2019 Eylül Anneleri

Selam anneler :) Park yatak alcam bana önerebileceğiniz Bi marka var mı
ilk oğlumda annem hediye almıştı, 3 yaşına kadar baby kramer kullandım canım. 120×60 ebatlarında. şimdi ikincide de onu kullanıcam. sapasağlam duruyor, yıkayıp yıkayıp kullanmıştım.
baby kramer dışında kraft'ı da öneririm. renk seçeneği daha fazla.

Bakayım cnm dediğin markaya teşekkür ederim Kraft hakkında olumsuz yorum çok okudum o yüzden kafam karıştı yoksa ilk Kraftti tercihim şimdi bide prego var aklımda

Bakayım cnm dediğin markaya teşekkür ederim Kraft hakkında olumsuz yorum çok okudum o yüzden kafam karıştı yoksa ilk Kraftti tercihim şimdi bide prego var aklımda
prego hiç bilmiyorum çevremde herkeste kraft var:) bendeki de aslında öyle öarka bi şey değil ama sağlam çıktı şansıma.

Ben de Adana'dayim. Klimada terliyorum. Esim usuyor. Ama ben bazen nefes alamiyorum cok.kotu oluyorum. Beni en cok zorlayan sey bu nefes alamama durumu.

Ben de Adana'dayim. Klimada terliyorum. Esim usuyor. Ama ben bazen nefes alamiyorum cok.kotu oluyorum. Beni en cok zorlayan sey bu nefes alamama durumu.
Bende adanadayim cnm yani ailemin yanına geldim normalde İstanbulda oturuyorum da doğum burda olacak. Inşallah sen neresindensin

evet aynısı bende de var. son aylar nefes darlığı, bel ağrısı, sırt ağrısı ne varsa hepsiyle geçiyor. adana da burdan beter cidden Allah kolaylık versin, sağlıcakla doğuralım inşallah.

kızlar selam. dün hafif pembemsi sürüntü şeklinde akıntı olunca doktorumu aradım hemen yatış verdi. muayenede de 1 parmak açıklık çıktı. dünden beri 2-3 saat arayla nst deyim.iğneler serumlar. 31+4 teyim erken doğumu durduruyorlar inşallah en azından 1 ay daha bekler kuzum. dua edin bana

Geçmiş olsun canım, bol bol dua et birşey olmaz inşallah. İnşallah zamanını bekler kuzucuğun ama doğması durumunda da haftan iyi canım birşey olmaz Allah ın izniyle. Her ihtimale kafşı ciğer geliştiri iğnlerini yapmışlardır. korkma stres yapmamaya çalış. Psikolojide çok etkiliyor çünkü. İlk gebeliğinmiydi canım senin?

Arkadaşlar merhaba 4 haftalık hamıleyım altta resim paylastım bu bolgedekı kemiklerim agrıyor sizce neden

Eklentiler

• IMG_20190725_155304.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 24
Arkadaşlar merhaba 4 haftalık hamıleyım altta resim paylastım bu bolgedekı kemiklerim agrıyor sizce neden
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. ilk zamanlarda kasıklarda ağrı olabiliyor canım. Adet olacakmış gibi
bir his şişkinlik kişiden kişiye değişiyor tabi. Ama çok şiddetliyse doktoruna danışmanı tavsiye ederim.

Sıddetlı degıl ama kemikte agrı var dış gebelik falan degıldır dımı

Henüz kesen görülmedi sanırım zaten haftan yeni. Değildir inşallah canım beta hcg artışın nasıl tahlil yaptırdın mı?
Adete 3 gun var daha 2 gun önce degerım 80 di bugun yıne kan verdım yarın alcam sonucu

Adete 3 gun var daha 2 gun önce degerım 80 di bugun yıne kan verdım yarın alcam sonucu
Düzenli katlanma varsa problem yoktur canım büyük bir ihtimalle. Adete beş gün kala senin değerinde iyi çıkmış. Benim adet olmam gereken tarihten 1 hafta sonra 40 çıkmıştı. Dış gebelik muhtemelen dedi bir doktor. Ama artışına bakıldı sonrasında değer 2000 leri geçince keseye bakıldı. Geç döllenmeymiş meğer. Benimde o sıra ağrım oldu ama psikolojikmiş. Sende düşünmemeye çalış elindem geldiğince tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…