2019 Eylül Anneleri

Selam Kizlar,
nasilsiniz?bugün kesemizi gördük cok sükür. 2 hafta Sonrada allahin izniyle Kalp atisini duymak icin gidecegiz.

Merhabalar güzel anne adayları bende 6+1 haftalık hamileyim şükürler olsun bitanede kızım var 40 aylık hepimize hayırlı olsun

merhaba bende eylül annesi olacam Allah izin verirse :) suan 5+3 haftalık salı günü gittim cok küçük kese göründü haftaya cumartesi çağırdı doktor.Bir sıkıntı olmazsa çünkü ben düşünmeden hamile kaldım bu sürede mr ve röntgene girdim ilaç içtim ondan dolayı biraz endişeliyim.Bu arada 3 yaşında bir kızım var :) bu sürpriz yumurta 2. bebeğimiz olcak :)

Maşaallah allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize benim kesem 4+5 görünmüştü haftaya çarşamba gideceğim inşaallah kalp atışını duyarım

Maşaallah allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize benim kesem 4+5 görünmüştü haftaya çarşamba gideceğim inşaallah kalp atışını duyarım
amin canım benimde göründü kese ama kalp atışı felan için haftaya çağırdı kesede biraz büyümüş olur dedi. Ama işte kalp atışını duyana kadar ben hala tedirgin olacam sanırım .ya hep ya hiç kuralı varmış bebek etkilendiyse canlanmazmış. yoksa canlanırmış. O yüzden hayırlısını diliyorum sürekli.

Aynen bende öyleyim canım merakla kalp atışımızı bekliyoruz merakla beklemek oladar stres yapıyorki insan tuhaf bir şekilde bekliyorum umarım herşey hakkımda hayırlı olur

Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah. Çok stres yapmayın oluruna bırakıp normal yaşantımıza dönmemiz gerekiyo yoksa bebişler de etkileniyo
Aminn Rabbim hepimizede hayirlisini versin ins.cok dogru söyledin arkadasim.herseyin basi stres ins hepimizde hersey yolunda gider

Biz gerçek gebelikte 2 hafta adet tarihine göre 4 hastalıkken gördük keseyi :) şuan 6+3 üz hepimizin Bebişi sağlıklı gelsin işh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…