HAYIRLI OLSUN.Kızlar çıktı inanamıyorum
Merhaba kizlar .2018 Temmuz annesiyim. Oglum 3 aylik .
Topigi gorunce yazmak istedim .Sizler de yaz annesi olacaksiniz .
Gebelik surecimle ilgili bir kac deneyim paylasmak istiyorum. Isinize yarar umarim .
Daha cok taze hamilesiniz .Yukseğe uzanmamaya ,karninizi germemeye dikkat edin .
Benim doktorum dışarıdan ekmek arasi ,salata vs seyler yememi yasaklamisti.Cigkofte ,paketli her türlü gida da dahil...
Yakında mide bulantilariniz baslar .Insallah sansli olursunuz da kisa sürer.Bebegim kilo almiyor mu diye hayiflanmayin .Ilk 3 ay depolardan besleniyor .Eger B 12 vit D vit eksikleriniz varsa hemen takviyeye başlayın dr a danisip.Dusuk riski olabilir.Ben gebeligim boyunca b 12 ignesi kullandim .
Aç durmamaya ozen gosterin .Ara öğün mutlaka yiyin .Ben 55 le hamile kaldim 73 le doguma girdim su an 53 kiloyum .
Bebegim de tombis dogdu .
Bol bol ceviz ,muz ,pekmez ve sut urunleri tukettim .Tiksindigim icin balik yiyemedim ve omega 3 ü kapsül olarak tukettim .Eger balik yiyebilirseniz daha iyi.Cıva orani yuksek olan dip balıklarından uzak durmalısınız. Son aylarda ozellikle kaşar peynir ,karpuz ve kavun tukettim .Bebege kilo aldıriyor bunlar .
Ara ara kanamalarim oldu .Bebegimi kaybedecegim diye cok korktum .Eger boyle bir durum yaşarsanız soguk kanli olup hemen dr a gidin .Progestan veriyor duruma göre. Ben 9 ay temizlik yapmadim ,yasakti. Bebeklerimizden kıymetli degil siz de dikkat edin ...
Hepiniz sağlıkla kucağınıza alin bebislerinizi .
Sormak istediginiz bir sey olursa etiketleyip sorabilirsiniz .Seve seve cevaplarim .
Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar çıktı inanamıyorum
Allah razı olsun güzel bilgiler içinMerhaba kizlar .2018 Temmuz annesiyim. Oglum 3 aylik .
Topigi gorunce yazmak istedim .Sizler de yaz annesi olacaksiniz .
Gebelik surecimle ilgili bir kac deneyim paylasmak istiyorum. Isinize yarar umarim .
Daha cok taze hamilesiniz .Yukseğe uzanmamaya ,karninizi germemeye dikkat edin .
Benim doktorum dışarıdan ekmek arasi ,salata vs seyler yememi yasaklamisti.Cigkofte ,paketli her türlü gida da dahil...
Yakında mide bulantilariniz baslar .Insallah sansli olursunuz da kisa sürer.Bebegim kilo almiyor mu diye hayiflanmayin .Ilk 3 ay depolardan besleniyor .Eger B 12 vit D vit eksikleriniz varsa hemen takviyeye başlayın dr a danisip.Dusuk riski olabilir.Ben gebeligim boyunca b 12 ignesi kullandim .
Aç durmamaya ozen gosterin .Ara öğün mutlaka yiyin .Ben 55 le hamile kaldim 73 le doguma girdim su an 53 kiloyum .
Bebegim de tombis dogdu .
Bol bol ceviz ,muz ,pekmez ve sut urunleri tukettim .Tiksindigim icin balik yiyemedim ve omega 3 ü kapsül olarak tukettim .Eger balik yiyebilirseniz daha iyi.Cıva orani yuksek olan dip balıklarından uzak durmalısınız. Son aylarda ozellikle kaşar peynir ,karpuz ve kavun tukettim .Bebege kilo aldıriyor bunlar .
