- 10 Nisan 2019
- 104
- 82
- 28
- 33
Bilmıyorum ama bebegın bacakları kapalıydı kordonla pıpı karıstırılabılıyor bazen belkı bır ümit hahaha kız olabılır dıyorum tabı saglıklı hayırlı olsunda kendımı cok kıza kanalız etmıstım15-16. haftalarında %70 erkek demişse kesin erkektir bence. Birşeyler gördü demekki :) Kız denilip erkek çıkanı duydum ama erkek denilip kız olanı pek duymadım
O zaman gönlündeki olur inşallah canım :) Ben de pazartesi öğreneceğim inşallahBilmıyorum ama bebegın bacakları kapalıydı kordonla pıpı karıstırılabılıyor bazen belkı bır ümit hahaha kız olabılır dıyorum tabı saglıklı hayırlı olsunda kendımı cok kıza kanalız etmıstımbebegın bacakları kapalıydı uğraştı ugrastı pozsıyon degısmedı bence salladı erkek dıye cunku ısrarla net degıl net degıl ben net kesın dersem ozaman nettır dedı kendı de farkında yalan oldugunun kendımı avutma seklım
Minigin çok inat etmiş göstermemiş.saglikla kucağınıza alırsınız inşallah. Duruştan kemikten bazı doktorlar bi cinsiyet tahmininde bulunuyorlar ama kesin değil diyorlar.Slm kızlar bende Eylül annesiyim. Size birşey danışacağım, ben 16+6 günlük hamileyim. 12 haftalıkken gittiğimde bebeğim bağdaş kuruyordu cinsiyeti görmedik, 15 haftalıkken kontrole gittiğimde doktor yine göremedi. Bende iki gün önce özele gittim doktor yarım saat uğraştı çok inat ediyor dedi omurgasını falan gösterdi bak göstermiyor inat ediyor, öksür falan dedi öksürdüm. Ayak arasından kıza benzettim ama bu kesin değil dedi böyle bakıpta kız diyemem dedi. Sonra yandan kıza benzetiyorum dedi paralel iki çizgi var dedi, erkekde biraz daha dik olur dedi. Yandan kız diyorum haftaya teyit edelim dedi, yanılma olur mu bu durumda. Kesin kız diyebilir miyim. % verir misiniz dedim vermedi.
Fotoları atıyorum, siyah beyaz olan 12 haftalık, diğer sarı olan 16+3
Tabi bacak arasını görmeden kesin değil hiçbişey. Kızlar genelde inat edip göstermezSlm kızlar bende Eylül annesiyim. Size birşey danışacağım, ben 16+6 günlük hamileyim. 12 haftalıkken gittiğimde bebeğim bağdaş kuruyordu cinsiyeti görmedik, 15 haftalıkken kontrole gittiğimde doktor yine göremedi. Bende iki gün önce özele gittim doktor yarım saat uğraştı çok inat ediyor dedi omurgasını falan gösterdi bak göstermiyor inat ediyor, öksür falan dedi öksürdüm. Ayak arasından kıza benzettim ama bu kesin değil dedi böyle bakıpta kız diyemem dedi. Sonra yandan kıza benzetiyorum dedi paralel iki çizgi var dedi, erkekde biraz daha dik olur dedi. Yandan kız diyorum haftaya teyit edelim dedi, yanılma olur mu bu durumda. Kesin kız diyebilir miyim. % verir misiniz dedim vermedi.
HahahaahSlm kızlar bende Eylül annesiyim. Size birşey danışacağım, ben 16+6 günlük hamileyim. 12 haftalıkken gittiğimde bebeğim bağdaş kuruyordu cinsiyeti görmedik, 15 haftalıkken kontrole gittiğimde doktor yine göremedi. Bende iki gün önce özele gittim doktor yarım saat uğraştı çok inat ediyor dedi omurgasını falan gösterdi bak göstermiyor inat ediyor, öksür falan dedi öksürdüm. Ayak arasından kıza benzettim ama bu kesin değil dedi böyle bakıpta kız diyemem dedi. Sonra yandan kıza benzetiyorum dedi paralel iki çizgi var dedi, erkekde biraz daha dik olur dedi. Yandan kız diyorum haftaya teyit edelim dedi, yanılma olur mu bu durumda. Kesin kız diyebilir miyim. % verir misiniz dedim vermedi.
