2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sakin ol canım belki doktorun görememiştir ? Kese kaç mm ? Belki geç gösterecektir miniğin sana kendisini.
İnşllah öyledir
Bu defa baya umutlu idim
Dr um un görememe gibi bir durumu olduğunu hiç sanmıyorum
Elbet beşer o da ama ...
Ona çok güveniyorum
Eşim de vazgeçme hemen bebekten diyo
Beklicez diyo

Doktoruma kesenin seklinden anlasiliyormus cinsiyet hadi hadi soyle dedim.
Meslekte cok yeniydim seninle tanıştığımda ve hurafelere asla inanmaz diye arkanda dururdum
Pes sana dedi : ))
Yarın bide yeni doktoru yoklayayim

Arkadaşlar
Dr dan çıktım
Kese büyümüş bebek Yok
Haftaya gel dedi
Moralim çok bozuk , bugün 7+0 dayız
ben bugün üye oldum. bende dün dr a gittim ve 6+2 de hic birsey gözükmüyordu ne yazik ki. kesemin büyüklügüde normalinden kücük. pazartesi icin yine randevum var doktorda, ama kese bos cikacak diye cok korkuyorum. Allah ikimizede iyi haberler almayi nasip etsin :-(

Enfeksiyon polikliniginden randevu alın hamileyim yaoilmasi gereken tesleri yaptirmak icin geldim diyin yaparlar hepsini

Reactions: H E
Benimde dün kahverengi ve az önce kahverengi lekelenmem oldu ve bahsettiğin ağrılar demekki normal yatıp beklemem lazım sanırım.

İnşllah öyledir
Bu defa baya umutlu idim
Dr um un görememe gibi bir durumu olduğunu hiç sanmıyorum
Elbet beşer o da ama ...
Ona çok güveniyorum
Eşim de vazgeçme hemen bebekten diyo
Beklicez diyo
Aynen öyle canım ümidini hemen yitirme bekle sabır gerekiyor biraz biliyorum zor ama beklememiz gerekiyor bende şuanda benzer durumdayım kanamam var dün ve bugün yatıyorum dua ediyorum başka birşey gelmiyor elimden.

Narı neden çok yeme dedi acaba canım antalyadayım tam nar mevsimi şimdi 3 gündür çok yedim hep

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…