İnşallah canım aminnAmin cnm cümlemizin bebeklerine inşallah :) kendine dikkat et bol bol dinlen birşey Olmaz Allahın izniyle
1.7 kalın değil ki gayet güzel çıkmışEvet yaptırdım ama daha kan sonucum gelmedi. Bende onu araştırıyordum şimdi. Benim ense kalınlığı 1.7 çıktı doktor bana ultrason sonuçlarının güzel olduğunu söyledi ama burda kadının birinden doktoru 1.7 ye riskli demiş ve amniyosentez istemiş kafam. Karıştı senin Bi bilgin var mı bu konuda
Insallah canim Rabbım bebeklerimize sağlık. Sihhat versin hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah1.7 kalın değil ki gayet güzel çıkmış
Benim biyokimyasal risk 1/149
Haftaya perinatoloğa gideceğim
Umarım bebeklerimiz iyidir
Amin inşallahInsallah canim Rabbım bebeklerimize sağlık. Sihhat versin hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benim 6 bin kusurde göründü bazen geç olurNe kadarlıkken kaçtı mesela?
Bende ikiz olmasını çok isterdim ama sanmıyorum Allah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Ben 5+2'yim şuan göremedik doktot haftaya tekrar gel dedi. Bugün de sağlık ocağında kan verip yükselişine bakacağız sanırım.
Bana 15+2 de ultrasona girer girmez bacak arasına baktı ilgili baktı ve bebeğinin cinsiyeti erkek dedi.
Canm doktor zaten önceden söyledi sama sonucun böyle.çıkacağını. O yüzden kafana takma.selam kızlar. 2 li testin sonuc6nda düşük risk çıktı ama doktorum bence sorun çıkmayacak çünkü ultrason muayenesinde her şey güzeldi dedi. yaşım 38 ama yıla göre 39.2 hesaplıyor diye o yarı yarıya yükseltmiş riski sen içini ferah tut dedi. o yüzden kafaya takmıyorum. hayırlıs7 neyse o olsun. zihinsel engelli riski çok yüksek çıksa bile bir teste bel bağlayıp gebeliğimi sonlandıracak değilim. o kadar korunurken rabbim tekrar evlat vermişse emaneti başım üstüne. 3 lü test 4 lü tarama vs de yaptırmayacağım. dr şeker isterse yaptırırm.
bu arada cinsiyeti yine göremedik. sırtı dönüktü yine bir de aşağıya inmiş iyice. geçen hafta erkek gibi demişti bu sefer hiçbir şry göremedi.önümüzdeki ay tekrar bakarız dedi.
erken doğum yaptığımı söylemiştim, eşim de ben de erken doğmuşuz deyince progestan fitil verdi. risk almayalım 36. haftaya kadar kullan dedi. aranızda kullanan var mı, aynı tablet hem ağızdan hem de vajinal kullanılıyormuş çok şaşırdım. ben vajinal alacağım.
Canm doktor zaten önceden söyledi sama sonucun böyle.çıkacağını. O yüzden kafana takma.
İlla içimde.şüphe olur diyorsan, o herkeste olur tüm hamileler acaba sağlıklı doğacak mı diye korkar. Ama o sonuç yüzünden kendini korkutma lütfen.
Olabilir cnm çok şükür kan sonuçlarım temiz geldiEnse kalınlığı benim de 1.7 cıktı doktorum sonuçların güzel olduğunu söyledi. Belki bahsettiğiniz bayanın diğer kan sonuçları ile beraber yüksek çıkmıştır. Ondan dolayi amniyosentez istemiş olabilir mi
İlk 10 haftalıktı erkek dedi sonra kız dedi iste tekrar gitmedim gidince inşallah kendini gösterir öğreniriz :)Bana 15+2 de ultrasona girer girmez bacak arasına baktı ilgili baktı ve bebeğinin cinsiyeti erkek dedi.
