2019 Eylül Anneleri

Mrb kizlar bende eylul annesi olacagim 16 haftalik minnagim ama daha cinsiyeti ogrenemedim 12 haftalikken ikili testeki radyolog kiza benziyo gibi dedi gecen hafta doktoruma gittim baya bakti net goremiyorum dedi haftaya geldedi kiza benzetti radyolog dedim sizce dedim bisey solemicem şuan dedi devlette gecmi goruyolar acaba siz ogrendinizmi?

Özel de daha erken söylüyorlar ama net olmuyor tahmin gibi oluyor beşinci ayda inşallah öğreniriz

Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı ben daha hissetmiyorum ya
Merhaba, ben hissediyorum artık :) ama ikinci hamileliğim. İlkinde daha geç hissetmiştim. Bir de bebeğin konumu, annenin kilosu vs etkili oluyor diyorlar. Endişelenmeyin yakında tekmelemeye başlar inşallah

Günaydın kızlar, dün kontrolüm vardı bizim ki yine pek göstermek istemedi cinsiyetini uzun uğraşlar sonunda büyük ihtimalle kız dedi doktorum :) Kız olunca net konuşamıyorlar sanırım.

Ben de hissediyorum hareketleri ikinci gebeliğim oğlumla uğraşmaktan gezdirmekten dinleyemiyorum bebeğimi anca uzanınca bir iki pıt pıt vuruyo :) bikaçgündür hergün hissediyorum
İlkinde çok hissederdim hep uzanır bebeğimi dinlerdim :)

17+1 canım bizde birdahakine netleştiririz inşallah. 2 hafta sonra gideceğim bakalım.. Ama ilk gebeliğimde 13 de net görmüştük erkeği.
Himm evet genelde erkek olanlar hep erken ogrenmis benimde ikili teste 12+5 kiza benziyo dendi bidaha gecen hafta gittim 15+5 bisey soylemicem dedi israrla agzindan laf alamadim 2 hafta sonra gel dedi

ben de haftaya gideceğim inşallah. 17+5 teyim şu an haftaya da kesin bir şey söylemezse yapacak bir şey yok. :) pıtır pıtır abisi gibi bu da. ikinciler sakin olur diyorlardı bir de. :)

17+5 haftaftadyim daha once ikili teste kiza benziyo dediler isim bile bulduk bugun gittim erkek dedi sok oldum kordon olmasin dedim hatta hayir pipi dedi doktor demekki o haftalar yanilticiymis ben kesin kizdir diye dusunmustum oysa sasirdim

17+5 haftaftadyim daha once ikili teste kiza benziyo dediler isim bile bulduk bugun gittim erkek dedi sok oldum kordon olmasin dedim hatta hayir pipi dedi doktor demekki o haftalar yanilticiymis ben kesin kizdir diye dusunmustum oysa sasirdim
Bana da aynısı oldu önce %90 kız dediler 16 da erkek dedi ama net konuşmadı senin gibi kordon muydu acaba diye düşündüm 20 hafta da gittiğimde net olur isim düşünme hepsi bir anda uctu. Allah hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde doğum yapmamızı nasip etsin. Cinsiyet hiç önemli değil.

Valla bana coknet konustu cnm eminmisiniz diye kac kere sordum evet kesin eminim dedi bak iste pipi dedi gösterdi banada gercekten cıkıntı vardi nebileyim ikili testte kiza benziyo demisti radyolog dedim onlar tahmin sadece yaniltici haftalar o haftalar dedi esime aileme soranlara soledim artik soruyolar bidaha degismez insallah cinsiyet tabiki onemli degil ama insan biseye alisiyo degisince bigarip hissettim

Sana nededi erkek gibi flnmi dedi net solemedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…