2019 Eylül Anneleri

Bende ilk etapta neler alacağımı belirledim ama henüz almaya başlamadım. 7. ayı bir dolduralım da Allah basip ederse o zamana başlayacağım. Zor tutuyorum kendimi

Neler almamız gerekiyor eylülde soğuk olur mu çıtçıtlı badyleri uzun kollu mu alsak. Kaç takım almamız lazım pijamaları?

Neler almamız gerekiyor eylülde soğuk olur mu çıtçıtlı badyleri uzun kollu mu alsak. Kaç takım almamız lazım pijamaları?
ilk oğlum haziranda doğdu uzun kollu çıtçıtlı pek giydiremedim. yarım kollular çok iş gördü ama. kolsuz ve yarım kollular her mevsim kurtarıcı. onlardan her 3 aylık dönem için en az 5 er tane olmalı. pijama değil de tulum çok giydirdim. bir de bulunduğunuz iklim önemli. ben hatay dayım. kış kasıma kadar gelmedi gçeen yıl yine de bir iki takım daha tulum alıcam. çok masrafım yok da. taşıma puseti bakıyorum. ilk oğlumda bir arkadaştan alıp sonra geri vermiştim. sunny baby idi ve içi çok çukurdu, sürekli altını yastıkla destekliyordum.
siz neler aldınız ya da kullandınız? rahat bebeğin iki büklüm olmayacağı ne önerirsiniz?

Merhaba kızlar. 28 haftalık oldum. Kan uyuşmazlıgımız var. İlacı bügun eczaneye sordum 430 lira dedi. Bunu devlette yapasabilirsin mor reçete ile dedi eczacı. Prosedür nedir. Yapan var mı acaba

Merhaba kızlar. 28 haftalık oldum. Kan uyuşmazlıgımız var. İlacı bügun eczaneye sordum 430 lira dedi. Bunu devlette yapasabilirsin mor reçete ile dedi eczacı. Prosedür nedir. Yapan var mı acaba
Bizde de kan uyuşmazlığı var. 28 haftalıkken koruyucu olarak iğne yapılacak. Bu hafta kadın doğumcunuza başvurun. Öncesinde bir kan testi yapılıyor onun sonucunu gördükten sonra doktorunuz reçete ediyor ücretsiz olarak alıp yaptırıyorsunuz.

Kizlar slm biz bugun 26. haftamızı doldurduk şükür. Yarın kontrolüm var inş herşey yolunda gider hepimiz için.

Teşekkürler bugun randevu aldım gidicem inş

Mrh kızlar. Kontrolümüzü olduk şükür herşey yolunda. Haftasıyla uyumlu (26+1 günlüğüz) 960 gr olmuş miniğim. Yüzünü göstermedi nazlı kız, sırtını dönmüş bize pozisyon da değiştirmedi. Neyse sağlıklı olsun da nasip olursa bir sonraki kontrolde görürüz. Bu arada kan uyusmazligimiz oldugu icin kan tetkiki yapıldı negatif çıkarsa 28 haftalık olunca iğne yapılacak. Kan uyuşmazlığı olan arkadaşlar bu haftalara gelince doktorunuza hatirlatin. Sevgiler herkese ❤

ben de kontrole gittim bug0n. 27+4 teyim. gelişimi güzel. doktorum şeker yüklemeye karşıymış, normal şeker ve gizli şeker ve rutin tahlilleri aldı. cuma ya da cumartesi kontrole çağırdı. oğlumla gitmiştim bu kez muayeneye aynı abisine benziyor fabrikasyon gibi dedi. verdiği fotoğraftan bir şey anlamadık ama bakalım görücez inşallah:)

Maşallah canım, ilk gebeliğimde bana da yükleme yapmamıştı doktorum. Aç tok bakmıştık. Ama bu sefer ki doktorum istedi. Çok şükür birşey çıkmadı. Pazartesi de benim kontrolüm var 30 lu haftaları bir görsem hayırlısıyla.. Şuan 27+3 üm bende ilk bebişimi erken doğumdan dolayı kaybettiğim için korkarak gidiyorum doktora umarım pazartesi güzel şeyler duyarım.. Hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah..

hayırlısıyla doğacaklar inşallah korkma canım. Allah'ın dediği olur. şimdi doğsalar bile yaşayacak durumdalar çok şükür. tabii ki erken doğmasınlar yine de. ben de progedtan kullanıyorum, erken doğum riskim benim de var, dediğğn gibi 30 lu haftaları bir görsek daha rahat ederiz inş.

Kızlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor?? Biz 27.haftaya girdik çok şükür. Bu haftada bebeğin kilosu kaç olmalı

Kızlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor?? Biz 27.haftaya girdik çok şükür. Bu haftada bebeğin kilosu kaç olmalı
Çok şükür bugünümğze canım idare ediyoruz.. Sen nasılsın cnm.. Aşağı yukarı 1000 gr civarı ama tabi bu değişebiliyor, kıyaslamamak lazım canım.

Çok şükür bugünümğze canım idare ediyoruz.. Sen nasılsın cnm.. Aşağı yukarı 1000 gr civarı ama tabi bu değişebiliyor, kıyaslamamak lazım canım.
Bende iyiyim cnm eylülü bekliyorum sıcaklarla başım dertte:) kıyaslamak değil kuzum fikrim olsun diye sordum nette hep farklı yazıyor ondan

Merhaba Eylul anneleri. Hazirliklarinizi tamamladiniz mi? Hastane cantasini ne zaman hazirlayacaksiniz ya da hazirladiniz? Ben Agustos basi gibi diye dusunuyorum. Hala alacak cok sey var gibi geliyor, gerci ben pek alisveris de yapmadim henuz aslinda.

Merhaba cnm ben kıyafetleri hallettim bebek arabası Puset alındı. Geri kalanları da önümüzdeki ay alcam. Hastane çantasını ağustos sonuna doğru hazırlarım diye düşünüyorum

benim ilk oğlumdan kalan giysiler çok fazla, giysi almayacağım. müslin bez, ağız mendili, yeni küvet, taşıma puseti aldım. yeni biberon, park yatak içine visco yatak, kendim için ped, sabahlıklı pijama takımı vs alıcam. hastane çantasını da 30. haftadan sonra artık yavaş yavaş hazırlayacağım inşallah.

selam anneler. nasılsınız? sıcakla aranız nasıl? ben ölüyorum resmen hüçbir şey fayda etmiyor bana. eşim şu rüzgarda da mı bunalıyorsun diyip duruyor. eylüle kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum, klima açıyorum altında durmasam bile grip oluyorum ilk oğlum haziranda doğmuştu onda da bunalmıştım ama bu seferki çok fena.. annem de ben de sana hamileyken öyleydim diyor. düşünün bir de hatay'dayım. burası yanıyor resmen..

Hatayda olmanında etkisi vardır canım. Ama ben de iyi değilim sürekli terliyorum, günde 3 kere kıyafet değişiyorum. Herkes üşüyor bir ben terliyorum ve daha sıcak günlere doğru gidiyoruz. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…