• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
anladm canım ben daha önce hiç gitmemmiştim kadın doğuma açıkçası kontrole fln o yüzden yeni öğrenmiş oldum:KK22:

Ben 5 doğum yapmış kadar gitmisimdir takma kafana her miyom zararlı değil önemli olsa doktorun söylerdi bir çok kadında miyom vardır zaten bende daha fazla oluyo yapısı üretmeye müsait dediler

senden toxoplazma
rubella , cmv testlerı ıstediler mi ?
ve nereye yaptırdın .

Benımda çok yenı özeldeyım . Bunları yaptır dedi devlettte yaptırayım dedım ama telefonla hastaneyı aradım . Bu testlerı ıstıyorum dersenız yapmazlar rutın kontrole gelin doktor yapmak isterse yapar dedi :110:

Ya devlette bazı doktorlar anlayışlı yapıyor bazıları takıntılı devlette mutlaka bir doktorunuz olsun ama yoksa özelde tahliller bir servet tutuyor

• Beğen
Reactions: H E
Ben normalde yesıl cay vs ıcerdım tabı ama hamıleyken bencede ıcılmez dıye dusunuyorum. Ama ıhlamur ve adacayı gıbı caylarda sıkıntı yok dıye bılıyorum. Ihlamuru doktorum bızzat soyledı ben arastırdımm zararlı degıl. Maydnozu bende duydum zaten hıc sevmem:)))
Adaçayını önermiyorlar içiyorsanız dikkat edin bence..

Ya devlette bazı doktorlar anlayışlı yapıyor bazıları takıntılı devlette mutlaka bir doktorunuz olsun ama yoksa özelde tahliller bir servet tutuyor
Devlete şuan gitmek istemıyorum alttan muayene ederler dıye :110:
Olmadı kalp atışlarını duyduktan sorna devlettende bır randevu alayım:110:
Benim de aynı şekilde 2 hafta sonraki randevuya kadar yaptır dedi.
sağlık ocagını aradım ama ulaşamaıdm . Yarın tekrar araryıp sorucam .

Kızlar kese ve kalp atışı için ayrı ayrı mı gittiniz yoksa ikisi için bi kere mi? Birde kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını vajinal mi abdominal mi?

• Beğen
Devlete şuan gitmek istemıyorum alttan muayene ederler dıye :110:
Olmadı kalp atışlarını duyduktan sorna devlettende bır randevu alayım:110:

sağlık ocagını aradım ama ulaşamaıdm . Yarın tekrar araryıp sorucam .
Bu arada bebeklerimizin Doğum tarihleri aynı :)

• Beğen
Ben 5 doğum yapmış kadar gitmisimdir takma kafana her miyom zararlı değil önemli olsa doktorun söylerdi bir çok kadında miyom vardır zaten bende daha fazla oluyo yapısı üretmeye müsait dediler
anladım canım çok saol.. öbür gittiğimde daha çok sorarım zaten ilk olduğu için şaşırdım baya:dua:

• Beğen
Sebep buldular mı canım düşük yapmana ne gibi önlemler aldı doktorun merak ettm
Canim ilk hamileligimde bebegi goremedik. Sonra gerekli testleri yaptirdik. Bende pıhtılaşma çıktı. Sonra 2. hamileligim tüp bebekle oldu. Onda transfer oldugum gunden itibaren kan sulandirici igne kullandim. Onda da bebek gelismedi. Maalesef alindi. Simdi yine tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim. Yine ignemi oluyorum. Insallah bir sorun olmaz.
Sizde muhakkak gerekli testleri yaptirin canim. Umarim bir sey çikmaz ama onlem almak herzaman iyidir.

• Beğen
Anlıyorum
Ben de çok üzüldüm yıprandım
Ben de Mayıs’ta kürtaj olmıştum
Eşimle de iyi değildik üstüne
Uzun süre düşünmem demiştim ama bir adet geçince hemen insanın aklına düşüyor
Hayırlı zamanda gelirler inşallaj kucaklarımıza
Ben de ilk düşükten sonra yaptırmıştım testleri
Şimdi günde iki defa göbekten iğne yapıyorum
Sabah randevum var bakalım neler olmuş
Kalp atışı için gideceğim
Bende günde 1 defa igne oluyorum. Neden 2 defa kullaniyorsun doktorun sebebini soyledi mi canim?

• Beğen
Kızlar günaydın. Bugün sanki hiçbir belirtim yok, sanki kalbi durdu bebeğin. Yoksa ben mi evham yapıyorum bilmiyorum ama kasıklarımda birşeyler hissederdim o da yok şu anda.
Ay Allah korusun demeyin öyle şeyler. Belirtilerin bazen olup bazen olmaması gayet normal

Canım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin bende 3 ay önce aynı durumu yaşadım kanamam yoktu kalp atışı durmuştu çok kötü bi durum Rabbim sabırlar versin. Benim ki tüp bebekti maddi manevi çok yıprandık şuan yine tüp bebekle hamile kaldım doğal şansım yok ne yazık ki eğer doğal yolla gebe kaldıysan sıkıntı yapma pıhtılaşma testlerini yaptır canım birde biz kürtaj materyalini genetik incelemeye göndermiştik kromozom bozukluğu çıktı. Böyle durumlarda da gelişim duruyor kaybediyoruz maalesef Rabbim bi daha hiç birimize yaşatmasın :KK43:
Canim nerdeyse ayni seyleri yasamisiz. Benimde 3. hamileligim. 2 tanesi tup bebekle oldu. Bir onceki hamileligimde bebegin gelisimi durdu. Genetik test yapildi. Hicbir sey cikmadi.
Insallah bu bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz.

Canım testlerde silik var ama yarın kan vereceğim inşallah kanda da çıkar dua et canım:KK200:
bat 3.webp

Bat 3 :rolleyes::rolleyes:

Böyle öğrendım hamıel oldugumu

Eklentiler

• bat 2.webp
    bat 2.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 26
Back
X