Ara ara kanamalarim oldu .Bebegimi kaybedecegim diye cok korktum .Eger boyle bir durum yaşarsanız soguk kanli olup hemen dr a gidin .Progestan veriyor duruma göre. Ben 9 ay temizlik yapmadim ,yasakti. Bebeklerimizden kıymetli degil siz de dikkat edin ...
Hepiniz sağlıkla kucağınıza alin bebislerinizi .
Sormak istediginiz bir sey olursa etiketleyip sorabilirsiniz .Seve seve cevaplarim .
Güzel haberlerle gelirsin inşallahBugün yine kontrol günü fakat doktorum salı gününe kadar yokmuş..
Biraz sikintili bir gebelik geçirdiğim için o güne kadar sabretmek imkansız benim için diye başka bir doktordan randevu aldım..
Umarım bugün güzel haberlerle gelirim..
Amin inşşben bugün üye oldum. bende dün dr a gittim ve 6+2 de hic birsey gözükmüyordu ne yazik ki. kesemin büyüklügüde normalinden kücük. pazartesi icin yine randevum var doktorda, ama kese bos cikacak diye cok korkuyorum. Allah ikimizede iyi haberler almayi nasip etsin :-(
Beklıyoruz güzel haberlerını bızı bılgılendır muhakkak.Bugün yine kontrol günü fakat doktorum salı gününe kadar yokmuş..
Biraz sikintili bir gebelik geçirdiğim için o güne kadar sabretmek imkansız benim için diye başka bir doktordan randevu aldım..
Umarım bugün güzel haberlerle gelirim..
Evet ilk randevuya gidecegim. Şu an tam 6 haftalik olduk. 6+3 de gitmis olacagim. Gitmeyen az kisi kaldik galiba. Insallah bebislerimizi saglikli bir sekilde goruruz.Sanirim ilk randevun senin de :) Ben de pzt gidicem haftaniz kac
O baktığı gün kaçıncı gününüz dü tam olarakBenim de bu hafta alttan bakmasına rağmen çok zor görüldü bi saat uğraştı ona rağmen anlık görebildik net bi görüntü yakalayamadı. Hemen pes etme sakın
Ben normalde kan sulandırıcı iğnede vuruyorum canım ama dikkatli yiyeyim geneNar kan sulandıran bir meyve canım .
düşüğe sebep olabılır dıye önermedı buyuk ıhtımalle.
Sende bundan sonra yeme . Canın çekerse tadımlık yersın
Gözun aydin canim tekrar hoş geldin aramiza ❤Kızlar çıktı inanamıyorum
Tebrik ederim canım bir ömür mutlu olun inşallahKızlar bugün evlilik yıl dönümümüzdü. Bende dün eşimden habersiz doktora gittim kalp atışını duyarım belki diye ona süpriz yaparım diye ama sadece görüntüsü vardı. Bende ona sessiz sinema yaptımhediye olarak videoyu gönderdim sanırım hayatımda verdiğim en anlamlı hediye bu oldu
Ay bende cuma gunu gıtcem inşallah keseciğimi görmeyeGeçmiş mesajlara bakamadim , affola
Kontrolden geldim , kese minicikti henüz kan ve idari tahlili verdim tekrardan ...
Sabırla 1 Kasim randevusunu bekleyecegim artik.
Bende doğumdan korkarım diodum ama arkadaş sonda dan daha çok bizi kotkuttu@4 prenses 1 prens Canım doğumdan değilde sondadan mı korkuyorsun Allasen
AllahinA izniyle görürsün o zamana canimAy bende cuma gunu gıtcem inşallah keseciğimi görmeye
Banada normalde 2 gun sonra gelsen kesenı göruruz ama sen haftaya gel içinde bişeyler görelım dediAllahinA izniyle görürsün o zamana canim
Bana haftaya gel dedi ama ben Kasım a kadar beklerim daha garanti olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?