- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Ah ne heyecanli :)))Tesekkur ederim:) evet ilk gebeligim bata 3 gün kala.
.
Saglikla buyusunler insaAllah:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ne heyecanli :)))Tesekkur ederim:) evet ilk gebeligim bata 3 gün kala.
Aynen gün sayiyoruz kese icin:)Ah ne heyecanli :)))
.
Saglikla buyusunler insaAllah:)
Hastanede mi verdin canimÇok sağolun kızlar dualarınız için öğleden sonra çıkacak sonuç sabırsızlıkla bekliyorum icimdende ne kadar sıkıntı edersem edeyim sonucu değiştirmeyeceğim sakin ool diyorum gerçekten de Rabbim den gelene raziyiz çok şükür
Sanirim ilk randevun senin de :) Ben de pzt gidicem haftaniz kacGözün aydın canım. Bende pazartesi gunu gidecegim. Catladim meraktan![]()
26 ağustosSon adet tarihin ne
İnşallah canım kesem bozulmamış çok şükür doktorum düşük tehditi olabilir yat bol bol dedi pazartesi tekrar gel dedi.Canım kimse cevap verdi mi bilmiyorum ama ben yeni gördüm içini rahatlatayım dedim. Kahverengi akıntı genelde korkulacak bişey değil eğer keseye dokunmamışsa diyorlar
Canım toplam 4 tane yazmıştı zaten 5 gün arayla yani 20 gün yapıyor. Son bitane kaldı işdePrulutonu ne kadar daha kullanicaksin birsey dedimi doktorun
İnşallah canım çok sağol desteğin içinGayet iyi zaten yolk sacın gözükmesi bebeğinde oluşcağı anlamına geliyor. Sen yat dinlen hep canım dediğim gibi stres yapma bazı hamileliğin başlarında böyle lekelenmeler olabiliyomuş.
Duyarsın inşallah kuzum elden birşey gelmiyorki yapalım dua etmekten başka.Evet bende gece vuruldum 4tane kaldı 3gun arayla vurulcam ayrıca sabah alsam fıtılı atıcam. Evet kese var bebekte var ama kalp duyamadı rıskın var bunu bil dedi
sagol canım benım
Amin kuzum inşallahCanim korkma korkma ufak tefek lekelenmeler herkeste olabiliyor yat dinlen wc disinda kalkma Rabbim bebeğini sana bagislasin
Gozun aydin darisi kalp atisina:)Günaydın kızlar ben de keseyi gördüm bugün çok şükür. 2 hafta sonra bebek ve kalp atışı için çağırdı. Geç döllenme olduğu için tam hafta hesabını bebeğe göre yapicam dedi şu an ortalama 5 haftalık dedi. Kese boyutu 7.1mm. Oğlumda aynı dönem kese yuvarlaktı bunda oval![]()
Bak benimde oleydi 10 gundur evden hic çıkmadım hemen hemen.İnşallah canım kesem bozulmamış çok şükür doktorum düşük tehditi olabilir yat bol bol dedi pazartesi tekrar gel dedi.
Sakin ol canım belki doktorun görememiştir ? Kese kaç mm ? Belki geç gösterecektir miniğin sana kendisini.Arkadaşlar
Dr dan çıktım
Kese büyümüş bebek Yok
Haftaya gel dedi
Moralim çok bozuk , bugün 7+0 dayız
Evet canım fakültedeyim e sonuç dan da kontrol ediyorum ama daha yeni verdiğim için 2-3 bulur gibi cikmasiHastanede mi verdin canim
O bulantılar bendede var sabahları aç susuz geziyorum. Su dahil içemiyorum. Bide azımda metal tadı var. Mentollü şekersiz gezemiyorum. Özellikle sabahları böyleyim evim kokuyor resmen mutfağa giremiyorum bile. Eşim yemekte yapamıyorum zor yaKIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM BULANTILARIM BAŞLADI NASIL ÇALIŞICAM ALLHIM SEN YARDIM ET
Ağrında varmıydı canım bu kahverengi lekelenmen geldiğindeBak benimde oleydi 10 gundur evden hic çıkmadım hemen hemen.
Icini rahat tut.
Aynen bizdede öyle derlerbilezik çocuktur, kız çocuğu derler bizdetaktın mı o bileziği?
Olmaz miAğrında varmıydı canım bu kahverengi lekelenmen geldiğinde