2019 Eylül Anneleri

Sen komşularin lafına bakma bana da ne kadar çabuk karnın çıktı diyorlar memnun etmek zor insanları :) bence düzenli beslen kiloları takma ben şimdiden 5 kilo aldım :)

Sen komşularin lafına bakma bana da ne kadar çabuk karnın çıktı diyorlar memnun etmek zor insanları :) bence düzenli beslen kiloları takma ben şimdiden 5 kilo aldım :)
gerçekten kilo almayı hiç dert etmiyorum. yeter ki iştahım normale dönsün. herkes her şeyi söyleyecek illa. kimseyi takmıyorum. bebeğimin sağlığından kendi sağlığımdan önemli bir şey yok.

Öyle önemli olan bebislerin sağlığı ama aynaya bakınca sinirlerim bozuluyor bitkisel çözüm arıyorum
Ben daha önceden de lr nin ürünlerini kullaniyodum leke ve sivilce için hepsi geçmişti şimdi hamilelikten tekrar çıkınca kullanmaya başladım hafifledi kesinlikle tavsiye ederim internetten alabilirsiniz.

Benimde öyle canım ilk gebeliğimde olmamıştı ama bunda daha çok sırtımda çıkığı isilik gibi
Cinsiyet etkilermis canım sözde kız bebek annenin güzelliğini alırmış ama bakalım hayırlısı :) sizin belli mi cinsiyeti

Ben daha önceden de lr nin ürünlerini kullaniyodum leke ve sivilce için hepsi geçmişti şimdi hamilelikten tekrar çıkınca kullanmaya başladım hafifledi kesinlikle tavsiye ederim internetten alabilirsiniz.
Bakayım Bi teşekkür ederim

Merhaba kızlar nasılsınız. Sizinde yüzünüzde sivilce çıkıyor mu? Çok kötü oldu yüzüm ya
Sivilcelendim canım bende ama bu sıra geçti.. Ama cildim eskisi gibi değil, banyodan sonra yüzüm kızarıyor, hafif kabarıyor olabildiğince çabuk çıkıyorum duştan..

Bizimkide erkek ilk bebeğimiz :) kaçıncı haftada öğrendin
14.haftada bugün öğrendim :) ilk oğlan 12de göstermişti ama bu paşa 12de saklandı emin olamadı doktor, bugün kesin gördük pipiyi size de maşallah, hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah

Aynı senin gibiyim bende 12 hafta 5 gun:) iki gun önce doktor kıza benzıyor dedi ama kesin olmuyor işte
Hayırlısı olsun canım, ben daha bir defa gittim 8+3 de.
7 marta randevu almıştım fakat doktorumun işi çıkmış galiba. 21 marta aldım randevuyu cinsiyeti söyler inşallah.

.. Ben ilk bebeğimde 62 ile hamile olup 70 ile doğuma gittim. Göbeğim de 6 aydan sonra çıktı.. Şimdi çıkmaz ki çok küçük bebek kiloyla alakası yok yani :)

.. Ben ilk bebeğimde 62 ile hamile olup 70 ile doğuma gittim. Göbeğim de 6 aydan sonra çıktı.. Şimdi çıkmaz ki çok küçük bebek kiloyla alakası yok yani :)
ben de 60 ile hamile kaldım 75 le doğuma girdim. 4. aydan sonra göbek yavaştan çıkmıştı. şimdi de hamile göbeği gibi değil işte normal göbek ama yüzüstü yatamadım dün gece. biraz baskı hissettim. ufaktan burdayım diyecek sanırım:)

Bakayım Bi teşekkür ederim
lr ilk gebeliğimde ben de kullandım. ablam yapıyordu o zamanlar. sprey ve acil durum kremi kullandım. çok fazla hamilelik lekesi vardı, boynumda ve yüzümde. düzenli de kullanmadım ama hepsi gitti. artık lr dan mı bilemiyorum. göğüs ucu çatlaklarını rahatlatıyordu ama ondan eminim.

D Doğumdan sonra çıkan lekeler geçiyor diye biliyorum ben boynumda siyahımsı gölge gibi leke gibi bişeyler pldu sonra geçti şükür. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…