- 5 Aralık 2015
- 714
- 745
- 103
Bakalım yarın bir doktora gideyim de..Keske fetal dna yaptırsanız imkanınız varsabüyük ihitmal bebeginiz zaten saglıklı iciniz rahat ederdi ben süpheyi kaldıracak bi yol amniyosentez dısında bulmaya calısıyorum o cok yoruyor yoksa inanın benim de rüyalarım bu hep aynı sizinkisi gibi o kadar iyi hissediyorum ki dediklerinizi o korku girince hep aynı his ( benim tüp bebek ve kaybolan ikiz sendromu oldu diger devam etmeyen embriyonun kesesi sonucu etkileyebilir yanlıs sonuc verebilir diyor firmalar dolayısı ile arada kalmak her seyde beni delirtiyor )
Selamlar mesajınızı yazalı cok olmus ama ben coraspin kullandım ilk 11 hafta 11. Haftada doktor çentik gördü kan sulandırıcı iğne başladı. Tekrar kontrole gidicem. Sizin nasıl devam ediyor gebeliginiz? Beni de huzursuz etti bu çentik olayı tam olarak nasıl bir şey oldugunu anlamasam da.. simdiden cevabınız için teşekkür ederim.Kızlar selam
Kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanmamam rağmen detaylıda damsrlarda çentik çıktı
Ben daha napim bilmiyorum
Benzer durum yaşayan var mı
geçen hafta gittğm doktorum bir şey söylemedi bu konuda. isterse yaptırırım, tek tek kendisi baktı bir şey demedi. benim de özel bir öabam olmadı açıkçası. ilk oğlumda doktorum gerek yok ben görüyorum demişti. yaptırmamıştım.Amin herkesin bebeği sağlıkla doğsun inşallah. Çok sağ olun. Ayrıntılıya girdiniz mi ya da girecek misiniz peki?
Sigortanizin hastane ile anlaşmasına gore değişiyor hastaneler sigortaya rağmen bi.fiyat çıkarabiliyor göztepe medikal yüksek meblağ kavacık daki 160 lira fark çıkarmıştı. Anlaşmaya ve hastaneye gore degisiyorMerhabalar, inşallah herkes beklediği hayırlı haberleri alır.
Bu hafta doktor bebekte bir kist gördüğünü söyledi. 20.haftadayız. Ayrıntılıya randevu alacağım. özel sigortası olup ayrıntılı ult. a girenler varsa sigorta karşılamış mıydı sizinkini ? Ona göre randevu alacağım hastaneye karar vereceğim de bi fikrim olsun istedim.
(Bu arada düşündüğüm hastaneler ve sigorta şirketiyle görüştüm ama net bilgi alamadım, genelde nasıl oluyor merak ediyorum. )
Sigortanizin hastane ile anlaşmasına gore değişiyor hastaneler sigortaya rağmen bi.fiyat çıkarabiliyor göztepe medikal yüksek meblağ kavacık daki 160 lira fark çıkarmıştı. Anlaşmaya ve hastaneye gore degisiyor
selam canım,Selamlar mesajınızı yazalı cok olmus ama ben coraspin kullandım ilk 11 hafta 11. Haftada doktor çentik gördü kan sulandırıcı iğne başladı. Tekrar kontrole gidicem. Sizin nasıl devam ediyor gebeliginiz? Beni de huzursuz etti bu çentik olayı tam olarak nasıl bir şey oldugunu anlamasam da.. simdiden cevabınız için teşekkür ederim.
Herkesin saglıkla bebegine kavusmasını dilerim
Nereden bulabiliriz siyah üzüm tozunu?selam canım,
21 de gittim iki tarafta da çentik var dedi,
tedbir olarak toz üzüm çekirdeği yiyorum awe cemre nin flamori markalı çekilmiş siyah üzüm çekirdeği tozu var damar onarıcı ve açıcı, ona başladım. zaten coraspirin ve iğneye devam ettiğim için böyle çözüm bulabildim. bakalım faydası olacak mı o markanın başka ürünlerini kullanmıştım ilaçsız işimi görmüştüm. bunu tavsiye ettiler şimdide, günlük sabah akşam 2 tatlı kaşığı yiyorum.
26 da tekrar gel bakalım dedi, ben bi de ara ara tansiyon durumum el verdikçe limonlu sıcak su içiyorum sabahları,
takipteyim yani özetle :)
şu an bi sıkıntı yok benim hissettiğim
sen ne durumdasın
Aaa ilk kez duyuyorum üzüm cekirdegi tozunu. Cok tesekkur ederim ederim. Ben de arastırayım. Ben igneye devam ediyorum, doktor igne işe yaramış dedi. İnsallah saglıkla alacagız bebeklerimizi kucagımızaselam canım,
21 de gittim iki tarafta da çentik var dedi,
tedbir olarak toz üzüm çekirdeği yiyorum awe cemre nin flamori markalı çekilmiş siyah üzüm çekirdeği tozu var damar onarıcı ve açıcı, ona başladım. zaten coraspirin ve iğneye devam ettiğim için böyle çözüm bulabildim. bakalım faydası olacak mı o markanın başka ürünlerini kullanmıştım ilaçsız işimi görmüştüm. bunu tavsiye ettiler şimdide, günlük sabah akşam 2 tatlı kaşığı yiyorum.
