin sonuç vermiyor Rabbım sağlıklı sıhhatli nasip etsinMerhaba arkadaslar, ikili test yaptirdiniz mi? Ben bugun yaptirdim henuz kan sonucum cikmadi ve risk orani soylenmedi. Ama ense kalinligini 2.4-2.5 gibi olctu doktorum. Sinira yakin dedi, yas faktoru de oldugu icin bana yaptirabilecegim ileri tetkiklerden bahsetti. Biz de sonucu beklemek istiyoruz ama icim bi tuhaf. Sonucta bu ikili test kesin sonuc vermiyor. Sizde durumlar nasil?
Amin insallah canim. Yas ileri olunca insan korkmadan edemiyor malesef.Benim daha ıkili test için günüm gelmedi cnm ama gönlünü ferah tut bu testler kesin sonuç vermiyor Rabbım sağlıklı sıhhatli nasip etsin
Kaç yaşındasın kiAmin insallah canim. Yas ileri olunca insan korkmadan edemiyor malesef.
Bu hafta 39 oluyorum.Kaç yaşındasın ki
Ben 45 yaşında doğum yapanları okudum cnm kafanı bulandırma boş yereBu hafta 39 oluyorum.
Aynı senin gibiyim bende 12 hafta 5 gun:) iki gun önce doktor kıza benzıyor dedi ama kesin olmuyor işteBende 12+5 im bugün.
14 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum cinsiyet için..
Moralinizi bozmayın zaten bu test ihtimalleri hesaplayan bir test sonuç istenen gibi çıkmazsa bile kesin bir sonuç değil. Nitekim benim kayın validem 41 yaşında görümceme hamileyken ona yapmışlar ihtimal çok yüksek çıkınca kesin pronlemli bir bebek demişler ona ama öyle birşey de olmadı fazlasıyla sağlıklı şuan.. Bende sırf doktor yapalım dedi diye yaptıracağım.. Dowm sendromluda olsa benim yavrum sonuçta ve herkes gibi yaşamaya hakkı var..Merhaba arkadaslar, ikili test yaptirdiniz mi? Ben bugun yaptirdim henuz kan sonucum cikmadi ve risk orani soylenmedi. Ama ense kalinligini 2.4-2.5 gibi olctu doktorum. Sinira yakin dedi, yas faktoru de oldugu icin bana yaptirabilecegim ileri tetkiklerden bahsetti. Biz de sonucu beklemek istiyoruz ama icim bi tuhaf. Sonucta bu ikili test kesin sonuc vermiyor. Sizde durumlar nasil?
ben 39 da doğurucam, ilk çocuğumu 35 yaşımda doğurdum. çevremde 40 da doğuran o kadar örnek var ki, hamile kalmadan önce korkuyordum ama şimdi çok rahatım. ne olacaksa olacak, Allah'tan gelene razıyım. ben de korkuyorum 2 liden ama, sonucu kötü çılsa bile kesin sonuç da değil neticede.Amin insallah canim. Yas ileri olunca insan korkmadan edemiyor malesef.
nasılllKızlar nasılsınız ben 10 hafta 2 günde cinsiyeti öğrendimmm :)))))
Ultrason cihazı çok iyi doktorun bide gösterdi kendininasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?