- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
kuzenim kız beklerken doğumda erkek olduğunu öğrendi:) dr gittiğimde artık nerdeyse 5 aylık olcak bi zahmet göstersin bizimki de artık :)17+5 haftaftadyim daha once ikili teste kiza benziyo dediler isim bile bulduk bugun gittim erkek dedi sok oldum kordon olmasin dedim hatta hayir pipi dedi doktor demekki o haftalar yanilticiymis ben kesin kizdir diye dusunmustum oysa sasirdim
Gostermedimi cnm sakliyomukuzenim kız beklerken doğumda erkek olduğunu öğrendi:) dr gittiğimde artık nerdeyse 5 aylık olcak bi zahmet göstersin bizimki de artık :)
Evet çok tuhaf oluyor. Pipi gösterdi ise kesin :)Valla bana coknet konustu cnm eminmisiniz diye kac kere sordum evet kesin eminim dedi bak iste pipi dedi gösterdi banada gercekten cıkıntı vardi nebileyim ikili testte kiza benziyo demisti radyolog dedim onlar tahmin sadece yaniltici haftalar o haftalar dedi esime aileme soranlara soledim artik soruyolar bidaha degismez insallah cinsiyet tabiki onemli degil ama insan biseye alisiyo degisince bigarip hissettim
yok canım dr geçen ay erkek gibi dedi. ama sırtı dönüktü emin olamadı.1 sonraki hafta tekrar baktı yine sırtı dönüktü. bu hafta içi gösterir heralde artık . çünkü baya bi kıpır kıpır abisi gibi içerdeGostermedimi cnm sakliyomuyoksa doktor eminmi degil soylemiyomu bitahmin bisey soledimi
Anladım teşekkürlerAnadolu yakasında bölge hastanesi ayrıntılı ultrason ücreti 290 tl dedi. Benim doktorum kendisi özel muayenesinde bakıyor imiş ben araştırma yapmadım duyduklarımı yine de buradan yazayım. Bi arkadaşım özel sağlık sigortası var kavacikta bir özele gidiyor 150 tl fark verdiler
Geçmiş olsun canım, hamilelikte kullanılabilecek doğal besinler varmı acaba bununla ilgili, onlarla takviye yapsan. Ben enfeksiyonum için kızılcık suyu içiyorum meselaKızlar selam
Kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanmamam rağmen detaylıda damsrlarda çentik çıktı
Ben daha napim bilmiyorum
Benzer durum yaşayan var mı
Hayırlı evlat olsun cnm gözünüz aydın :)merhaba güzel anneler. nihayet 19+1 de cinsiyeti net olarak öğrendim. bir pipitoş daha geliyor:) ilk oğlumda içime hep kız doğuyordu bunda erkek. bu sefer tahmini tutturdum:) şimdilik her şey yolunda çok şükür.
teşekkür ederim canım. amşn hepimizinki hayırlı evlat olsun inşallah:)Hayırlı evlat olsun cnm gözünüz aydın :)
Ben henuz cektirmedim mayisin 21 inde. Bezmialem vatan cad.hastanesinde randevum. Fiyati 300 tl cnm.Merhaba anneler detaylı ultrason çektiren varmı ve avrupa yakasında olup hangi hastanede ve ücret konusunda bilgilendirecek varmı
Mayisin 21 inde randevum. 21 haftalik olucam o tarihte cnmKaçıncı haftada detaylı cektiriyorsunuz kızlar bana doktorum 19.haftaya gün verdi
Bana neden erken gün verdi acaba doktorum ya genelde hep 20 21 diye duyuyorumMayisin 21 inde randevum. 21 haftalik olucam o tarihte cnm
Valla bilemedim canim. Ben de 20 haftadan sonra yapiliyor diye biliyorum ama doktoruna bi sor istersenBana neden erken gün verdi acaba doktorum ya genelde hep 20 21 diye duyuyorum
Aynen Bi sorayım cnm aslında çok güveniyorum doktoruma ama farklı şeyler duyunca insanin kafası karışıyorValla bilemedim canim. Ben de 20 haftadan sonra yapiliyor diye biliyorum ama doktoruna bi sor istersen
Teşekkür ederim canım ben dün çektirdim esenler avicenna hastanesinde 350 tl 20 . Haftamdayım 18 ve 23 arası çekiliyr diye biliyorumBen henuz cektirmedim mayisin 21 inde. Bezmialem vatan cad.hastanesinde randevum. Fiyati 300 tl cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?