2019 Eylül Anneleri

Nasılsınız? Umarım her sey iyi gitmistir merak ettim sizi ve bebeginizi?
Tesekkür ederim
Cok şükür ultrasonda hiçbir sorun cıkmadı
2li tarama testinde biyokimyasal risk 149da 1 cıkmıştı
Tüm verilèr toplandığında risk 592de 1e düştü
Yine riskimiz var ama Allahtan ne gelirse başımızın tacı..
Ayrıca ben erkek hissediyordum -ki hala öyle hissesiyorum- ama kızımız olacakmış
Sağlıkla inşallah ❤

COk ama cok sevindim saglıkla kucagınıza almanız dileklerimle riskiniz de artık epey azalmıs peki sizin biyokimyasalda beta ve pap a degerleriniz kaç Mom’du?

COk ama cok sevindim saglıkla kucagınıza almanız dileklerimle riskiniz de artık epey azalmıs peki sizin biyokimyasalda beta ve pap a degerleriniz kaç Mom’du?
Biyokimyasal riskte beta 81di
1.75 mom
Papp a 0.45 mom
Kıyas için mi sordunuz?
Allah bilir tabii ki inşallah bebeğim sağlıklıdır zamanında sağlıkla doğar ama içime bir nebze de olsa su serpildi
Prof yine de genetik test ya da amniyosentez önerdi

Bazen beta hcg degerini etkileyen durumlar olabiliyormus ama benim doktorum bunlardan bahsetmedi belki size bahsetmistir diye merak ettim yüksekse. Tekrardan her seyin gönlünüzce olması dileklerimle...

Yaptırmayı düsünüyor musunuz peki?

Yaptırmayı düsünüyor musunuz peki?
Hayır
Bu kadar hareketliyken kıyamam ki sonuç ne olursa olsun..
Üstelik hazır değilim kesinlikle
Aslında evet bahsetti ama ben heyecandan tam hatırlamıyorum tek hatırladığım yüksek tansiyon,annenin kilosu etkileyebilir
Haftaya carsamba aynı prof a bir daha gideceğim sizin için sorabilirim
Siz ne durumdasınız

Ah cok düsüncelisiniz. Benim hamilelik basından beri ara kanamalarım oldu ikili test öncesinde; ayrıca 8.haftamda kaybolan ikiz durumu da oldu 12,5 haftada yaptırdım testi acaba beta degerini etkilemis olabilir mi diye kafama takılıyor. Doktorum test sonucunu cok önemsemedigi icin üstünde durmuyor ama merak ediyorum işte cok. Cok ama cok tesekkür ederim.

İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi..
Haftaya carsamba inşallah soracağım

merhaba kızlar, 2 hafta önce koktrole gitmiştim. bugün tekrar gittim vajinal mantar olmuşum. o sırada dr sordum, geçen geldiğimde ayrıntılı ultrason istemediniz. organları gördüğünüzü de söylemediniz. yaotırayım mı gerek var mı dedim. o gün çok kalabalıktı, istemem lazımdı neden söylemedim acaba dedi. devlet artık zorunlu hale getirmiş çünkü. iki hafta içinde getir dedi. gittiğim hastanenin radyoloğu çok iyiydi, o da başka bir şehre gitmiş. dolayısıyla beni üniversite ya da devlet hastanesine yönlendirdi. devlette ayrıntılı ultrason yaptıran var mı aranızda? ücreti var mı?

Canım ben devlet hastahanesine gittim, (önceden arayıp sordum gelin yaparız burada var dediler) ama normal ultrasondan farkı yoktu. Yani bir işe yaramadı. Tıp fakültesinde de yer bulamadık. Özelde yaptırdık. Ama önceki gebeliğimde tıp fakültesine gitmiştim çok güzel incelemişlerdi, hem de özel hastahanenin yarı fiyatınaydı. Haftanı geçirme bu arada ona dikkat et canım

Merhaba kızlar hamileliginiz nasıl gidiyor benim bebeğim bi tekme atıyor Bi atmıyor endişeleniyorum böyle olunca

Merhaba kızlar hamileliginiz nasıl gidiyor benim bebeğim bi tekme atıyor Bi atmıyor endişeleniyorum böyle olunca
Canım kaçıncı haftan bilmiyorum ama ilk gebeliğinse ve haftan çok fazla değilse korkmana gerek yok. Belli haftalardan sonra bebişin gün içinde ki hareketlerine dikkat ediliyor.

hadi ya, devletten de randevuyu aldım çarşamba gününe ama yeni açıldı kocaman devlet hastanesi çok güzel dediler. ben de üniversiteyi düşünmedim hiç. biraz daha araştırayım da gitmeden belki üniversiteye yaptırırm. bence önümüzdeki hafta son yapılması için çünkü 23. hafta geç oluyor. bakalım inşallah hayırlı haberlerle çıkarım oradan. sağolasın canım

Rica ederim canım ama oradaki belki farklıdır, yapıyordurlar belki iyice araştır sen

Merhaba güzel anneler bişey sormak istiyorum acaba arada bir ellerde ayaklarda kaşıntı yaşayan var mı

Kızlar merhaba bende sizin gibi Allah kısmet ederse Eylül annesi olacağım şuan 21+5 günlük hamileliğiniz nasıl gidiyor kaç kilo aldınız ben 47 kiloyla hamile kalmıştım şuan 52 oldum biraz endişelenmeye başladım hızlımı kilo aldım acaba diye

Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm ne hızlı kilo alması ben 20+3 günlük hamileyim 52 ile hamile kaldım şuan 64 kiloyum :) hamile kalmadan önce sigara içiyordum bıraktigim için çok hızlı kilo aldım

Canım o bende de oluyor bazen hiç durmadan kuvvetli hissediyorum tekmeleri bazen hiç hissetmiyorum normal sanırım güçlendikçe daha sık hissettirecek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…