2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kız 10.günü gidek belki kalbinş duyarız 6+1 de ben görmüştüm attığını
Ondan sonraki hafta tekrar çağırcak buyuk ıhtımalle :)
10 gun sonra gidersem ücretsız muayene hakkım gider

Doktorlariniz nasıl ?
Araştırdıniz mi ?

Kartal Yakacık Doğumda bi Dr. için internette güzel yorumlar vardı ilk randevumu oraya aldım ama henüz gitmediğim için bişey diyemiyorum.

Hamileliğin ilerleyen zamanlarında özele gitmeyi düşünüyorum doğum için devlet düşünmediğimden.

Doktorlariniz nasıl ?
Araştırdıniz mi ?
Ben çok araştırdım .
Çok memnunum .
Olumsuz yorumuna denk gelmedim çok şükür
Perşembe gunude tanıştık . Gerçekten anlatılanlar gibiydi . Çok cana yakın ve herseyın bılgısını daha ben sormadan söyluyor ..

Sen buldun mu ?

Ben tavsiye üzerine gittim arkadaşım hastanede çalışıyor..Ebe arkadaşından fikir aldı..Ve erkek doktor tavsiyesi ettiler şiddetle..Sebebini henüz bilemiyorum neden erkek tavsiye edildi ama şu anda ki doktorumdan çok memnunum tek kusuru var çok sakin
Hatta iki doktorum var diyebilirim birisi doğumda olunca diğerine gidiyorum sagolsunlar ikiside heyecanımi anlıyor

Bende dıyorum bu nick i nerden tanıyorum :)
Biz senınle aynı dua topiğindeymişiszz yaaaaa
Evet ben seni yemek yarismalarindan da biliyorum katilmadim ama takip ediyordum

Reactions: H E
Canim sen nasil oldun?

Reactions: H E
Arkadaşlar benimki sürpriz Bi gebelik oldu antibiyotik ve soguk algınlığı ilacı kullandım 10 gün öncesine Kadar ne düşünüyorsunuz bu konuda

Eltim de araştırmada oldu uyanıkken yapmışlar ve torba dolunca değiştirmiş kaynanam ve her tartışmada hemen söyler

Hımmmm anladım şimdi sen boşaltma işini diyorsun çıkarma değil ya uzun süre kalırsa poşeti boşaltmak gerekiyor onda da birşey yok zaten ama doğumda o kadar uzun kalmaz zaten sonda yuh onu bile başına mı kakıyor insanın

Arkadaşlar
Dr dan çıktım
Kese büyümüş bebek Yok
Haftaya gel dedi
Moralim çok bozuk , bugün 7+0 dayız
hakkında hayırlısı neyse o olsun bi arkadaşıma da öyle demiş sonra gözükmüş. herşey nasip , çok iyi düşün canım. inşallah bebeğin ordadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…