benim boynumda boncuk kolye gibi sıra sıra mini yuvarlak lekeler olmuştu, yüzümde kulağımın arkasına doğru birkaç tane daha vardı. doğumdan sonra gittiler, sadece kaşımın ucunda minicik bir yuvarlak leke kaldı ama belli olmuyor. bunda neler olacak bakalım.D
Doğumdan sonra çıkan lekeler geçiyor diye biliyorum ben boynumda siyahımsı gölge gibi leke gibi bişeyler pldu sonra geçti şükür. :)
Bende bugün doktora gittim ıkili test için geçen hafta kendini gösteren bebis bu hafta bacaklarını kapattı uyuyordu :)Bugün doktora gittik ama bizim miniğimiz kendini göstermedi 13 haftalığız yüz üstü yatıyordu göremedik yine
Ayyy insan heyecanlanıyor tam aha gösterecek diyor hopp uyuyor benimki öyle olduBende bugün doktora gittim ıkili test için geçen hafta kendini gösteren bebis bu hafta bacaklarını kapattı uyuyordu :)
Ben randevu saatlerimi değiştiricem demek ki öğleden sonra uyuyor benim sıpaAyyy insan heyecanlanıyor tam aha gösterecek diyor hopp uyuyor benimki öyle oldu
Bende öğlenden sonra gidiyorum eşim işini öyle ayarlıyor oda artık diyor ben gelince göstermiyor gelmicem bidahakine diyrBen randevu saatlerimi değiştiricem demek ki öğleden sonra uyuyor benim sıpa
Amin canm hayırlısı olsun inşallah hakkınızda.gittim geldim kızşar. ense kalınlığı normal çıktı çok şükür. ikiliyi de benim isteğime bıraktı, ilkinde yaptırdım diye yine yaptırdım. yaştan ötürü yüksek çıkabilir, üzülme ultrasonda çok sağlıklı görünüyor dedi. doktorumu çok sevdim inşallah hep ona gideceğim. çok uzun ilgilendi. cinsiyeti görmek için 15 dk ultrasonda bekledik, tüm ölçülebilir detayları ölçtü. fakat bizimki sırtını döndü, bacaklarını da kapalı tuttu hep. işte sırtı dönükken popo kıvrımının altında testis benzeri bir yuvarlaklık gördük. erkek gibi ama haftaya kontrole gel ücretsiz bakayım dedi. :) ama bence de erkek ben de gördüm baya o yuvarlaklığı çünkü, içime de erkek doğuyordu. rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.
amin canım hepimiz için hayırlısı olsun. ilki de erkek:)Amin canm hayırlısı olsun inşallah hakkınızda.
İlk bebeğin kız mı erkek mi :)
Hayırlı olsun canım bende haftaya perşembe gidicem inşallah gösterir :) dha önce bir kez 8+3 de gitmiştim.amin canım hepimiz için hayırlısı olsun. ilki de erkek:)
Gözün aydın cnm çok şükür normal çıkmış herşey. Ya bana da erkek demişti ilk sonra gittiğimde bacaklarını kapattı yine bi çıkıntı gördüm gibi haftaya kesinleşir dedi haftaya yine gitcem :)gittim geldim kızşar. ense kalınlığı normal çıktı çok şükür. ikiliyi de benim isteğime bıraktı, ilkinde yaptırdım diye yine yaptırdım. yaştan ötürü yüksek çıkabilir, üzülme ultrasonda çok sağlıklı görünüyor dedi. doktorumu çok sevdim inşallah hep ona gideceğim. çok uzun ilgilendi. cinsiyeti görmek için 15 dk ultrasonda bekledik, tüm ölçülebilir detayları ölçtü. fakat bizimki sırtını döndü, bacaklarını da kapalı tuttu hep. işte sırtı dönükken popo kıvrımının altında testis benzeri bir yuvarlaklık gördük. erkek gibi ama haftaya kontrole gel ücretsiz bakayım dedi. :) ama bence de erkek ben de gördüm baya o yuvarlaklığı çünkü, içime de erkek doğuyordu. rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.
sağolasın canım. aynen işte bizimkinin de bacakları kapalı ama aşağıda o çıkıntıyı ben bile seçebildim:) sağlıkla gelsinler inşallah, hiç farketmez. oğluma doya doya giydiremeden küçülen elbiseleri var onları giydiricem diye seviniyorum :)Gözün aydın cnm çok şükür normal çıkmış herşey. Ya bana da erkek demişti ilk sonra gittiğimde bacaklarını kapattı yine bi çıkıntı gördüm gibi haftaya kesinleşir dedi haftaya yine gitcem :)
hayırlısı olsun, haftaya kesin belli olur artık senin . kuzenim 10. haftada erkek olduğunu öğrendi. şimdi 14. haftayı bekleten dr yok hemen söylüyorlar.Hayırlı olsun canım bende haftaya perşembe gidicem inşallah gösterir :) dha önce bir kez 8+3 de gitmiştim.
