Teşekkür ederim canım inş hepimiz sağlıkla alalım Eylül ayında bebiş muhabbetleriyle dolsun buralar.Merhaba cnm gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Insallah cnmTeşekkür ederim canım inş hepimiz sağlıkla alalım Eylül ayında bebiş muhabbetleriyle dolsun buralar.
Çok geçmiş olsun canım Allah ın izniyle güzel sonuçlar alırsınız inşallah.Kızlar ben de yazmak istedim Eylül annesi olarak, 12. haftada ense kalınlığı 2.4 çıktı, doktorum baştan harmony test istedi sonrasında 2li 4lü test ve ayrıntılı ultarasona göre hareket ederiz deyip vazgeçtik. 2li ve 4lü 10binde bir çıktı. Bugun ayrıntılı ultrasonda ense kalınlığı 5.8 çıkması gerekirken 7.2 çıktı , bağırsak bulanıklığı görüldü. Bir de bebişin ağzı sürekli açık doktor bundan da şüphelendi Pazartesi günü amniyosentez yapılacak. Sizin ikili dörtlü test ve ayrıntılı sonuçlarınız nasıl?
Amin inşallah, 30 yaşındayım. Testler iyi çıktı da ayrıntılı ultrasonda sorunlar görüldüÇok geçmiş olsun canım Allah ın izniyle güzel sonuçlar alırsınız inşallah.
Yaşın kaç bazen 35 den sonraki gebelerde yaştan dolayı riskli çıkıyormuş böyle birşey okudum burda bir Abla yazmıştı risk oranı için.
Merhaba, nasıl bir yol izlemeye karar verdiniz doktorunuz ne dedi?Evet yüksek risk dendi bana.. beta hcg değerim 81 çıktı yüksek riskli olmamın temel sebebi buymuş.. daha düşük çıkması gerekiyormuş normalde.. biyokimyasal risk 149da 1
Kombine risk 600de1 çıktı
Geçmiş olsun inş bebeginiz çok sağlıklıdırKızlar ben de yazmak istedim Eylül annesi olarak, 12. haftada ense kalınlığı 2.4 çıktı, doktorum baştan harmony test istedi sonrasında 2li 4lü test ve ayrıntılı ultarasona göre hareket ederiz deyip vazgeçtik. 2li ve 4lü 10binde bir çıktı. Bugun ayrıntılı ultrasonda ense kalınlığı 5.8 çıkması gerekirken 7.2 çıktı , bağırsak bulanıklığı görüldü. Bir de bebişin ağzı sürekli açık doktor bundan da şüphelendi Pazartesi günü amniyosentez yapılacak. Sizin ikili dörtlü test ve ayrıntılı sonuçlarınız nasıl?
İnşallah çok sağ olun.Geçmiş olsun inş bebeginiz çok sağlıklıdır
çok geçmiş olsun. bunlar hep birer tahmin biliyorsunuz. canınızı sıkmayın sakın. hayırlısıyla sağlıkla dopsun bebeğiniz inşallah. ben sadece ikili test yaptırdım. düşük oranda risk çıktı.Kızlar ben de yazmak istedim Eylül annesi olarak, 12. haftada ense kalınlığı 2.4 çıktı, doktorum baştan harmony test istedi sonrasında 2li 4lü test ve ayrıntılı ultarasona göre hareket ederiz deyip vazgeçtik. 2li ve 4lü 10binde bir çıktı. Bugun ayrıntılı ultrasonda ense kalınlığı 5.8 çıkması gerekirken 7.2 çıktı , bağırsak bulanıklığı görüldü. Bir de bebişin ağzı sürekli açık doktor bundan da şüphelendi Pazartesi günü amniyosentez yapılacak. Sizin ikili dörtlü test ve ayrıntılı sonuçlarınız nasıl?
Amin herkesin bebeği sağlıkla doğsun inşallah. Çok sağ olun. Ayrıntılıya girdiniz mi ya da girecek misiniz peki?çok geçmiş olsun. bunlar hep birer tahmin biliyorsunuz. canınızı sıkmayın sakın. hayırlısıyla sağlıkla dopsun bebeğiniz inşallah. ben sadece ikili test yaptırdım. düşük oranda risk çıktı.3tatlikardes in bahsettiği abla benim sanırım:) yaştan dolayı risk yükselecek demişti dr. 38 yaşındayım. daha sonraki hiçbir testi yaptırmadım, doktorum da ısrarcı değil zaten hastalarına bırakıyor tercihi. Allah'tan gelen her şeye kabulüm dedim. ikiliyi de ilk oğlumda yaptırdım diye yaptırdım.Rabbim hepimize sağlıklı bebekler doğurmayı naaip etsin inşallah.
Evet senden bahsetmiştim :) hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıp evlerimize döneriz inşallahçok geçmiş olsun. bunlar hep birer tahmin biliyorsunuz. canınızı sıkmayın sakın. hayırlısıyla sağlıkla dopsun bebeğiniz inşallah. ben sadece ikili test yaptırdım. düşük oranda risk çıktı.3tatlikardes in bahsettiği abla benim sanırım:) yaştan dolayı risk yükselecek demişti dr. 38 yaşındayım. daha sonraki hiçbir testi yaptırmadım, doktorum da ısrarcı değil zaten hastalarına bırakıyor tercihi. Allah'tan gelen her şeye kabulüm dedim. ikiliyi de ilk oğlumda yaptırdım diye yaptırdım.Rabbim hepimize sağlıklı bebekler doğurmayı naaip etsin inşallah.
Ben ne amniyosentez ne de nift testi yaptırdım.Merhaba, nasıl bir yol izlemeye karar verdiniz doktorunuz ne dedi?
Biyokimyasal riskim 1:441 cıktı, kombine 1:2235 doktorlar biyokimyasal icin arada, riskli gibi yorumlar yaptılarBen ne amniyosentez ne de nift testi yaptırdım.
3lü tarama da yaptırmadım.
Çarsamba günü yani tam 20. Haftanın bittiği gün prof.dr. fehmi beye muayene olmaya gideceğim.
Detaylı ultrasondan bilgi almak daha doğru olacak sanırım.
Ne gelirse Allahtan, o benim canım, her türlü başımın tacı..
Yalnız doktor kızınız olacak dedi ama ben acayip şekilde oğlum olacağını hissediyorum.
Cok garip..
Sağlıklı olsun yeter ki..
Sizin probleminiz nedir?
Ben öleyim o zamanBiyokimyasal riskim 1:441 cıktı, kombine 1:2235 doktorlar biyokimyasal icin arada, riskli gibi yorumlar yaptılar
Siz bir de benim psikolojimi bilseniz..Sonrasında bir perinatoji profuna ve iyi bir uzman doktora daha danıstım. İkisi de sonuclarıma takılmadı. Usg de de bir sey görülmedi 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason var ona odaklandı hocam. Ama ilk gittigim hastanede böyle yorumlar yapılınca psikolojim cok etkilendi. Beta hcg 1,48 mom cıktı. Bir de bende kaybolan ikiz sendromu oldu dolayıs ile fetal dna testlerinde de sorun cıkabilecegini söyledi firmalar onu da yaptırmakta kararsız kaldım. Size ne demisti doktorlar merak ettim bu yüzden. Cok tesekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?