2019 Eylül Anneleri

Merhaba kızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu çok şükür bin şükür 2 sene sonra kavuştum. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz bebislerimizi. Programa göre 4+3 hamileyim keseyi görmek için ne zaman gitsem doktora? Allah'ın izniyle hiç bir problem çıkmazsa 1 ekim annesi olcam çok heyecanlıyım

Hanımlar merhabalar :) bende dün öğrendim ve tam 2 sene sonra bu güzel haberi aldım G Gmz8388 aynı senin gibi 4.5 yaşında da bir kizim var
Pazartesi doktora gidicem inşallah keseyi görüp hayırlı haberler alırım kızlar. Büyük ihtimal bende eylül annesi olucam:)
2 sene önce konu da açmıştım ama 2 sene sonraya kismet oldu güzel haberi almak

Gözünüz aydın:) Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin kaç haftalık şuan

Hayirli olsun arkadasim. Saglikla kucagina al insallah. Bende 1.5 yil ugrastim hamile kalmak icin. Boyle olunca daha da seviniyor insan.

Gözünüz aydın:) Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin kaç haftalık şuan
Hiç bilmiyorum cnm pazartesiyi bekliyorum heyecanla inşallah sağlıklı haberini alırım 10 aralik da adet olmuştum en son sen kaç haftalik

Hayirli olsun arkadasim. Saglikla kucagina al insallah. Bende 1.5 yil ugrastim hamile kalmak icin. Boyle olunca daha da seviniyor insan.
Allah razı olsun amon cumlemizin. Sabah kustum yine kizim annee kardeşimi mi kustun yoksa diyor:) çok güzel heyecan bizim için bi de kizim var hep dilinde 2 gündür onu öyle görmek de ayrı mutluluk sizinki kaç haftalık?

Kızlar mrb ben geçen sene kalp atışı olmamasından dolayı 2 defa düşük yaptım kürtaj oldum tekrar hamileyim sat 14 aralıktı geçen çrş hastaneye gittim kese var ama kaç haftalık olduğunu söylemedi çok korkuyorum tekrar aynı olr diye küçük daha dedi adetimden 13 gün geçmiş sizce gelişmiyomu yine düşün düşün delirecem igne yazdı kullanıyorum böyle olan varmı? Ne olur bana yardım edermisiniz ???

Canım doktorun kaç haftalık olduğunu söylememesi çok saçma o küçük bile olsa en az 1 aylıktır doktorun seni aydınltmıyorsa başka doktora git derim benimkisi 4+5 ti kese görüldüğünde

Canım doktorun kaç haftalık olduğunu söylememesi çok saçma o küçük bile olsa en az 1 aylıktır doktorun seni aydınltmıyorsa başka doktora git derim benimkisi 4+5 ti kese görüldüğünde
Gitmeyi düşünüyorum zaten saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…