• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sakin ol canım belki doktorun görememiştir ? Kese kaç mm ? Belki geç gösterecektir miniğin sana kendisini.
İnşllah öyledir
Bu defa baya umutlu idim
Dr um un görememe gibi bir durumu olduğunu hiç sanmıyorum
Elbet beşer o da ama ...
Ona çok güveniyorum
Eşim de vazgeçme hemen bebekten diyo
Beklicez diyo

Doktoruma kesenin seklinden anlasiliyormus cinsiyet hadi hadi soyle dedim.
Meslekte cok yeniydim seninle tanıştığımda ve hurafelere asla inanmaz diye arkanda dururdum
Pes sana dedi : ))
Yarın bide yeni doktoru yoklayayim

Arkadaşlar
Dr dan çıktım
Kese büyümüş bebek Yok
Haftaya gel dedi
Moralim çok bozuk , bugün 7+0 dayız
ben bugün üye oldum. bende dün dr a gittim ve 6+2 de hic birsey gözükmüyordu ne yazik ki. kesemin büyüklügüde normalinden kücük. pazartesi icin yine randevum var doktorda, ama kese bos cikacak diye cok korkuyorum. Allah ikimizede iyi haberler almayi nasip etsin :-(

senden toxoplazma
rubella , cmv testlerı ıstediler mi ?
ve nereye yaptırdın .

Benımda çok yenı özeldeyım . Bunları yaptır dedi devlettte yaptırayım dedım ama telefonla hastaneyı aradım . Bu testlerı ıstıyorum dersenız yapmazlar rutın kontrole gelin doktor yapmak isterse yapar dedi :110:
Enfeksiyon polikliniginden randevu alın hamileyim yaoilmasi gereken tesleri yaptirmak icin geldim diyin yaparlar hepsini

• Beğen
Reactions: H E
Olmaz mi
Belimde kasiklarimda karnimda
Hatta nasil anlatasam sanki rahmim bole alttan baskı yapiliyor gibi
Ara arada bicak giriyormua icime gibi sanciyordu
2 defa minik kanamam oldu ama az.2 igne oldum
Ilac iciyorum
Kahverengi akintimda once cok yogundu telve gibi zamanla azaldi iste.
Bugunde bak kalbini dinledim : )
Ama agri hala azda olsa vat
Benimde dün kahverengi ve az önce kahverengi lekelenmem oldu ve bahsettiğin ağrılar demekki normal yatıp beklemem lazım sanırım.

İnşllah öyledir
Bu defa baya umutlu idim
Dr um un görememe gibi bir durumu olduğunu hiç sanmıyorum
Elbet beşer o da ama ...
Ona çok güveniyorum
Eşim de vazgeçme hemen bebekten diyo
Beklicez diyo
Aynen öyle canım ümidini hemen yitirme bekle sabır gerekiyor biraz biliyorum zor ama beklememiz gerekiyor bende şuanda benzer durumdayım kanamam var dün ve bugün yatıyorum dua ediyorum başka birşey gelmiyor elimden.

Öncelikle folik asit numunesı verdı ve reçete yazdı bu bıtınce yenısıne başla diye ..
Daha sonra haftada 2 kere balık . (yağlı balık ) Palamut , çipura , somon gibi .
Hafta 1 et kesinlikle . Ne yersen ye hepsi çok pişmiş olucak . Her gun 1 iyi pişmiş yumurta yiceksin .
Süt , yoğurt , peynır , kefir bunları sürekli tükleticekmişim .
Her gun ceviz , fındık , badem , kabak çekirdeği , fıstık , antep fıs., leblebi karıştırıp 1 avuç yencek ,
Brokoli , ıspanak sevmıyorsan bile zorla kendını çok önemlı (Allahtan çok severim )
Meyve olarak Elma Elma Elma dedi :KK70: KEsinlikle her gun 1 elma daha sonra canın ne istiyosa ye dedi .
Canın cektiği herseyden azar azar ye dedi . Narı çok yemememi söyledi Sadece tadımlık ..

Yürüyüş yapabılırsın dedi . ağrı girerse dinlen dedi .

En en en en önemlisi Su .

2 hafta içinde kesinlikle hastalanmanı istemıyorum , çok dikkat et dedi .
Kahveyi hayatından çıkar . ÇAyıda günde 1 defa açık ve limonlu içersin dedi .

Kilom olmadıgı için şekerli şeylerden kaçın demedi fazla yeme sadece dedi..

Daha aklıma geldikçe yazarım inşallah

Amiinn hepimiz inşallah ..
Narı neden çok yeme dedi acaba canım antalyadayım tam nar mevsimi şimdi 3 gündür çok yedim hep

• Beğen
Reactions: H E
Back
X