Insallah cnm :)çok şanslısınn . pazartesi ikili taramam var belki benimki de görünürr
özel değilse cinsiyeti nedir? kesin sonuç muInsallah cnm :)
Neden özel olsun cnm o kadar yazmışım cinsiyeti yazmayı unutmuşum :) erkekmiş doktor ben burdayım diye bağırıyor ama haftaya daha da kesinlesir dediözel değilse cinsiyeti nedir? kesin sonuç mu
Amin canım inşallah :)çok sevindim canım Allah ım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Neymiş bakalım miniğin cinsiyeti canımKızlar nasılsınız ben 10 hafta 2 günde cinsiyeti öğrendimmm :)))))
Erkekmiş cnm :)Neymiş bakalım miniğin cinsiyeti canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim hayırlısı olsunErkekmiş cnm :)
Amin canım çok teşekkür ederim cümlemiz inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim hayırlısı olsun
Amin inşaallah darısı başımızaAmin canım çok teşekkür ederim cümlemiz inşallah
Gitmeden çikolata ye ben öyle yaptım :)salı günü de ben gideceğim 12+2 oluyor ama pek umutlu değilim bakalım. kuzenim de 10. haftada öğrendi o da 12 haftalık ve kesin erkekmiş. bakalım bizim kısmetimizde ne var:)
Bende 12 +2 de gittim ama 2 gün önden gidiyoe gelişimi benim midemde aşırı gaz olduğu için bağırsaklarımdan dolayı göremedi doktor 10 gün içinde tekrar gideceğim bakalım hayırlısı inşaallahGitmeden çikolata ye ben öyle yaptım :)
Amin cnm hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunlar :)Bende 12 +2 de gittim ama 2 gün önden gidiyoe gelişimi benim midemde aşırı gaz olduğu için bağırsaklarımdan dolayı göremedi doktor 10 gün içinde tekrar gideceğim bakalım hayırlısı inşaallah
Amin canım inşaallah :)Amin cnm hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunlar :)
yaa neden ki, hareket mi ediyor o zaman? :) ben de hayırlısıyla öğreneyim, salı günü gideceğim. bu arada oğluşunu sağlıkla kucağına alır ve büyütürsün inşallah:)Gitmeden çikolata ye ben öyle yaptım :)
sivilce 1 tane çıktı, o da siyah nokta sıktım, sivilceye dönüştü. benim sivilce değil de, yüzümde bi solgunluk, bi çirkinlik var. gözaltlarım zaten çukurdu bi de morardı. 3 kilo verdim ilk 3 ayda.aslımda zayıf değilim toöbulum bile ama yine de millet kuş kadar çocuk doğuracaksın daha karnın yok diyor. valla bu komşu teyzeleri memnun etmek zor:)) karnımı ben de göremiyorum çünkü 100 yıldır göbeğim var:)) bakalım iştahım tam düzelsin de normale döneyim. o zaman da çok kilo alıyorum ama bu sefer kilodan korkmuyorum, ilkinde bir şekilde gitti, yine gider.Merhaba kızlar nasılsınız. Sizinde yüzünüzde sivilce çıkıyor mu? Çok kötü oldu yüzüm ya
Evet cnm hareket ediyormus bana da arkadaşım söylemişti :) Amin cümlemiz insallah Allah olmayan isteyen herkese nasip etsinyaa neden ki, hareket mi ediyor o zaman? :) ben de hayırlısıyla öğreneyim, salı günü gideceğim. bu arada oğluşunu sağlıkla kucağına alır ve büyütürsün inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?