Benim eşimde kız istiyordu :) Allah gönlüne göre versinNe bileyim benim arkadaşa da basta erkek dediler sonra kız olduğu ortaya çıktı yani dediğim gibi, fark etmez kiz erkek ama herkes erkek istiyor ben kız
Aaamin insalllllllahBenim eşimde kız istiyordu :) Allah gönlüne göre versin
12+1de kıza benziyor demişti 15+1de kesin kız dedi tsklerHayırlı evlat olsun cnm Kac haftalık öğrendin daha önce Bi tahminde bulunmuşmuydu doktor
Merhaba teşekkür ederim size de hayırlı doğumlar. Hoşgeldiniz. :)Herkese merhaba arkadaslar Ben de eylul annesi olacagim insallah. Herkese saglikli hayirli dogumlar diliyorum
Hos buldukMerhaba teşekkür ederim size de hayırlı doğumlar. Hoşgeldiniz. :)
benimki de kız istiyor:)) amin, Allah hepimizin gönlüne göre versin.Benim eşimde kız istiyordu :) Allah gönlüne göre versin
Senin cinsiyet belli olmuştu demi cnm erkek miydibenimki de kız istiyor:)) amin, Allah hepimizin gönlüne göre versin.
önce erkek gibi dedi bir hafta sonra tekrar çağırdığında hiçbir şey göremedi. 20 sinde kontrolüm var tekrar, bakalım. benim içime yine erkek doğuyor. oğlum sürekli kardeşine kız isimleri buluyor:) hayırlısı inşallah.Senin cinsiyet belli olmuştu demi cnm erkek miydi
Canım satışı durdurulmuş sanırım. Nisanın 15 inden sonra tekrar satışa çıkacak diye duydum ama bellide olmuyor. Kıbrıstan temin eden duydum. Bulabilirsin inşallahKizlar ben 16 haftaligim 4 gun once kanamam oldu.dinleniyorim.prolotin depot ignesini bulamdik.ikinci kizim olacak galiba 12 haftada kiz 15.haftada kiz dedi ama 10 gun sonra daha net olur dedi.
Geçmiş olsun cnm kendini yorma bol bol dinlen sağlıklı sıhhatli doğum yapmanı diliyorumKizlar ben 16 haftaligim 4 gun once kanamam oldu.dinleniyorim.prolotin depot ignesini bulamdik.ikinci kizim olacak galiba 12 haftada kiz 15.haftada kiz dedi ama 10 gun sonra daha net olur dedi.
Bir dahakine öğrenirsin inşallah.Bende 16 haftalık hamıleyım ve kısmet olursa eylul annesı olcam bu hafta doktor cınsıyet tahmınınde bulundu ve yuzde yetmıs erkek ama yınede net demek ıcın daha uygun pozısyonda olması gerekırdır bacaklarını tam acmadı ufaklık ben hep kız hıssetmıstım tam net kacıncı haftada bellı olur acaba hamişler guzel anneler
çok geçmiş olsun. inşallah bir daha olmaz. hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın evladını.Kizlar ben 16 haftaligim 4 gun once kanamam oldu.dinleniyorim.prolotin depot ignesini bulamdik.ikinci kizim olacak galiba 12 haftada kiz 15.haftada kiz dedi ama 10 gun sonra daha net olur dedi.
Aynen oda var ama yuzde yetmıs erkek dıyınce zateb kız ümidim kalmadı belkı bu duurmu yasayan anneler vardır bırıde duyar sesımiBir dahakine öğrenirsin inşallah.
Bebeğe bağlı eğer göstermezse doğana kadar da öğrenemezsin
15-16. haftalarında %70 erkek demişse kesin erkektir bence. Birşeyler gördü demekki :) Kız denilip erkek çıkanı duydum ama erkek denilip kız olanı pek duymadımBende 16 haftalık hamıleyım ve kısmet olursa eylul annesı olcam bu hafta doktor cınsıyet tahmınınde bulundu ve yuzde yetmıs erkek ama yınede net demek ıcın daha uygun pozısyonda olması gerekırdır bacaklarını tam acmadı ufaklık ben hep kız hıssetmıstım tam net kacıncı haftada bellı olur acaba hamişler guzel anneler
çok geçmiş olsun. inşallah bir daha olmaz. hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın evladını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?