Evet devlet hastaneleri bile 14 de söylüyor artık komşulardan biliyorum. Ben oğlumu 13+6 da öğrendim.. Özel doktordu sonra devlette devam edip orda doğdu oğlum. Bu sefer de devlete gitmeyi düşünüyorum çok yakın bize. Oğlum 20 aylık şuan senin oğlan kaç yaşında :)hayırlısı olsun, haftaya kesin belli olur artık senin . kuzenim 10. haftada erkek olduğunu öğrendi. şimdi 14. haftayı bekleten dr yok hemen söylüyorlar.
anamm küçükmüş oğlun:)) maşallah allah esirgesin. benimki 3,5 yaşında. 13. haftada söylemişti benim de. ilkini özelde doğurdum, küçük bir ilçedeydik kadın doğum uzmanı yoktu, il merkezine gidiyorduk. bi de erken doğdu. şimdi de hatay merkezdeyim ama devlet hastanesi hem çok uzak hem de suriyeliden geçilmiyor. kadın doğum polk iyi ama, servisini çok iyi demediler. evime çok yakın bir özel hastane var oraya gidiyorum. yürüme mesafesi bana. açıkçası kolayıma geldi. doktorum da çok iyi şimdilik.Evet devlet hastaneleri bile 14 de söylüyor artık komşulardan biliyorum. Ben oğlumu 13+6 da öğrendim.. Özel doktordu sonra devlette devam edip orda doğdu oğlum. Bu sefer de devlete gitmeyi düşünüyorum çok yakın bize. Oğlum 20 aylık şuan senin oğlan kaç yaşında :)
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimkide göstermedi kendini bekliyoruzgittim geldim kızşar. ense kalınlığı normal çıktı çok şükür. ikiliyi de benim isteğime bıraktı, ilkinde yaptırdım diye yine yaptırdım. yaştan ötürü yüksek çıkabilir, üzülme ultrasonda çok sağlıklı görünüyor dedi. doktorumu çok sevdim inşallah hep ona gideceğim. çok uzun ilgilendi. cinsiyeti görmek için 15 dk ultrasonda bekledik, tüm ölçülebilir detayları ölçtü. fakat bizimki sırtını döndü, bacaklarını da kapalı tuttu hep. işte sırtı dönükken popo kıvrımının altında testis benzeri bir yuvarlaklık gördük. erkek gibi ama haftaya kontrole gel ücretsiz bakayım dedi. :) ama bence de erkek ben de gördüm baya o yuvarlaklığı çünkü, içime de erkek doğuyordu. rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.
Bizim hastanelerde Suriye polikliniği var ayrı.anamm küçükmüş oğlun:)) maşallah allah esirgesin. benimki 3,5 yaşında. 13. haftada söylemişti benim de. ilkini özelde doğurdum, küçük bir ilçedeydik kadın doğum uzmanı yoktu, il merkezine gidiyorduk. bi de erken doğdu. şimdi de hatay merkezdeyim ama devlet hastanesi hem çok uzak hem de suriyeliden geçilmiyor. kadın doğum polk iyi ama, servisini çok iyi demediler. evime çok yakın bir özel hastane var oraya gidiyorum. yürüme mesafesi bana. açıkçası kolayıma geldi. doktorum da çok iyi şimdilik.
Canım üzme kendini bu testler çok güvenilir değilmiş sadece tarama testiymis sonuçlardan bende anlamıyorum daha benimkide çıkmadı ama anlayan biri yardımcı olacaktır sanaHerkese merhaba
Canım o kadar sıkkın ki bilgili olanlardan yardım istiyorum
2li tarama testinde sonuç
Papp a değer 0.5 ml, mom 0.45
Hcg değer 81, mom 1.75
Yaş riski 1:614
Biyokimyasal trisomy 21 riski 1:149
Kombine trisomy riski 1:632
Trisomy 13/18 + NT <10000
Doktor risk olduğunu ve bir perinatoloğa gitmem gerektiğini söyledi
Sizce nasıl çok mu risk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?