Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne bileyim ya evham yapıyorum işte elimde olmadanAy Allah korusun demeyin öyle şeyler. Belirtilerin bazen olup bazen olmaması gayet normal
hellö şugarımHelloooooooooo![]()
İşten çıkmak için dk sayıyorumhellö şugarım![]()
Amin İnşâAllahAy sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah
Sende yapsana hamılelık takvımı
Sizede çok geçmiş olsun İnşâAllah bu sefer kucağımıza alacağımız günleri de görürüzCanim nerdeyse ayni seyleri yasamisiz. Benimde 3. hamileligim. 2 tanesi tup bebekle oldu. Bir onceki hamileligimde bebegin gelisimi durdu. Genetik test yapildi. Hicbir sey cikmadi.
Insallah bu bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz.
zaman geçsin diye habire yiyorumİşten çıkmak için dk sayıyorum![]()
Vallahi keyfini yaşamak lazım. İnşallah onu da duyacaksın. Ama bu merakınız hiç bitmeyecek. Önce kese sonra kalp atışı,sonra da başka telaşlar başlayacak. Aslında her an çok keyifli. Ama insanların sürekli bişey olacak gibi davranması benim de canımı sıkıyor. Bunu kötü niyetle yapmıyorlar biliyorum ama bana "bir kesinleşsin de ondan sonra çevreye söyleriz" demeleri benim canımı sıkıyor.bu sefer korkmuyorum canım çünkü bir sorun olduğu az çok insanın içine doğuyor önceki düşüğümde hep böyle ayy bişey oldu kesin bişey oldu diye dolanıyodum ve yüzüm rengim soluktu kendimde değildim şükür şimdi iyiyim tü tü tü maşallah kendi nazarımdamağrım sızım çok yok mutlu huzurlu uyanıyorum bir de kalbini duyarsam oh değmeyin keyfime
Kese için geçen hafta gittim salı günüde kalp atışı için gidicem canımKızlar kese ve kalp atışı için ayrı ayrı mı gittiniz yoksa ikisi için bi kere mi? Birde kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını vajinal mi abdominal mi?
İlk attığın gibi benimki de canım kan testin kaç çıkmıştı çok düşük çıkacak gibi geliyor bana benim değerimde
ben bat geçmesini bekledım cnaım .İlk attığın gibi benimki de canım kan testin kaç çıkmıştı çok düşük çıkacak gibi geliyor bana benim değerimde![]()
Yok ben hamıle kalmadan önce bıraktım .Kızlar canım aşırı derecede asitli içecekler çekiyor, hele de kola ve gazoztüketen var mı?
Vallahi mevlam eyler eylerse güzel eylermiş bizzat örneği de benim. Tanıdığımla aaynı duyurduk onun bebeği 5 aya girecek ben kürtaj olmasaydım benimde 4aydı 20 gün vardı aramızda ama kader işte rabbimin dediği olur ben 24 o 40 küsürlü hiiiç bişeye bakmıyo bu işlerVallahi keyfini yaşamak lazım. İnşallah onu da duyacaksın. Ama bu merakınız hiç bitmeyecek. Önce kese sonra kalp atışı,sonra da başka telaşlar başlayacak. Aslında her an çok keyifli. Ama insanların sürekli bişey olacak gibi davranması benim de canımı sıkıyor. Bunu kötü niyetle yapmıyorlar biliyorum ama bana "bir kesinleşti de ondan sonra çevreye söyleriz" demeleri benim canımı sıkıyor.
Allahım nolcka bu halımız .zaman geçsin diye habire yiyorum![]()
İlk attığım bat 3O ilk attığın idrar testi bat 3 kala mi
Bizde de gazoz var dün dayanamadım içtim 2 bardak, eşim içti az önce gözüm kaldı geçenlerde kola da içmiştim 2 bardak dayanamıyorumYok ben hamıle kalmadan önce bıraktım .
Şuanda evde hiç açılmamış kola var . Öyle duruyor . Misafir gelince açarım![]()
Onun harıcı asla içmeyı dusunmuyorum .
Canın çok çektiyse 1-2 yudum al canım ama fazlası zararli tabiki. Ben içmiyorum.Kızlar canım aşırı derecede asitli içecekler çekiyor, hele de kola ve gazoztüketen var mı?