gözünüz aydın sağlıkla alın kucağınıza :)merhabalar herkese, bende bugün öğrendim 6 haftalık gebeyim. 20 aylık kızım var. allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
Gözünüz aydın:) Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin kaç haftalık şuanHanımlar merhabalar :) bende dün öğrendim ve tam 2 sene sonra bu güzel haberi aldım G Gmz8388 aynı senin gibi 4.5 yaşında da bir kizim var
Pazartesi doktora gidicem inşallah keseyi görüp hayırlı haberler alırım kızlar. Büyük ihtimal bende eylül annesi olucam:)
2 sene önce konu da açmıştım ama 2 sene sonraya kismet oldu güzel haberi almak
Hayirli olsun arkadasim. Saglikla kucagina al insallah. Bende 1.5 yil ugrastim hamile kalmak icin. Boyle olunca daha da seviniyor insan.Hanımlar merhabalar :) bende dün öğrendim ve tam 2 sene sonra bu güzel haberi aldım G Gmz8388 aynı senin gibi 4.5 yaşında da bir kizim var
Pazartesi doktora gidicem inşallah keseyi görüp hayırlı haberler alırım kızlar. Büyük ihtimal bende eylül annesi olucam:)
2 sene önce konu da açmıştım ama 2 sene sonraya kismet oldu güzel haberi almak
Hiç bilmiyorum cnm pazartesiyi bekliyorum heyecanla inşallah sağlıklı haberini alırım 10 aralik da adet olmuştum en son sen kaç haftalikGözünüz aydın:) Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin kaç haftalık şuan
Allah razı olsun amon cumlemizin. Sabah kustum yine kizim annee kardeşimi mi kustun yoksa diyor:) çok güzel heyecan bizim için bi de kizim var hep dilinde 2 gündür onu öyle görmek de ayrı mutluluk sizinki kaç haftalık?Hayirli olsun arkadasim. Saglikla kucagina al insallah. Bende 1.5 yil ugrastim hamile kalmak icin. Boyle olunca daha da seviniyor insan.
Bende en son 25 aralıkta hasta oldum cnm dünden önceki gün değerim 249 çıkmıştı şimdi hastaneye gidiyorum inşallah yükselmiştir değerHiç bilmiyorum cnm pazartesiyi bekliyorum heyecanla inşallah sağlıklı haberini alırım 10 aralik da adet olmuştum en son sen kaç haftalik
Merhaba canım hayırlı olsun seninle sat günümüz aynı bende şuan 6+3 haftalık hamileyimHiç bilmiyorum cnm pazartesiyi bekliyorum heyecanla inşallah sağlıklı haberini alırım 10 aralik da adet olmuştum en son sen kaç haftalik
kaç haftalık öğrenince yaz cnmBende en son 25 aralıkta hasta oldum cnm dünden önceki gün değerim 249 çıkmıştı şimdi hastaneye gidiyorum inşallah yükselmiştir değer
Yaa o kadar varmıdır benimde acaba ben 4 haftalık falandır diye tahmin ediyorum amaMerhaba canım hayırlı olsun seninle sat günümüz aynı bende şuan 6+3 haftalık hamileyim
Şimdi geç döllenmede olabilir bilemiyorum o yüzden bunun için bişey diyemicem ancak ultrasonda belli olurYaa o kadar varmıdır benimde acaba ben 4 haftalık falandır diye tahmin ediyorum ama
Bi de doktorlar sanırım son adet tarihinden itibaren hesaplıyorlar dimiŞimdi geç döllenmede olabilir bilemiyorum o yüzden bunun için bişey diyemicem ancak ultrasonda belli olur
Canım doktorun kaç haftalık olduğunu söylememesi çok saçma o küçük bile olsa en az 1 aylıktır doktorun seni aydınltmıyorsa başka doktora git derim benimkisi 4+5 ti kese görüldüğündeKızlar mrb ben geçen sene kalp atışı olmamasından dolayı 2 defa düşük yaptım kürtaj oldum tekrar hamileyim sat 14 aralıktı geçen çrş hastaneye gittim kese var ama kaç haftalık olduğunu söylemedi çok korkuyorum tekrar aynı olr diye küçük daha dedi adetimden 13 gün geçmiş sizce gelişmiyomu yine düşün düşün delirecem igne yazdı kullanıyorum böyle olan varmı? Ne olur bana yardım edermisiniz ???
Evet son adet tarihinden hesaplanıyor canım ama zaten ultrasonda ne kadar olduğunu görüyor peki sen kan testi yaptırdınmı beta hcg değerin kaç biliyormusunBi de doktorlar sanırım son adet tarihinden itibaren hesaplıyorlar dimi
Gitmeyi düşünüyorum zaten saol cnmCanım doktorun kaç haftalık olduğunu söylememesi çok saçma o küçük bile olsa en az 1 aylıktır doktorun seni aydınltmıyorsa başka doktora git derim benimkisi 4+5 ti kese görüldüğünde
Hepimiz için hayırlısı olsun hep güzel haberler alalım inşallah herşeyimiz iyi gitsin sağlıklı bebeklerimiz olsun inşaallahGitmeyi düşünüyorum zaten saol cnm
Amin inşallahHepimiz için hayırlısı olsun hep güzel haberler alalım inşallah herşeyimiz iyi gitsin sağlıklı bebeklerimiz olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?