kızlar bu toksoplazma rubella fln bakılıyor ya ben hepsine baktırdım iki gün önce buda onlardan biri grip gibi bir mikrop bulaşıcı o yüzden sıkıntı dedi doktor tekrar bi test yapılması lazımmış ne zaman geçirdim diye
Günaydın kızlar bugün kalp atımını duyduk biz de şükür doktor herşey normal gelişim tam sata uyumlu dedi
Kalp atımını kısaca dinletiyorlar bebeğe zarar verebilirmiş olsun bu kadarı da yetti darısı heyecanla bekleyen tüm anne adaylarına inşallah
kızlar bu toksoplazma rubella fln bakılıyor ya ben hepsine baktırdım iki gün önce buda onlardan biri grip gibi bir mikrop bulaşıcı o yüzden sıkıntı dedi doktor tekrar bi test yapılması lazımmış ne zaman geçirdim diye
selamlar kızlar bende geldim aranıza. sadece idrar testi yaptım pozitif çıktı bat bugün. kan vermek ve muayene için beklemeyi düşünüyorum hatta direk 6. haftayı tamamlayıp gitmeyi düşünüyorum.
ankarada olanlar doktor önerebilir misiniz?
Günaydın kızlar bugün kalp atımını duyduk biz de şükür doktor herşey normal gelişim tam sata uyumlu dedi
Kalp atımını kısaca dinletiyorlar bebeğe zarar verebilirmiş olsun bu kadarı da yetti darısı heyecanla bekleyen tüm anne adaylarına inşallah
Kızlar banlandigim için dün doktor görüşmemi anlatamadım.
Bugün sonunda kesemizi gördük ama kalp atışı ve bebek için 10 gün sonraya randevu aldık...
Verdiğim testlerde sadece hafif bir idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor bol bol su iç dedi geçmezse antibiyotik vereceğim dedi..
Zararı olur mu dedim antibiyotiğin olmaz ama enfeksiyonun olur endişe etme dedi..
Saolun kızlar inşallah çıkmaz bir şey yaptıran yok herhalde bu rutin testleri benimde az idrarında enfeksiyon varmış onun için bir şey demedi ama benim baya kronik geçmiyor
Saolun kızlar inşallah çıkmaz bir şey yaptıran yok herhalde bu rutin testleri benimde az idrarında enfeksiyon varmış onun için bir şey demedi ama benim baya kronik geçmiyor
Canım ben yaptırdım rutin testleri ama onları yaptırmadım sanırım. Ben onları kızamık kızamıkçık diye biliyorum küçükken geçirdiysen pozitif çıkıyor diye biliyorum ama tamda emin değilim.