- 26 Aralık 2017
- 354
- 308
- 33
Zamanda geçmiyor böyle. Ben muayneleri iple çekiyorum resmen :)Teşekkür ederim. Bir ay daha bekleyelim bakalım ne diyecek.
Evet, ben bir de bir hafta geç gittim dedim net öğreneyimZamanda geçmiyor böyle. Ben muayneleri iple çekiyorum resmen :)
Merhaba, ben hissediyorum artık :) ama ikinci hamileliğim. İlkinde daha geç hissetmiştim. Bir de bebeğin konumu, annenin kilosu vs etkili oluyor diyorlar. Endişelenmeyin yakında tekmelemeye başlar inşallahKızlar bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı ben daha hissetmiyorum ya
Kac haftalik cnm bende buhafta tekrar gidicem bakalim ogrenebilcekmiyimGünaydın kızlar, dün kontrolüm vardı bizim ki yine pek göstermek istemedi cinsiyetini uzun uğraşlar sonunda büyük ihtimalle kız dedi doktorum :) Kız olunca net konuşamıyorlar sanırım.
17+1 canım bizde birdahakine netleştiririz inşallah. 2 hafta sonra gideceğim bakalım.. Ama ilk gebeliğimde 13 de net görmüştük erkeği.Kac haftalik cnm bende buhafta tekrar gidicem bakalim ogrenebilcekmiyim
Himm evet genelde erkek olanlar hep erken ogrenmis benimde ikili teste 12+5 kiza benziyo dendi bidaha gecen hafta gittim 15+5 bisey soylemicem dedi israrla agzindan laf alamadim 2 hafta sonra gel dedi17+1 canım bizde birdahakine netleştiririz inşallah. 2 hafta sonra gideceğim bakalım.. Ama ilk gebeliğimde 13 de net görmüştük erkeği.
Hoşgeldin :)Merhaba kizlar bnde katilabilir miyim araniza
Hosgeldin cnmMerhaba kizlar bnde katilabilir miyim araniza
Hoşgeldin :)
Hosgeldin cnm
Bana da aynısı oldu önce %90 kız dediler 16 da erkek dedi ama net konuşmadı senin gibi kordon muydu acaba diye düşündüm 20 hafta da gittiğimde net olur isim düşünme hepsi bir anda uctu. Allah hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde doğum yapmamızı nasip etsin. Cinsiyet hiç önemli değil.17+5 haftaftadyim daha once ikili teste kiza benziyo dediler isim bile bulduk bugun gittim erkek dedi sok oldum kordon olmasin dedim hatta hayir pipi dedi doktor demekki o haftalar yanilticiymis ben kesin kizdir diye dusunmustum oysa sasirdim
Valla bana coknet konustu cnm eminmisiniz diye kac kere sordum evet kesin eminim dedi bak iste pipi dedi gösterdi banada gercekten cıkıntı vardi nebileyim ikili testte kiza benziyo demisti radyolog dedim onlar tahmin sadece yaniltici haftalar o haftalar dedi esime aileme soranlara soledim artik soruyolar bidaha degismez insallah cinsiyet tabiki onemli degil ama insan biseye alisiyo degisince bigarip hissettimBana da aynısı oldu önce %90 kız dediler 16 da erkek dedi ama net konuşmadı senin gibi kordon muydu acaba diye düşündüm 20 hafta da gittiğimde net olur isim düşünme hepsi bir anda uctu. Allah hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde doğum yapmamızı nasip etsin. Cinsiyet hiç önemli değil.
Sana nededi erkek gibi flnmi dedi net solemedimiValla bana coknet konustu cnm eminmisiniz diye kac kere sordum evet kesin eminim dedi bak iste pipi dedi gösterdi banada gercekten cıkıntı vardi nebileyim ikili testte kiza benziyo demisti radyolog dedim onlar tahmin sadece yaniltici haftalar o haftalar dedi esime aileme soranlara soledim artik soruyolar bidaha degismez insallah cinsiyet tabiki onemli degil ama insan biseye alisiyo degisince bigarip hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?