2019 Eylül Anneleri

çok sevindim canım Allah ım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

salı günü de ben gideceğim 12+2 oluyor ama pek umutlu değilim bakalım. kuzenim de 10. haftada öğrendi o da 12 haftalık ve kesin erkekmiş. bakalım bizim kısmetimizde ne var:)

Gitmeden çikolata ye ben öyle yaptım :)
Bende 12 +2 de gittim ama 2 gün önden gidiyoe gelişimi benim midemde aşırı gaz olduğu için bağırsaklarımdan dolayı göremedi doktor 10 gün içinde tekrar gideceğim bakalım hayırlısı inşaallah

Amin cnm hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunlar :)

Merhaba kızlar nasılsınız. Sizinde yüzünüzde sivilce çıkıyor mu? Çok kötü oldu yüzüm ya

Merhaba kızlar nasılsınız. Sizinde yüzünüzde sivilce çıkıyor mu? Çok kötü oldu yüzüm ya
sivilce 1 tane çıktı, o da siyah nokta sıktım, sivilceye dönüştü. benim sivilce değil de, yüzümde bi solgunluk, bi çirkinlik var. gözaltlarım zaten çukurdu bi de morardı. 3 kilo verdim ilk 3 ayda.aslımda zayıf değilim toöbulum bile ama yine de millet kuş kadar çocuk doğuracaksın daha karnın yok diyor. valla bu komşu teyzeleri memnun etmek zor:)) karnımı ben de göremiyorum çünkü 100 yıldır göbeğim var:)) bakalım iştahım tam düzelsin de normale döneyim. o zaman da çok kilo alıyorum ama bu sefer kilodan korkmuyorum, ilkinde bir şekilde gitti, yine gider.

yaa neden ki, hareket mi ediyor o zaman? :) ben de hayırlısıyla öğreneyim, salı günü gideceğim. bu arada oğluşunu sağlıkla kucağına alır ve büyütürsün inşallah:)
Evet cnm hareket ediyormus bana da arkadaşım söylemişti :) Amin cümlemiz insallah Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…