- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
benim bitmedi. azaldı biraz, gece yatmadan önce coşuyor :) 12+5 deyim.Herkese öncelikle hayırlı olsun cinsiyetleri öğrenmeye başlamışsınız :) bulantılarınız bitti mi onu merak ettim
13te bitiyor diyorlarbenim bitmedi. azaldı biraz, gece yatmadan önce coşuyor :) 12+5 deyim.
ilk hamileliğimde 6. haftada başladı.16. haftaya kadar sürdü. bunda çok az oldu ona göre. inşallah geçer 13 te sayılırım:)13te bitiyor diyorlar
Doktorum banada herşey normal sıkıntı yok dedi ama okuyunca kafam bulandı işte ya bir daha hiçbirsey okuyup arastirmicam insanın durduk yere canı sıkılıyor1.7 riskli değil ki. daha dün doktorum bana 3 ün altını normal kabul ediyoruz dedi. ben de yaptırdım daha çıkmadı ama risk çıkacak yaştan dolayı biliyorum. ama doktor ultrasonda da az çok belli oluyor diye rahatlattı epeyce.
İnsallah çok mu yoğun bulantıların yoksa azaldı mıilk hamileliğimde 6. haftada başladı.16. haftaya kadar sürdü. bunda çok az oldu ona göre. inşallah geçer 13 te sayılırım:)
azaldı epey. hafif seviyede hep.İnsallah çok mu yoğun bulantıların yoksa azaldı mı
Darısı bana ve ben gibi olanlara insallahazaldı epey. hafif seviyede hep.
Perinatoloğa gideceğim haftaya. İnşallah bi şey yokturcanım testi yorumlayamıyorum ama içini ferah tut. bu sadece ihtimal hesaplayan bir test. riskli çıkması sonucu kesin olarak etkilemiyor. ayrıca 38 yaşındayım ultrasonda her şey çok normaldi ama dr, ikilide bana yaştan ötürü risk çıkabilir üzülme dedi. az çok burda da anlaşılıyor (hareketliliği düşük oluyormuş, gelişim geriliği olabiliyormuş) dedi. o yüzden içim rahat.
bir teste bel bağlayıp, kebdini de bebeğini de üzme.
inşallah sorun çıkmaz hayırlı haberlerini bekliyoruz.Perinatoloğa gideceğim haftaya. İnşallah bi şey yoktur
İnşalla h teşekkür ederiminşallah sorun çıkmaz hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Canım gittin mi doktora haber vermedin merak ettim inşallah hayırlı haberler verirsin bizeİnşalla h teşekkür ederim
Gittim ama muayene olamadım bir daha gideceğimCanım gittin mi doktora haber vermedin merak ettim inşallah hayırlı haberler verirsin bize
Dün öğrendik canım kısmetse bir oğlumuz olacak :) kızımda 2 yaşına yeni girdi. Siz öğrenebildiniz mi ?Cinsiyet etkilermis canım sözde kız bebek annenin güzelliğini alırmış ama bakalım hayırlısı :) sizin belli mi cinsiyeti
Bende beş gün önce öğrendim canım kız :) Allah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah :) ama biraz assagidaymis yani eşi rahime azcik yakinmis moralim bozuldu yatıyorum çoğunluklaDün öğrendik canım kısmetse bir oğlumuz olacak :) kızımda 2 yaşına yeni girdi. Siz öğrenebildiniz mi ?
Dikkat et canım fazla yorma kendini olabiliyor öyle şeyler bozma moralini. Çok kişiden duymuştum böyle. Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı.Bende beş gün önce öğrendim canım kız :) Allah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah :) ama biraz assagidaymis yani eşi rahime azcik yakinmis moralim bozuldu yatıyorum çoğunlukla
Öyle canım aminn Allah sağlıkla doğum yapmamızı nasip etsin inşallahDikkat et canım fazla yorma kendini olabiliyor öyle şeyler bozma moralini. Çok kişiden duymuştum böyle. Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı.
Amin cnm cümlemizin bebeklerine inşallah :) kendine dikkat et bol bol dinlen birşey Olmaz Allahın izniyleAllah ömür versin canım ne güzel :) benimde kız bugün geldim hastaneden ama biraz assagidaymis bebeğin eşi çok risk yok ama yorulmamam gerekiyor inşallah yukarı çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?