2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok geçmiş olsun canım. Niye olmuş ne dedi doktor. Koyu renk mi geldiydi kan

Bugün rüyamda oğlum olduğunu gördüm , babam adını sordu bana Ali dedim tereddütsüz , oğlum olursa Ali isminin yanına bir isim bulup koyacağım :)
Rüyada görülen isimler konulsa iyi olur denilir ne güzel isim görmüşsün düşünsene başka isim gördüğünü Oğlum olursa inş ben de Ali ve ikinci isim düşünüyorum

Rüyada görülen isimler konulsa iyi olur denilir ne güzel isim görmüşsün düşünsene başka isim gördüğünü Oğlum olursa inş ben de Ali ve ikinci isim düşünüyorum
Valla kayinpederimin adı zaten düşünüyordum ama rüyamda da görünce kesin koyarım gibi :) ablamda ogluna hamileyken bu ismi gormustu o da Ali Baran koydu ismini :))
Sülale de zaten çok Ali var , bir ben eksiğim zaten

Olsuuuun binlerce Ali de olsa hep taze kalıyor isim ve yanına her isim yakışıyor öyle değil mi :) senin oğluşun mu olacak mini mini :)

Olsuuuun binlerce Ali de olsa hep taze kalıyor isim ve yanına her isim yakışıyor öyle değil mi :) senin oğluşun mu olacak mini mini :)
Cinsiyet belli değil canım :) en ufak bir tahmin yöntemleri şu an . Çarşamba ikili test de görülürse eğer bir ihtimal belli olur :)

Allah sana gani gani kolaylık versin , şu durumda çalışmak çok zor olmalı .
İkimiz için de inşallah canım yakında rahatladığımız günleri de görürüz. Bikaç gün rapor almıştım evet yine çok kustum ama kafam rahattı. Dışarı çıkacağım gün geriliyorum

14. Haftadan itibaren rahatlariz diye düşünüyorum , umarım öyle de olur. Bir kaç hafta daha sabır

Ayy isimler mi konuşuluyor cinsiyeti belli değil ama bazen isimlere bakıyorum. Baya güzel kız isimleri var. Erkek ismi bulması zor sanki. Hoşuma giden erkek isimleri ege, efe, deniz, hakan, arda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…