2019 Eylül Anneleri

Senin cinsiyet belli olmuştu demi cnm erkek miydi
önce erkek gibi dedi bir hafta sonra tekrar çağırdığında hiçbir şey göremedi. 20 sinde kontrolüm var tekrar, bakalım. benim içime yine erkek doğuyor. oğlum sürekli kardeşine kız isimleri buluyor:) hayırlısı inşallah.

Kizlar ben 16 haftaligim 4 gun once kanamam oldu.dinleniyorim.prolotin depot ignesini bulamdik.ikinci kizim olacak galiba 12 haftada kiz 15.haftada kiz dedi ama 10 gun sonra daha net olur dedi.

Kizlar ben 16 haftaligim 4 gun once kanamam oldu.dinleniyorim.prolotin depot ignesini bulamdik.ikinci kizim olacak galiba 12 haftada kiz 15.haftada kiz dedi ama 10 gun sonra daha net olur dedi.
Canım satışı durdurulmuş sanırım. Nisanın 15 inden sonra tekrar satışa çıkacak diye duydum ama bellide olmuyor. Kıbrıstan temin eden duydum. Bulabilirsin inşallah

Geçmiş olsun cnm kendini yorma bol bol dinlen sağlıklı sıhhatli doğum yapmanı diliyorum

Bende 16 haftalık hamıleyım ve kısmet olursa eylul annesı olcam bu hafta doktor cınsıyet tahmınınde bulundu ve yuzde yetmıs erkek ama yınede net demek ıcın daha uygun pozısyonda olması gerekırdır bacaklarını tam acmadı ufaklık ben hep kız hıssetmıstım tam net kacıncı haftada bellı olur acaba hamişler guzel anneler

Bir dahakine öğrenirsin inşallah.
Bebeğe bağlı eğer göstermezse doğana kadar da öğrenemezsin

çok geçmiş olsun. inşallah bir daha olmaz. hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın evladını.

15-16. haftalarında %70 erkek demişse kesin erkektir bence. Birşeyler gördü demekki :) Kız denilip erkek çıkanı duydum ama erkek denilip kız olanı pek duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…