• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok sağolun kızlar dualarınız için öğleden sonra çıkacak sonuç sabırsızlıkla bekliyorum icimdende ne kadar sıkıntı edersem edeyim sonucu değiştirmeyeceğim sakin ool diyorum gerçekten de Rabbim den gelene raziyiz çok şükür
Hastanede mi verdin canim

• Beğen
Reactions: H E
Canım kimse cevap verdi mi bilmiyorum ama ben yeni gördüm içini rahatlatayım dedim. Kahverengi akıntı genelde korkulacak bişey değil eğer keseye dokunmamışsa diyorlar
İnşallah canım kesem bozulmamış çok şükür doktorum düşük tehditi olabilir yat bol bol dedi pazartesi tekrar gel dedi.

Gayet iyi zaten yolk sacın gözükmesi bebeğinde oluşcağı anlamına geliyor. Sen yat dinlen hep canım dediğim gibi stres yapma bazı hamileliğin başlarında böyle lekelenmeler olabiliyomuş.
İnşallah canım çok sağol desteğin için

• Beğen
Günaydın kızlar ben de keseyi gördüm bugün çok şükür. 2 hafta sonra bebek ve kalp atışı için çağırdı. Geç döllenme olduğu için tam hafta hesabını bebeğe göre yapicam dedi şu an ortalama 5 haftalık dedi. Kese boyutu 7.1mm. Oğlumda aynı dönem kese yuvarlaktı bunda oval :KK48:
Gozun aydin darisi kalp atisina:)

KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM BULANTILARIM BAŞLADI NASIL ÇALIŞICAM ALLHIM SEN YARDIM ET
O bulantılar bendede var sabahları aç susuz geziyorum. Su dahil içemiyorum. Bide azımda metal tadı var. Mentollü şekersiz gezemiyorum. Özellikle sabahları böyleyim evim kokuyor resmen mutfağa giremiyorum bile. Eşim yemekte yapamıyorum zor ya :KK43:

• Beğen
Ağrında varmıydı canım bu kahverengi lekelenmen geldiğinde
Olmaz mi
Belimde kasiklarimda karnimda
Hatta nasil anlatasam sanki rahmim bole alttan baskı yapiliyor gibi
Ara arada bicak giriyormua icime gibi sanciyordu
2 defa minik kanamam oldu ama az.2 igne oldum
Ilac iciyorum
Kahverengi akintimda once cok yogundu telve gibi zamanla azaldi iste.
Bugunde bak kalbini dinledim : )
Ama agri hala azda olsa vat

Back
X