O zaman gönlündeki olur inşallah canım :) Ben de pazartesi öğreneceğim inşallah
ayy hadı bakalım gönlunden ne gecıyor pekı ne hıssedıyorsun suan kız mı erkek mi ?O zaman gönlündeki olur inşallah canım :) Ben de pazartesi öğreneceğim inşallah
Minigin çok inat etmiş göstermemiş.saglikla kucağınıza alırsınız inşallah. Duruştan kemikten bazı doktorlar bi cinsiyet tahmininde bulunuyorlar ama kesin değil diyorlar.
Hahahaahya resmen benle aynı seyı yasıyosun banada erkek dedı ama kesın dıyemedı cunku bıldıgın bacagını kapatmıs otıruyodur yurudum cıkolata felan yedım yok cocuk ınatla acmadı bacakları demekkı bu eylul cocukları fena ınatcı oluyor senın kalbınden ne gecıyor mesala ne hısseıdyorsun meslaa ben hep kız hıssettım erkege benzıyor dedı haftaya gel netlesir dedı sen ögrendıgınde yaz merak ettım bende yazarım
Hahahaahya resmen benle aynı seyı yasıyosun banada erkek dedı ama kesın dıyemedı cunku bıldıgın bacagını kapatmıs otıruyodur yurudum cıkolata felan yedım yok cocuk ınatla acmadı bacakları demekkı bu eylul cocukları fena ınatcı oluyor senın kalbınden ne gecıyor mesala ne hısseıdyorsun meslaa ben hep kız hıssettım erkege benzıyor dedı haftaya gel netlesir dedı sen ögrendıgınde yaz merak ettım bende yazarım
Yanı aslında şundan dolayı bundan dolayı erkeğe benzetiyorum demdı erkek gıbı ama net degıl dedı yanı salladı bence bebek cok acmayınca bacakları bısey sölemek ıcın söledı gıbıme geldıSenin neye bakarak erkek dedi peki canım
İkimizinde hissettikleri olsaYanı aslında şundan dolayı bundan dolayı erkeğe benzetiyorum demdı erkek gıbı ama net degıl dedı yanı salladı bence bebek cok acmayınca bacakları bısey sölemek ıcın söledı gıbıme geldıhadı bakalım senın ne cıkcak benım be cıkcak cınsıyet merak ettım sen erkek hıssedıyormussun bende kız hıssedıyorum merakla beklıyorum yazarsın
İlk hamile kaldığımda horoz görümüştüm rüyamda :) sanki erkek gibi hissediyorum, sağlıkla gelsinlerde bana hiç fark etmez :) Tamam canım yazarımayy hadı bakalım gönlunden ne gecıyor pekı ne hıssedıyorsun suan kız mı erkek mi ?cınsıyetını ögrenınce yaz merak ettım
Ben hissediyorum ama ikinci gebeliğim olduğu içindir çünkü ilkimde bu haftalarda hissedememiştim. Tabi sürekli değil çok nadir hissediyorum bu sıralarKızlar bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı ben daha hissetmiyorum ya
Tam kafa karışıklığı olmuş bir dahakine kadar bekle canım hayırlısı olsun11+4 de büyük ihtimal kız demisti
16+6 da önce kız konusunda emin değilim dedi sonra bir şey gördüm erkek dedi. Biraz daha beklemek mi gerek Şimdi?
Teşekkür ederim. Bir ay daha bekleyelim bakalım ne diyecek.Tam kafa karışıklığı olmuş bir dahakine kadar bekle canım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?