26 da tekrar gel bakalım dedi, ben bi de ara ara tansiyon durumum el verdikçe limonlu sıcak su içiyorum sabahları,
takipteyim yani özetle :)
şu an bi sıkıntı yok benim hissettiğim
sen ne durumdasın
İnşallah canım hep beraber sağlıklı mutlu bebişler doğuralım inşallah :)Aaa ilk kez duyuyorum üzüm cekirdegi tozunu. Cok tesekkur ederim ederim. Ben de arastırayım. Ben igneye devam ediyorum, doktor igne işe yaramış dedi. İnsallah saglıkla alacagız bebeklerimizi kucagımıza
Canım dediğim markanın istanbulda bana yakın ümraniyede şubesi var ben ya ordan alıyorum ya da internette kendi siteleri var ordan sipariş verince de aynı gün gönderiyolar fiyatı mağazaya göre daha uygunNereden bulabiliriz siyah üzüm tozunu?
Benim de bebeğimi besleyen sağ damarlarım iyi durumda değilmiş
Bildiğim kadarıyla instagramda doğal köy ürünleri satan bir kadın var duymuşsunuzdur belki sebahat ismi, o kadında satıyordu.Canım dediğim markanın istanbulda bana yakın ümraniyede şubesi var ben ya ordan alıyorum ya da internette kendi siteleri var ordan sipariş verince de aynı gün gönderiyolar fiyatı mağazaya göre daha uygun
başka güvenilir marka var mı bilmiyorum bi araştırırsın ben awecemre nin flamori üzüm tozu kullanıyorum, açınca da tadından kokusundan belli zaten anlıyosun yani içinde bi yapaylık olmadıgını
ne ürünlerini kullandıysam memnun kaldım onun için tavsiye ederim
bendekini eklim bak istersen
Tesekkür ederim arastıracağımCanım dediğim markanın istanbulda bana yakın ümraniyede şubesi var ben ya ordan alıyorum ya da internette kendi siteleri var ordan sipariş verince de aynı gün gönderiyolar fiyatı mağazaya göre daha uygun
başka güvenilir marka var mı bilmiyorum bi araştırırsın ben awecemre nin flamori üzüm tozu kullanıyorum, açınca da tadından kokusundan belli zaten anlıyosun yani içinde bi yapaylık olmadıgını
ne ürünlerini kullandıysam memnun kaldım onun için tavsiye ederim
bendekini eklim bak istersen
Benim doktorum başka yere gitmeye gerek yok ben ayrıntılı bakıyorum sana dedi bu 21 haftada diğer zamanlara gore daha uzun baktı ama öyle cd falan vermediSevgili eylül anneleri hepinize merhababuraya ekim annelerinden misafir olarak geldim sizlere bi sorum olucak detaylı ultrasonu kendi kadın doğum uzmanı yapan varmı yoksa doktorunuz sizi yaptıracağınız yere mi yönlendirdi? Hepinizin anneler gününü kutluyorum sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamız dileğimle,,
Benim doktorum tarih verdi 20.hafta oluyo detaylı ultrason için çağırdı öyle yönlendirme falan bişey söylemedi bende sormadım ama çoğu kişi hep perinatoloji ve radyolojiden bahsetmiş kafam karıştıBenim doktorum başka yere gitmeye gerek yok ben ayrıntılı bakıyorum sana dedi bu 21 haftada diğer zamanlara gore daha uzun baktı ama öyle cd falan vermedi
20 21 22 haftalarda oluyor imis ben doktoruma kendim sordum ayrintiliya gideyim mi bir yere cevremde öyle diyorlar kendisi gerek olmadığını ben ayrıntılı bakıyorum demisti. Bu hafta da baya inceledi bende sormayı unuttum ama Kendi doktoruma gitmeden 2 hafta önce bir özel hastanede muayene olmak durumunda kalmıştım orada ayrıntılı usg girip sonucu kendisine getirmemi söylemişlerdi onun için ayrı bir ücret farklı birisi bakıyor imiş.Benim doktorum tarih verdi 20.hafta oluyo detaylı ultrason için çağırdı öyle yönlendirme falan bişey söylemedi bende sormadım ama çoğu kişi hep perinatoloji ve radyolojiden bahsetmiş kafam karıştı
Teşekkürler canım20 21 22 haftalarda oluyor imis ben doktoruma kendim sordum ayrintiliya gideyim mi bir yere cevremde öyle diyorlar kendisi gerek olmadığını ben ayrıntılı bakıyorum demisti. Bu hafta da baya inceledi bende sormayı unuttum ama Kendi doktoruma gitmeden 2 hafta önce bir özel hastanede muayene olmak durumunda kalmıştım orada ayrıntılı usg girip sonucu kendisine getirmemi söylemişlerdi onun için ayrı bir ücret farklı birisi bakıyor imiş.
Nasılsınız? Umarım her sey iyi gitmistir merak ettim sizi ve bebeginizi?Bakalım yarın bir doktora gideyim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?