- 27 Mart 2018
- 268
- 162
- 103
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkma benimde oluyor arada kanama oldum sanip tuvalete gidiyorum birşey yok korkmaKizlar demin cok siddetli bi batmam oldu bi kac saniye arkasina cok akinti geliyor suan. Daha once hic olmamisti![]()
Korkma benimde oluyor arada kanama oldum sanip tuvalete gidiyorum birşey yok korkma
Korkma benim adet sancisi gibi geliyor hep akintim CokCevabin icin tsk canim. Bende ilk kez oldu ve aynen kostum kan geldimi diye bakmaya![]()
Tez zamanda satilir da kendi evine gecersin insallah canim. Bu devirde ev gecindirmekte cocuk bakmakta cok zor artik. Allah yardim etsin hepimize.Ya memlekette bir evleri var bir turlu satamadilar satsalar anca öyle ev alabiliriz kira çok zor esim 2000 alıyor yetmez Allah bir kapi acarda insallah
Amin insallahTez zamanda satilir da kendi evine gecersin insallah canim. Bu devirde ev gecindirmekte cocuk bakmakta cok zor artik. Allah yardim etsin hepimize.
Normal canım korkmana gerek yok. Ilk zamanlar bende korkarak wc ye gidiyordum. Simdi alıştım.Kizlar demin cok siddetli bi batmam oldu bi kac saniye arkasina cok akinti geliyor suan. Daha once hic olmamisti![]()
Yanlış anlama da beni 4 tane çocuk varken,kaynananla birlikte yaşarken 5.nasıl cesaret edebildin???Ya korunma yöntemlerinden korkuyorum artik ya yine kalırsam diye sezeryanla tup baglatmak istiyorum
Yazmisti canim bilerek olmamis tek iliskiyle kalmis hamileYanlış anlama da beni 4 tane çocuk varken,kaynananla birlikte yaşarken 5.nasıl cesaret edebildin???
Benim adet dongum duzensizdi gec dollenme dedi doktor diyorum ya bende saskinim acikcasiBenim sat 10 eylül 5+1 im nerdeyse 1 ay var aramızda nasıl aynı hafta oluyo anlamadım
Cnm bi belirti vermiyor ne yazıkki çok zaman sonra kendi düşüyor ben iki hafta önce durduğunu öğrenmiştim kontroldeKızlar size bişey sorucam. Hani doktorlar diyorya kalbi ilk etapta yavaş atıyor allah korusun duradabilir diye. Allahım korusun diyelim ki durdu nasıl belli ediyor kanamamı gelir yoksa Allah korusun düşemez anneyemi zarar verir çok merak ediyorum hiç bilgim yok bu konuda.
Az önce oldu bende de. Oğlumun altını değiştiriyordum bir anda regl olmuşum gibi foş bişey geldi. Nasıl bezi taktım, nasıl tuvalete koştum ama sadece akıntı varmış. Doğuma yakın olurdu böyle oğlumdayken, şimdi niye erkenden oluyor anlamadım:/
Hadi ya çok üzüldüm. Şimdi tekrarmı hamilesiniz anlamadım?Cnm bi belirti vermiyor ne yazıkki çok zaman sonra kendi düşüyor ben iki hafta önce durduğunu öğrenmiştim kontrolde
Kızlar bende de oldu o yumurtlama döneminde olan akıntı gibi.Aynen canım bende şaşkınım halada geliyor biraz beyaz sarımsı yapışkan
Bende onu kullanıyorum canımBen sadece folidoc kullanıyorum içinde folik asit ve b12 vitamini var
Evet cnm nisan ayında yaşadım düşüğü şimdi yine hamileyimHadi ya çok üzüldüm. Şimdi tekrarmı hamilesiniz anlamadım?
Sizin kan degeriniz. Ve kese olcumleriniz kackiBenim sat 10 eylül 5+1 im nerdeyse 1 ay var aramızda nasıl aynı hafta oluyo anlamadım
Ne güzel Allah tekrardan nasip etmiş :) Sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallahEvet cnm nisan ayında yaşadım düşüğü şimdi yine hamileyim