Yok doğum olumlu düşüncelerle girin kolay oluyor ben biraz o dikisi gözümde buyuttum diye öyle oluyor zaten uyisturuyorlar hissetmiyorsun ama ben psikolojik olarak korkuyordjm
Ben çok araştırdım .
Çok memnunum .
Olumsuz yorumuna denk gelmedim çok şükür
Perşembe gunude tanıştık . Gerçekten anlatılanlar gibiydi . Çok cana yakın ve herseyın bılgısını daha ben sormadan söyluyor ..
Ben çok araştırdım .
Çok memnunum .
Olumsuz yorumuna denk gelmedim çok şükür
Perşembe gunude tanıştık . Gerçekten anlatılanlar gibiydi . Çok cana yakın ve herseyın bılgısını daha ben sormadan söyluyor ..
Ben tavsiye üzerine gittim arkadaşım hastanede çalışıyor..Ebe arkadaşından fikir aldı..Ve erkek doktor tavsiyesi ettiler şiddetle..Sebebini henüz bilemiyorum neden erkek tavsiye edildi ama şu anda ki doktorumdan çok memnunum tek kusuru var çok sakin
Hatta iki doktorum var diyebilirim birisi doğumda olunca diğerine gidiyorum sagolsunlar ikiside heyecanımi anlıyor
Ben tavsiye üzerine gittim arkadaşım hastanede çalışıyor..Ebe arkadaşından fikir aldı..Ve erkek doktor tavsiyesi ettiler şiddetle..Sebebini henüz bilemiyorum neden erkek tavsiye edildi ama şu anda ki doktorumdan çok memnunum tek kusuru var çok sakin
Hatta iki doktorum var diyebilirim birisi doğumda olunca diğerine gidiyorum sagolsunlar ikiside heyecanımi anlıyor
Hımmmm anladım şimdi sen boşaltma işini diyorsun çıkarma değil ya uzun süre kalırsa poşeti boşaltmak gerekiyor onda da birşey yok zaten ama doğumda o kadar uzun kalmaz zaten sonda yuh onu bile başına mı kakıyor insanın