2019 Eylül Anneleri

Doktorum banada herşey normal sıkıntı yok dedi ama okuyunca kafam bulandı işte ya bir daha hiçbirsey okuyup arastirmicam insanın durduk yere canı sıkılıyor

Perinatoloğa gideceğim haftaya. İnşallah bi şey yoktur

Cinsiyet etkilermis canım sözde kız bebek annenin güzelliğini alırmış ama bakalım hayırlısı :) sizin belli mi cinsiyeti
Dün öğrendik canım kısmetse bir oğlumuz olacak :) kızımda 2 yaşına yeni girdi. Siz öğrenebildiniz mi ?

Dün öğrendik canım kısmetse bir oğlumuz olacak :) kızımda 2 yaşına yeni girdi. Siz öğrenebildiniz mi ?
Bende beş gün önce öğrendim canım kız :) Allah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah :) ama biraz assagidaymis yani eşi rahime azcik yakinmis moralim bozuldu yatıyorum çoğunlukla

15+1 de kesin erkek dedi ama allah bilir tabi :) yinede detaylıyı beklemek lazım canım .

Bende beş gün önce öğrendim canım kız :) Allah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah :) ama biraz assagidaymis yani eşi rahime azcik yakinmis moralim bozuldu yatıyorum çoğunlukla
Dikkat et canım fazla yorma kendini olabiliyor öyle şeyler bozma moralini. Çok kişiden duymuştum böyle. Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı.

Dikkat et canım fazla yorma kendini olabiliyor öyle şeyler bozma moralini. Çok kişiden duymuştum böyle. Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı.
Öyle canım aminn Allah sağlıkla doğum yapmamızı nasip etsin inşallah

Allah ömür versin canım ne güzel :) benimde kız bugün geldim hastaneden ama biraz assagidaymis bebeğin eşi çok risk yok ama yorulmamam gerekiyor inşallah yukarı çıkar
Amin cnm cümlemizin bebeklerine inşallah :) kendine dikkat et bol bol dinlen birşey Olmaz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…