Kızlar Merhaba ben de 5+3 günlük hamileyim bugün doktor kontrolumuz vardı,keseyi gördük,2 hafta sonrasında da kalp atışını duymak için randevu aldık.Şimdi benim sizlere bir sorum olacak.Ben çok aşırı derecede mide bulantısı yaşıyorum.Hiçbir şey yiyemiyorum.Dr.20 haftaya kadar yememen normal,20 haftadan sonra Bebek senin yediklerinle beslenecek dedi.Ama ben çok açım,tansiyonum 10/6 ve yataktan kalkacak bile halim yok.Yemek de yapamıyorum,buzdolabının kapağını bile açamıyorum.Ve doktorum bana bulantı ilacı vermedi.Sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı ???
Beni acayip stres oldum kızlar ya
Geçen hafta bat gününde kan verdikten sonra bir daha kan vermedim bir haftadır hamileyim diye geziyorum birazdan Dr randevum var ya gidince bişey çıkmazsa bu saatten sonra kimyasala dönermi acaba
Dua edin nolur keseyi görebilelim
Çok saol canım bileklik tavsiyesi için ama arkadaşım kullanmıştı pek bir işe yaramadı.Bu arada Ank’dan olan arkadaşlarımız hangi doktora gidiyor?Ben GATA Ulaş Fidan’a gidiyorum çok iyi bir doktor,eşinle filan girebiliyorsunuz ama işte bana ilaç yazmadı,şimdi doktor arayışı içindeyim
Kızlar bişey sormak istiyorum için hiç rahat değil
Dün akşam dişim çok ağrıdi karanfil tutarak geçirmeye çalışdım sinirlerden kaynaklı ağrı idi birden başladı.bebegimin gelisimini etkilemez degil mi ?şükür bugün ıyi sıkıntı yok ama dün çok korktum
Bu arada 28 yaşindayım. İlk gebeliğim çok heycanlıyım hala inanamıyorum çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumu 4+6 günlük hamileyim kese göründe üç gün önce dr gittiğimde. haftaya kontrölüm var
Bu arada 28 yaşindayım. İlk gebeliğim çok heycanlıyım hala inanamıyorum çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumu 4+6 günlük hamileyim kese göründe üç gün önce dr gittiğimde. haftaya kontrölüm var