Evet kesinlikle.bide hep stresliyiz şuan Allah korusun hepsiniEvet bende öyle inanamıyorum kalbini duysam bile bi belirti yok ya ondan heralde
Evet doğru söylüyosun stres çok varEvet kesinlikle.bide hep stresliyiz şuan Allah korusun hepsini
Amin :))Merhaba kızlarbiz de keseyim görenlerdeniz, hepimize hayırlı olsun
Aminn hepimize Saglikli gebelik diliyorum.insallah hayirla kucagimiza aliriz.aminnMerhaba kızlarbiz de keseyim görenlerdeniz, hepimize hayırlı olsun
Bende 4+6 ayın 1 de gideceğim doktora umarım görürüzMerhaba kızlar ben daha gitmedim doktora idrar ve kanda gebelik var eğer problem yoksa 4+5günlüğüz biz
Selam canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah:)Selam Kizlar,
nasilsiniz?bugün kesemizi gördük cok sükür. 2 hafta Sonrada allahin izniyle Kalp atisini duymak icin gidecegiz.
Cok tsk ederim canim.aminn.ins hepimiz hayirla kucaginiza aliriz.siz ne kadarliksiniz?Selam canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah:)
Aminnn insallahh.bizimde Allah'ın izniyle 8+3Cok tsk ederim canim.aminn.ins hepimiz hayirla kucaginiza aliriz.siz ne kadarliksiniz?
Masallah canim Hayirlisi rabbimden hepimiz icinAminnn insallahh.bizimde Allah'ın izniyle 8+3
Maşaallah allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize benim kesem 4+5 görünmüştü haftaya çarşamba gideceğim inşaallah kalp atışını duyarımmerhaba bende eylül annesi olacam Allah izin verirse :) suan 5+3 haftalık salı günü gittim cok küçük kese göründü haftaya cumartesi çağırdı doktor.Bir sıkıntı olmazsa çünkü ben düşünmeden hamile kaldım bu sürede mr ve röntgene girdim ilaç içtim ondan dolayı biraz endişeliyim.Bu arada 3 yaşında bir kızım var :) bu sürpriz yumurta 2. bebeğimiz olcak :)
amin canım benimde göründü kese ama kalp atışı felan için haftaya çağırdı kesede biraz büyümüş olur dedi. Ama işte kalp atışını duyana kadar ben hala tedirgin olacam sanırım .ya hep ya hiç kuralı varmış bebek etkilendiyse canlanmazmış. yoksa canlanırmış. O yüzden hayırlısını diliyorum sürekli.Maşaallah allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize benim kesem 4+5 görünmüştü haftaya çarşamba gideceğim inşaallah kalp atışını duyarım
Aynen bende öyleyim canım merakla kalp atışımızı bekliyoruz merakla beklemek oladar stres yapıyorki insan tuhaf bir şekilde bekliyorum umarım herşey hakkımda hayırlı oluramin canım benimde göründü kese ama kalp atışı felan için haftaya çağırdı kesede biraz büyümüş olur dedi. Ama işte kalp atışını duyana kadar ben hala tedirgin olacam sanırım .ya hep ya hiç kuralı varmış bebek etkilendiyse canlanmazmış. yoksa canlanırmış. O yüzden hayırlısını diliyorum sürekli.
Hakkımızda hayırlısı olurAynen bende öyleyim canım merakla kalp atışımızı bekliyoruz merakla beklemek oladar stres yapıyorki insan tuhaf bir şekilde bekliyorum umarım herşey hakkımda hayırlı olur
Aminn Rabbim hepimizede hayirlisini versin ins.cok dogru söyledin arkadasim.herseyin basi stres ins hepimizde hersey yolunda giderRabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah. Çok stres yapmayın oluruna bırakıp normal yaşantımıza dönmemiz gerekiyo yoksa bebişler de etkileniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?