İlk oğlumdan biliyorum bende erkek bebek cinsiyet görüntüsünü. Oğlum gibiydi işte..
İyi bir doktor yine de ben bir ay daha bekleyip kesin olarak inanıcam. Şimdide inanıyorum ama yinede. Ne olur nolmaz.
Size nasıl bir kız bir erkek dedi küçük müydü ki o zaman.
Benim öyle Bi sorunum olmadı ama yaşayan arkadaşlarım çubuk kraker yediklerinden bahsetmislerdi mide bulantısına iyi geliyormuş geçmiş olsunbu Kusmalar bulantılar kacıncı ayda geçicekhafifleyen var mı yada hafifletecek çözüm bulan
Çok şükür geçmiş olsun, içinizi ferah tütün:)Olabilir cnm çok şükür kan sonuçlarım temiz geldi
Ins sağlıkla neseyle kucaklarsınız bebeğinizi. Ben bir sağlıkçı olarak ilacinizi doktorunuzun tavsiye ettiği şekilde (hem ağızdan hem vaginal dediyse her ikisini de) kullanmanızı öneririm ben de hem ağızdan hem iğne olarak kullanıyorum mesela.selam kızlar. 2 li testin sonuc6nda düşük risk çıktı ama doktorum bence sorun çıkmayacak çünkü ultrason muayenesinde her şey güzeldi dedi. yaşım 38 ama yıla göre 39.2 hesaplıyor diye o yarı yarıya yükseltmiş riski sen içini ferah tut dedi. o yüzden kafaya takmıyorum. hayırlıs7 neyse o olsun. zihinsel engelli riski çok yüksek çıksa bile bir teste bel bağlayıp gebeliğimi sonlandıracak değilim. o kadar korunurken rabbim tekrar evlat vermişse emaneti başım üstüne. 3 lü test 4 lü tarama vs de yaptırmayacağım. dr şeker isterse yaptırırm.
bu arada cinsiyeti yine göremedik. sırtı dönüktü yine bir de aşağıya inmiş iyice. geçen hafta erkek gibi demişti bu sefer hiçbir şry göremedi.önümüzdeki ay tekrar bakarız dedi.
erken doğum yaptığımı söylemiştim, eşim de ben de erken doğmuşuz deyince progestan fitil verdi. risk almayalım 36. haftaya kadar kullan dedi. aranızda kullanan var mı, aynı tablet hem ağızdan hem de vajinal kullanılıyormuş çok şaşırdım. ben vajinal alacağım.
Merhabalar şimdi gördüm mesajınızı. Gebeligin ilk 3 ayinda tsh 2.5in altında, sonrasında ise (gebeliğin 3. Ayından doğuma kadar) 3ün altında olması istenir doktorunuzla tekrar görüşün bence. Tekrar bakilsa iyi olur diye dusunuyorim bir sağlıkçı olarakSen söyleyince baktım şimdi benimde 4,1 miş, ama doktorum birşey demedi, normal aralıkta gözüküyor acaba o yüzden mi? tekrar test felan da istemedi benden.
Ayrıntılı ultrasonda görene kadar inanmıyorum artık cevremde dört gebe var dordu de basta söyledikleri gibi çıkmadı ayrıntılı da yok değil dediler.Slm kızlar bugün bebeğim 14 haftalık oldu ikili testimiz temiz cıktı şükür. 12 haftalıkken kıza benziyor ama yanılıyor da olabilirim dedi dr. 2 kızım var bu 3. Bebeğim. hayırlı sağlıklı olsun en önemlisi o zaten. Sevgiler herkese
Selam, hoşgeldin. Hayırlı olsunSlm kızlar bugün bebeğim 14 haftalık oldu ikili testimiz temiz cıktı şükür. 12 haftalıkken kıza benziyor ama yanılıyor da olabilirim dedi dr. 2 kızım var bu 3. Bebeğim. hayırlı sağlıklı olsun en önemlisi o zaten. Sevgiler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?