• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar benim kahverengi kanamam var :KK43: doktora gittik hemen acilden baktı kese gözüküyor düzgün hala bozulmamış dedi yolc sac kesesinide gördü 5+2 günlüğüm çok korluyorum. Yapabilecek bişeyimiz yok dedi. Progestan yazdı zaten proluton iğneside vuruluyorum sizce kahverengi leke düşük belirtisimi :KK43:
Canim korkma korkma ufak tefek lekelenmeler herkeste olabiliyor yat dinlen wc disinda kalkma Rabbim bebeğini sana bagislasin

ben de gittim kan icin dün 5+1 dim 48 saatte 3920 ye cikmisiz 2040 dan. insallah hayirli sonuçlarla gelirsin :)
Amin insaAllah:KK24:

Verdim sonuc 1 de cikacak anneme geldim bekliyorum bakalim
Ben cok erken ogrendim.
36 yla. Dollenmenin 10.günü:KK23:
Kizimda da 41 le öğrenmiştim , sabirsiz ben..

Biz söyledik herkese daha ortada ne kese var ne bişey öncesinde de hep derdim 3 ay olmadan kimseye söylemem diye ama dayanamadım şimdi çok pişmanım kese boş olur düşük olur iyi yapmışsınız siz şu forumdaki şeyleri okuyup okuyup halleniyorum. Keşke İnternet olmasaydı o kadar saçma şeylere bakıyorum ki yok kese boşken beta yükselir mi duş gebelik nedir vs. Allahın dediği olacak offf offf
Biz de kalp atisini bekleyecektk ama dayanamadik söyledik yaymayin dedik ama 2 ser 3 er yayiyorlar aynen bizde ne kese ne bebek gorduk daha .Allah a emanet insAllah farkli bir haber vermek zorunda kalmayiz

Amin insaAllah:KK24:

Verdim sonuc 1 de cikacak anneme geldim bekliyorum bakalim
Ben cok erken ogrendim.
36 yla. Dollenmenin 10.günü:KK23:
Kizimda da 41 le öğrenmiştim , sabirsiz ben..
Ben de 41 le öğrendim :) guzel haberlerinizi aliriz insAllah:KK200:

hayırlı haberlerını beklıyorum canım .
Merakta bırakma .
Duaalarım senınle..
çıktım kuzum şimdilik yok lekelenmem şükür. baktı etti keseyi göremedim dedi yalnız salak kafam lekelenmem için gittim lekelenmeyi söylemeyi unuttum :( neyse gelirse yarın tekrar giderim kan tahlili istedi verdim çıkınca konuşalım irtibata geçelim dedi bakalım bugün ne çıkacak eğer düşük çıkarsa ve lekelenme olmazsa inşallahhhh 26sında giderim keseyi görmeye

• Beğen
Reactions: H E
çıktım kuzum şimdilik yok lekelenmem şükür. baktı etti keseyi göremedim dedi yalnız salak kafam lekelenmem için gittim lekelenmeyi söylemeyi unuttum :KK43: neyse gelirse yarın tekrar giderim kan tahlili istedi verdim çıkınca konuşalım irtibata geçelim dedi bakalım bugün ne çıkacak eğer düşük çıkarsa ve lekelenme olmazsa inşallahhhh 26sında giderim keseyi görmeye
Bana tekrar kan testı yaptırmadılar ya :olamaz:
direk ultrasonla rahım kalınlaşmasına baktı çok iyi çok iyi dedi :olamaz:
Kaç acaba kan değerim :KK51:

Back
X