Sen komşularin lafına bakma bana da ne kadar çabuk karnın çıktı diyorlar memnun etmek zor insanları :) bence düzenli beslen kiloları takma ben şimdiden 5 kilo aldım :)sivilce 1 tane çıktı, o da siyah nokta sıktım, sivilceye dönüştü. benim sivilce değil de, yüzümde bi solgunluk, bi çirkinlik var. gözaltlarım zaten çukurdu bi de morardı. 3 kilo verdim ilk 3 ayda.aslımda zayıf değilim toöbulum bile ama yine de millet kuş kadar çocuk doğuracaksın daha karnın yok diyor. valla bu komşu teyzeleri memnun etmek zor:)) karnımı ben de göremiyorum çünkü 100 yıldır göbeğim var:)) bakalım iştahım tam düzelsin de normale döneyim. o zaman da çok kilo alıyorum ama bu sefer kilodan korkmuyorum, ilkinde bir şekilde gitti, yine gider.
gerçekten kilo almayı hiç dert etmiyorum. yeter ki iştahım normale dönsün. herkes her şeyi söyleyecek illa. kimseyi takmıyorum. bebeğimin sağlığından kendi sağlığımdan önemli bir şey yok.Sen komşularin lafına bakma bana da ne kadar çabuk karnın çıktı diyorlar memnun etmek zor insanları :) bence düzenli beslen kiloları takma ben şimdiden 5 kilo aldım :)
Aynen cnm önemli olan bebislerimiz :)gerçekten kilo almayı hiç dert etmiyorum. yeter ki iştahım normale dönsün. herkes her şeyi söyleyecek illa. kimseyi takmıyorum. bebeğimin sağlığından kendi sağlığımdan önemli bir şey yok.
Maalesefff benim varMerhaba kızlar nasılsınız. Sizinde yüzünüzde sivilce çıkıyor mu? Çok kötü oldu yüzüm ya
Öyle önemli olan bebislerin sağlığı ama aynaya bakınca sinirlerim bozuluyor bitkisel çözüm arıyorumMaalesefff benim varhatta kollarım ve sırtımdada çıkıyor genede çok şükür sağlıklı olsun bebislerde
Ben daha önceden de lr nin ürünlerini kullaniyodum leke ve sivilce için hepsi geçmişti şimdi hamilelikten tekrar çıkınca kullanmaya başladım hafifledi kesinlikle tavsiye ederim internetten alabilirsiniz.Öyle önemli olan bebislerin sağlığı ama aynaya bakınca sinirlerim bozuluyor bitkisel çözüm arıyorum
Benimde öyle canım ilk gebeliğimde olmamıştı ama bunda daha çok sırtımda çıkığı isilik gibiMaalesefff benim varhatta kollarım ve sırtımdada çıkıyor genede çok şükür sağlıklı olsun bebislerde
Cinsiyet etkilermis canım sözde kız bebek annenin güzelliğini alırmış ama bakalım hayırlısı :) sizin belli mi cinsiyetiBenimde öyle canım ilk gebeliğimde olmamıştı ama bunda daha çok sırtımda çıkığı isilik gibi
Oyy Allah sağlık versin bebisinize :) bende dört gün sonra ogrenicem insallahhh :)Kızlar cinsiyet öğrenen oldu mu? Bizim eve bi pipili daha geliyormuş
Bakayım Bi teşekkür ederimBen daha önceden de lr nin ürünlerini kullaniyodum leke ve sivilce için hepsi geçmişti şimdi hamilelikten tekrar çıkınca kullanmaya başladım hafifledi kesinlikle tavsiye ederim internetten alabilirsiniz.
Bizimkide erkek ilk bebeğimiz :) kaçıncı haftada öğrendinKızlar cinsiyet öğrenen oldu mu? Bizim eve bi pipili daha geliyormuş
Sivilcelendim canım bende ama bu sıra geçti.. Ama cildim eskisi gibi değil, banyodan sonra yüzüm kızarıyor, hafif kabarıyor olabildiğince çabuk çıkıyorum duştan..Merhaba kızlar nasılsınız. Sizinde yüzünüzde sivilce çıkıyor mu? Çok kötü oldu yüzüm ya
14.haftada bugün öğrendim :) ilk oğlan 12de göstermişti ama bu paşa 12de saklandı emin olamadı doktor, bugün kesin gördük pipiyiBizimkide erkek ilk bebeğimiz :) kaçıncı haftada öğrendin
Amin insallah sağlıklı sıhhatli alalım bebislerimizi kucağımıza :)14.haftada bugün öğrendim :) ilk oğlan 12de göstermişti ama bu paşa 12de saklandı emin olamadı doktor, bugün kesin gördük pipiyisize de maşallah, hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah
Hayırlısı olsun canım, ben daha bir defa gittim 8+3 de.Aynı senin gibiyim bende 12 hafta 5 gun:) iki gun önce doktor kıza benzıyor dedi ama kesin olmuyor işte
.. Ben ilk bebeğimde 62 ile hamile olup 70 ile doğuma gittim. Göbeğim de 6 aydan sonra çıktı.. Şimdi çıkmaz ki çok küçük bebek kiloyla alakası yok yani :)sivilce 1 tane çıktı, o da siyah nokta sıktım, sivilceye dönüştü. benim sivilce değil de, yüzümde bi solgunluk, bi çirkinlik var. gözaltlarım zaten çukurdu bi de morardı. 3 kilo verdim ilk 3 ayda.aslımda zayıf değilim toöbulum bile ama yine de millet kuş kadar çocuk doğuracaksın daha karnın yok diyor. valla bu komşu teyzeleri memnun etmek zor:)) karnımı ben de göremiyorum çünkü 100 yıldır göbeğim var:)) bakalım iştahım tam düzelsin de normale döneyim. o zaman da çok kilo alıyorum ama bu sefer kilodan korkmuyorum, ilkinde bir şekilde gitti, yine gider.
ben de 60 ile hamile kaldım 75 le doğuma girdim. 4. aydan sonra göbek yavaştan çıkmıştı. şimdi de hamile göbeği gibi değil işte normal göbek ama yüzüstü yatamadım dün gece. biraz baskı hissettim. ufaktan burdayım diyecek sanırım:).. Ben ilk bebeğimde 62 ile hamile olup 70 ile doğuma gittim. Göbeğim de 6 aydan sonra çıktı.. Şimdi çıkmaz ki çok küçük bebek kiloyla alakası yok yani :)
lr ilk gebeliğimde ben de kullandım. ablam yapıyordu o zamanlar. sprey ve acil durum kremi kullandım. çok fazla hamilelik lekesi vardı, boynumda ve yüzümde. düzenli de kullanmadım ama hepsi gitti. artık lr dan mı bilemiyorum. göğüs ucu çatlaklarını rahatlatıyordu ama ondan eminim.Bakayım Bi teşekkür ederim
Doğumdan sonra çıkan lekeler geçiyor diye biliyorum ben boynumda siyahımsı gölge gibi leke gibi bişeyler pldu sonra geçti şükür. :)lr ilk gebeliğimde ben de kullandım. ablam yapıyordu o zamanlar. sprey ve acil durum kremi kullandım. çok fazla hamilelik lekesi vardı, boynumda ve yüzümde. düzenli de kullanmadım ama hepsi gitti. artık lr dan mı bilemiyorum. göğüs ucu çatlaklarını rahatlatıyordu ama ondan eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?