- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
Teşekkür ederimAma kesin bisey yok demekki haftaya gel dedigine gore, yoksa simdiden soylerdi sen sakinligini korumaya calis cok zor tabiki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimAma kesin bisey yok demekki haftaya gel dedigine gore, yoksa simdiden soylerdi sen sakinligini korumaya calis cok zor tabiki..
Canim korkma korkma ufak tefek lekelenmeler herkeste olabiliyor yat dinlen wc disinda kalkma Rabbim bebeğini sana bagislasinKızlar benim kahverengi kanamam vardoktora gittik hemen acilden baktı kese gözüküyor düzgün hala bozulmamış dedi yolc sac kesesinide gördü 5+2 günlüğüm çok korluyorum. Yapabilecek bişeyimiz yok dedi. Progestan yazdı zaten proluton iğneside vuruluyorum sizce kahverengi leke düşük belirtisimi
![]()
Amin insaAllahben de gittim kan icin dün 5+1 dim 48 saatte 3920 ye cikmisiz 2040 dan. insallah hayirli sonuçlarla gelirsin :)
Canom geç döllenme olduysa bebek sonradan oluşuyor sen ferah tut içini sınraki gittiğinde de bebek yok felan derse başka doktarada görün tek doktorla görünmeGerçekten mi ya
Kese büyüyor ama bebek yok diyo
4. Gebeliğim
Biz de kalp atisini bekleyecektk ama dayanamadik söyledik yaymayin dedik ama 2 ser 3 er yayiyorlar aynen bizde ne kese ne bebek gorduk daha .Allah a emanet insAllah farkli bir haber vermek zorunda kalmayizBiz söyledik herkese daha ortada ne kese var ne bişey öncesinde de hep derdim 3 ay olmadan kimseye söylemem diye ama dayanamadım şimdi çok pişmanım kese boş olur düşük olur iyi yapmışsınız siz şu forumdaki şeyleri okuyup okuyup halleniyorum. Keşke İnternet olmasaydı o kadar saçma şeylere bakıyorum ki yok kese boşken beta yükselir mi duş gebelik nedir vs. Allahın dediği olacak offf offf
Hemen kotu dusunme. 10. Haftada görünen var...Dr n morali baya bozuldu maalesef
İki yıldır dr um
Gözün aydin canim ❤Kızlar minnoşumun kalbi atıyormuş boşuna evham yaptım :)
Ben de 41 le öğrendim :) guzel haberlerinizi aliriz insAllahAmin insaAllah
Verdim sonuc 1 de cikacak anneme geldim bekliyorum bakalim
Ben cok erken ogrendim.
36 yla. Dollenmenin 10.günü
Kizimda da 41 le öğrenmiştim , sabirsiz ben..
1 kac gun bekleyip baska bir dr a daha git Allah korktuklarindan emin eylesin Bebehini sana bagislasinArkadaşlar
Dr dan çıktım
Kese büyümüş bebek Yok
Haftaya gel dedi
Moralim çok bozuk , bugün 7+0 dayız
ben dün yaptırdım demek ki her yerde uygulama farklısöyledım maalesef bunları yapmıyoruz dediler.
çıktım kuzum şimdilik yok lekelenmem şükür. baktı etti keseyi göremedim dedi yalnız salak kafam lekelenmem için gittim lekelenmeyi söylemeyi unuttumhayırlı haberlerını beklıyorum canım .
Merakta bırakma .
Duaalarım senınle..
Canim hemen karamsar olma. Bazen gec goruluyor. Insallah haftaya gorursun. Karından mi muayene yapti?Arkadaşlar
Dr dan çıktım
Kese büyümüş bebek Yok
Haftaya gel dedi
Bana tekrar kan testı yaptırmadılar yaçıktım kuzum şimdilik yok lekelenmem şükür. baktı etti keseyi göremedim dedi yalnız salak kafam lekelenmem için gittim lekelenmeyi söylemeyi unuttumneyse gelirse yarın tekrar giderim kan tahlili istedi verdim çıkınca konuşalım irtibata geçelim dedi bakalım bugün ne çıkacak eğer düşük çıkarsa ve lekelenme olmazsa inşallahhhh 26sında giderim keseyi görmeye
kese kaç mm canım.. bazılarının biraz geç görünebiliyormuş. umarım sıkıntı çıkmazArkadaşlar
Dr dan çıktım
Kese büyümüş bebek Yok
Haftaya gel dedi
Canim ruyayi ben gormedimbilezik çocuktur, kız çocuğu derler bizdetaktın mı o bileziği?
Haa evet rahim kalınlaşmış durumda dedi bana daBana tekrar kan testı yaptırmadılar ya
direk ultrasonla rahım kalınlaşmasına baktı çok iyi çok iyi dedi
Kaç acaba kan değerim![]()
He bana da dedi doktoeo düşük riski yok demek miHaa evet rahim kalınlaşmış durumda dedi bana da
biliyom kuzum direkt yazdım doktoru bekliyodum postu arayamadım