Rabbim yardımcımız olsun inşallah sade soda dene istersenİnşallah canım akşama kadar yine gözümü açamadım anca anca iyiyim. Ağır ilaçlar kullanamıyoruz mecbur sabretcez artık
Ay at bakalım meraklıyım ben süslereÇok güzeller
Dur ben laptop a geçeyim beğendiğim kapı susunun resmini atayim sana
Allah gönlüne göre vermiş ne güzelAyyyy ben de seni arıyorummmm nickini unuttummm evet camım bildin vallaaaaa çok teşekkür ederimmm beni çok mutlu etmiştinnnn
Partem bana ne hissediyorsun doğru söyle
Benım hıc yok cevremde oyuzden olabılır.:)Evet ben de çok beğeniyorum ama şuan da o kadar çok duydum ki Nil koyan biraz o yüzden düşünüyorum
ya bazı nub lar cok bellı oluyor kızımın ultrsnla kıyaslıyorum kafamda ama bazıları hıc bellı degıl onlar artık oylesıne atıyorum
İşin şakası bu canım senin gönül gözün açık olabilir o temiz kalbindenAllah gönlüne göre vermiş ne güzelınsallah saglıkla dogmayı da nasip etsın.
sen araya girme
Benım hıc yok cevremde oyuzden olabılır.:)
ya bazı nub lar cok bellı oluyor kızımın ultrsnla kıyaslıyorum kafamda ama bazıları hıc bellı degıl onlar artık oylesıne atıyorumsenı hatırlamıyorum cok ney degıldı sankı goruntusu
Bana da öyle geldiii eee tabiii bu kadar ileri görüşlü olmak kolay değil
Ay gözün aydın canım sağlıcakla al kucağına prensesiniKızlarrrr kızııımmmmmm oluyorrrrrrr
Allah hepimizin gönlüne göre versinnnAllah gönlüne göre vermiş ne güzelınsallah saglıkla dogmayı da nasip etsın.
sen araya girme
Benım hıc yok cevremde oyuzden olabılır.:)
ya bazı nub lar cok bellı oluyor kızımın ultrsnla kıyaslıyorum kafamda ama bazıları hıc bellı degıl onlar artık oylesıne atıyorumsenı hatırlamıyorum cok ney degıldı sankı goruntusu
Çok teşekkür ederim canımmm çok saolllllAy gözün aydın canım sağlıcakla al kucağına prensesini
Doğum günü olan arkadaşım nickini bulamadımmutlu yıllar canım
Yakısırrr dımı uzun ısım olmaz sankı nil cok hoş ay bilemedımm... sarı kuzu kara kuzuÇok yakışır senin sarı şekerin kız kardeşine
Benim kara böcüğüm için biraz sade kalır amabende düşünüyorum
Burdan tanısıyoruz ozelden de yazısıyoruz bırbırımızın fotograflarını görduk ordan biliyorrruz :)))Siz nerden tanışıyorsunuz canım çok güzel diyaloğunuz var sanki yıllardır arkadaşsınız :)
Tarot degıl de fal bakabılıyorum ama bakmıyorum@ParteMoralll baskılara dayanamayıp kaçtıtarot bakıyor artık :)
ay canım sagolllİşin şakası bu canım senin gönül gözün açık olabilir o temiz kalbinden
Sanırım .ben oğlumu 15+5 te öğrenmiştim doktordan doktora değişiyor heralde bakalım kısmet geç olsun güç olmasın sonradan değilmesinden se sabır çekicez beklicezOglumda 12. Haftada söylemişti doktorum ama şimdiki sanırım riske atmak istemiyor
Hahahah içime doğmuş sanki fal baktığınYakısırrr dımı uzun ısım olmaz sankı nil cok hoş ay bilemedımm... sarı kuzu kara kuzu
Burdan tanısıyoruz ozelden de yazısıyoruz bırbırımızın fotograflarını görduk ordan biliyorrruz :)))
Tarot degıl de fal bakabılıyorum ama bakmıyorumıcıne mı dogdu
ay canım sagolll
Cok tesekkur ederim.ins saglik dolu guzel haberlerle gelirsinfreyahel biliyordum canım içime doğmuştu sonuçlarının temiz çıkacağı tebrikler :) ben de haftaya ikili tarama kan sonucunu alacam dua edin :)
Kızlar kimsenin mi fikri yok görünmüyorsa bile uydurun bari gönlüm kalmasınKızlaaaar sürpriz bir şekilde bebeğimi gördüm:)) 12. haftadayız biz de tahmin alabilir miyiz :))
Eki Görüntüle 2212805
Canımsın teşekkür ederim:)Cok tesekkur ederim.ins saglik dolu guzel haberlerle gelirsin
Canımm ben sana ne dedimm :) Çok sevindim çok hadi gözünüz aydın :)freyahel
Bida atarsan içimden geçeni yazcamKızlar kimsenin mi fikri yok görünmüyorsa bile uydurun bari gönlüm kalmasın
Defne ile deniz çok yakışırlar güzel olur :) deniz ismini ben de çok seviyorum güzel isim koymuşsunOğlumun adı Deniz kızım olursa defne koyacağım :)
Ay at bakalım meraklıyım ben süsleredaha bir tane bile bişey almadım bebeğime geç kaldım geç
Tesekkur ederim : )Gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?