- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 28
Nasıl ya peki özel devlet hangisine gitmişler..Ayrıntılı ultrasonda görene kadar inanmıyorum artık cevremde dört gebe var dordu de basta söyledikleri gibi çıkmadı ayrıntılı da yok değil dediler.
Ilk hangi cinsiyet denmişti ve hangi haftadayken, sonra ne dendi çevrenizdeki gebelere? Merak ettim tsklerAyrıntılı ultrasonda görene kadar inanmıyorum artık cevremde dört gebe var dordu de basta söyledikleri gibi çıkmadı ayrıntılı da yok değil dediler.
Buyuk 10 kucuk 3 yasinda. TsklerSelam, hoşgeldin. Hayırlı olsun
Hayırlısıyla doğar inşallah öbür çocukların kaç yaşında?
amin inşallah hayırlısıyl ve sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı. dr bana sadece vaginal kullan günde 3 kez dedi. o şekilde kullanıyorum şimdilik. nisanın 20 sinden sonra tekrar gideceğim, kullanım şeklini değiştirirseyine ne derse onu yaparım. yaş 38 olunca dr ne söylerse harfiyen uyuyorum bir sıkıntı çıkmasın diye.:)Ins sağlıkla neseyle kucaklarsınız bebeğinizi. Ben bir sağlıkçı olarak ilacinizi doktorunuzun tavsiye ettiği şekilde (hem ağızdan hem vaginal dediyse her ikisini de) kullanmanızı öneririm ben de hem ağızdan hem iğne olarak kullanıyorum mesela.
Konuştum ama ilaç kullanmamı gerektiren bir durum yokmuş. Sonrasında tekrar tahlil yaptırdı. ilaçsız 3 civarına düşmüştü.Merhabalar şimdi gördüm mesajınızı. Gebeligin ilk 3 ayinda tsh 2.5in altında, sonrasında ise (gebeliğin 3. Ayından doğuma kadar) 3ün altında olması istenir doktorunuzla tekrar görüşün bence. Tekrar bakilsa iyi olur diye dusunuyorim bir sağlıkçı olarak
Canm benm beta10 000 çıkmıştı 7 haftalıkken kese görüldü bebek görülmedi 8 haftalikken göründü normalmiş bu durumKizlar caninizi bosuna sıkmayin benim 2500 lerdeydi beta gorunmedi kese 2 gun sonra gorundu minicikti. Bebek bile icinde cok gec gorundu. Keyfini cikarin uzmeyin kendinizi. Kimilerinde erken kimilerinde gec oluyor normal yani
Ben kızıma hamileyken önce erkek dedi iki ay sonra kız dedi ve bir kızım oldu şuan 4 yaşında yine hamileyim bakalm bu sefer cinsiyetine ne dicek 16 hafta olunca belli olur dediHiç erkek deyip sonra kız olan denk gelmedi. Genelde 11. 12 hafta kiz dediler 16 18 19 haftalarda erkek dediler. Kiz derken hiçbirine yüzde yüz demediler hepsine oran vermişlerdi yüzde 60 bir tanesine yüzde 90 demişlerdi.
Kız kardeşime de erkek demişti doğuma yakn kız dedi doktor bu yanılmalar çok oluyo :)Ben kızıma hamileyken önce erkek dedi iki ay sonra kız dedi ve bir kızım oldu şuan 4 yaşında yine hamileyim bakalm bu sefer cinsiyetine ne dicek 16 hafta olunca belli olur dedi
Özele mi gitmiştiniz. :)Kız kardeşime de erkek demişti doğuma yakn kız dedi doktor bu yanılmalar çok oluyo :)
Aslında komşum da var, iki oğlu var hayırlısı ile kız olsun istiyo doktor kız dedi yine de mutluluktan inanmıyo değişir diye :)Kız kardeşime de erkek demişti doğuma yakn kız dedi doktor bu yanılmalar çok oluyo :)
Canım naptın doktora gittin mi?Gittim ama muayene olamadım bir daha gideceğim
Evet gittim down sendromlu olma riski 1:149 olduğu için yüksek riskliymişCanım naptın doktora gittin mi?
canim 1:147 yuksek risk mi? benimki 1:160 olmasina ragmen dusuk risk cikti. aradaki fark cok az nasil orta degil de yuksek oluyor, anlamadim.doktor yastan dolayi yukseliyor boyle, bir de ultrasonla birlikte degerlendirmek gerekiyor. orda da her sey cok yolunda bence saglikli olacak insallah dedi bana. amniyosentez nift vs demedi hic.Evet gittim down sendromlu olma riski 1:149 olduğu için yüksek riskliymiş
Ya amniyosentez yaptıracakmışım ya da nift denilen bir test..
Çok düşündüm hala da düşünüyorum ama bu bebek benim ne gelirse Allah'tan başım gözüm üstüne diyorum genelde ve yaptırmayı pek düşünmüyorum
Sadece çok üzgün ve düşünceli olduğum için emin olmak adına yaptırsam mi diyorum ama şimdi küçük de olsa bi ümidim var sağlıklıdır belki diye.. bu ümidimin o testlerle elimden alınmasından korkuyorum..
:) bu cinsiyet konusunda ben de salak olmuş durumdayım. 13de %90 erkek dedi 16da kız dedi ama hala Inanamiyorum. Cunku 16da ne yuzunu gosterdi dogrudurust ne baska yerini. Ayrintilida ikna olcam inşallahKızlar bana doktor once erkek dedi sonra kız dedi en son gittiğimde %95 erkek dedi ben daha inanmıyorum değişir diye :)
Merhaba benimkide göstermemişti ilk başta eşim araştırmış muanede 15 20 dk önce çikolta Yemen gerekiyormuş dedi nette yazanı yaptık kıpırdı sonunda öğrendik çikolata sayesinde:) bu cinsiyet konusunda ben de salak olmuş durumdayım. 13de %90 erkek dedi 16da kız dedi ama hala Inanamiyorum. Cunku 16da ne yuzunu gosterdi dogrudurust ne baska yerini. Ayrintilida ikna olcam inşallah
Cihazlar bu kadar iyiyken doktorlar yanılıyor. Bizde alışveriş yapamıyoruz :):) bu cinsiyet konusunda ben de salak olmuş durumdayım. 13de %90 erkek dedi 16da kız dedi ama hala Inanamiyorum. Cunku 16da ne yuzunu gosterdi dogrudurust ne baska yerini. Ayrintilida ikna olcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?