2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayyyy ben de seni arıyorummmm nickini unuttummm evet camım bildin vallaaaaa çok teşekkür ederimmm beni çok mutlu etmiştinnnn
Allah gönlüne göre vermiş ne güzel ınsallah saglıkla dogmayı da nasip etsın.
Partem bana ne hissediyorsun doğru söyle
sen araya girme
Evet ben de çok beğeniyorum ama şuan da o kadar çok duydum ki Nil koyan biraz o yüzden düşünüyorum
Benım hıc yok cevremde oyuzden olabılır.:)
Ahhahah @ParteMoralll müneccin gibi kadınsın bana ne demiştin
ya bazı nub lar cok bellı oluyor kızımın ultrsnla kıyaslıyorum kafamda ama bazıları hıc bellı degıl onlar artık oylesıne atıyorum senı hatırlamıyorum cok ney degıldı sankı goruntusu

İşin şakası bu canım senin gönül gözün açık olabilir o temiz kalbinden

Allah hepimizin gönlüne göre versinnn

Benimde oğlumun adı Kayra
Kızım olursa Arya koyarım diyordum, uyumlu olsun diye ama bilmiyorum şimdi tereddüt ettim

Çok yakışır senin sarı şekerin kız kardeşine
Benim kara böcüğüm için biraz sade kalır ama bende düşünüyorum
Yakısırrr dımı uzun ısım olmaz sankı nil cok hoş ay bilemedımm... sarı kuzu kara kuzu
Siz nerden tanışıyorsunuz canım çok güzel diyaloğunuz var sanki yıllardır arkadaşsınız :)
Burdan tanısıyoruz ozelden de yazısıyoruz bırbırımızın fotograflarını görduk ordan biliyorrruz :)))
@ParteMoralll baskılara dayanamayıp kaçtı tarot bakıyor artık :)
Tarot degıl de fal bakabılıyorum ama bakmıyorum ıcıne mı dogdu
İşin şakası bu canım senin gönül gözün açık olabilir o temiz kalbinden
ay canım sagolll

Oglumda 12. Haftada söylemişti doktorum ama şimdiki sanırım riske atmak istemiyor
Sanırım .ben oğlumu 15+5 te öğrenmiştim doktordan doktora değişiyor heralde bakalım kısmet geç olsun güç olmasın sonradan değilmesinden se sabır çekicez beklicez

Hahahah içime doğmuş sanki fal baktığın Ay ne güzel ben hepinizi çok merak ediyorum bazen buraya koyduğunuz fotoğraftan yüzlerinizi hayal ediyorum görsel hafızamın azizliğine uğruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…