2019 Eylül Anneleri

Canım üzme kendini bu testler çok güvenilir değilmiş sadece tarama testiymis sonuçlardan bende anlamıyorum daha benimkide çıkmadı ama anlayan biri yardımcı olacaktır sana
Çok üzgünüm ilk çocuğumda hiç böyle şeyler çıkmamıştı

Herkese öncelikle hayırlı olsun cinsiyetleri öğrenmeye başlamışsınız :) bulantılarınız bitti mi onu merak ettim

Ne kadar şanslısın :) ben 6 haftamdan beri cekiyorum malesef suan azaldı ama yine de bulantılarımın tavan olduğu belli saatler var
Bulantı gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun ama bebislerimiz için herşeye değer. Kaç haftalıksin

REKLAMLAR !

Son düzenleyen: Moderatör:
İkili tarama testi yaptırdın mı
Evet yaptırdım ama daha kan sonucum gelmedi. Bende onu araştırıyordum şimdi. Benim ense kalınlığı 1.7 çıktı doktor bana ultrason sonuçlarının güzel olduğunu söyledi ama burda kadının birinden doktoru 1.7 ye riskli demiş ve amniyosentez istemiş kafam. Karıştı senin Bi bilgin var mı bu konuda

AA malesef daha bu konuları araştırmadım . Doktorun güzel dediyse içini ferah tut . Herkesin bünyesi farklı değerler de belki kişiye göre değişiyordur veya başka etkenler vardır .

AA malesef daha bu konuları araştırmadım . Doktorun güzel dediyse içini ferah tut . Herkesin bünyesi farklı değerler de belki kişiye göre değişiyordur veya başka etkenler vardır .
Olabilir cnm neyse doktoruma güveniyorum bebegimde Allah'a emanet

1.7 riskli değil ki. daha dün doktorum bana 3 ün altını normal kabul ediyoruz dedi. ben de yaptırdım daha çıkmadı ama risk çıkacak yaştan dolayı biliyorum. ama doktor ultrasonda da az çok belli oluyor diye rahatlattı epeyce.

Çok üzgünüm ilk çocuğumda hiç böyle şeyler çıkmamıştı
canım testi yorumlayamıyorum ama içini ferah tut. bu sadece ihtimal hesaplayan bir test. riskli çıkması sonucu kesin olarak etkilemiyor. ayrıca 38 yaşındayım ultrasonda her şey çok normaldi ama dr, ikilide bana yaştan ötürü risk çıkabilir üzülme dedi. az çok burda da anlaşılıyor (hareketliliği düşük oluyormuş, gelişim geriliği olabiliyormuş) dedi. o yüzden içim rahat.
bir teste bel bağlayıp, kebdini de bebeğini de üzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…