2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim şu anda 7+2 ama 6 haftalikla uyumlu dedi doktor kalbini dinlemekten bu bir sorunmudur diye soramadım bile..

Kızlar nasılsınız
Dün berbat bir gece geçirdim , hani dün hatırlarsanız rahmimin olduğu yer çok acıyor diyordum akşam daha iyiydim ama gece acıyla uyandım yarım saat direndim geçer belki diye kıvrandım resmen dayanamaz hale gelince eşimi uyandırdım acile gittik serum verdiler ağrım hafifledi sonra ultrasona girdim dış gebelik şüphesinden dolayı emin olamadılar poliklinik ultrasonuna yönlerdirdiler çok şükür büyüyen kistlerim dışında sıkıntı yok ama gece 5den sabah 10a kadar hastanedeydik
Sonra kendi doktoruma gittim şükürler olsun pıt pıt ını gördük miniğimin ama sesi duymak için biraz daha büyümesi gerekiyor dedi
Eve gelir gelmez uyudum şimdi kalktım
Bu kistler 12 haftaya kadar büyüyecekmiş burda bir arkadaş söylemişti zaten ve bu ataklar tekrarlayacakmış olsun miniğim iyiymiş ona zararı yokmuş :)

Geçmiş olsun canım.
Korkma birşey olmaz Allah’ın izniyle.

çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım.
Korkma birşey olmaz Allah’ın izniyle.
Sağol canım sadece bazen acilde yumurta çok büyümüş patlamak üzere diye acil ameliyata alıp yumurtalıkları alabiliyorlarmış beni ara ben dr bilgi vereyim şakın böyle bişey yaptırtma bebeği kaybederiz dedi Ama şu durumda bebeğe zararı yokmuş o yüzden çok şükür çok iyiyim

Çok çok geçmiş olsun şükür güzel haberlerle geldin

Peki kızlar size bebeklerimjzin nasipse ikizler ikizler burcu olacağı gerçeği ne düşündürüyor

Ay sonu olması itibariyle birde geç döllenmeyi düşünürsek yengeç olabıleceği ihtimali gülümsetiyor

İkizlerede sabır diliyorum

Çok bişey demıyorum nolur nolmazz

Kızlar merhaba..
Bugün kan değerlerime baktırdim
TSH (tiroid) 4.09 çıktı..
0.38 = 5.33 arası olması lazım
Fakat hamilelikte 2.5 üstü yüksek sayıliyormuş ilaca başlayacağım 1 ay süreyle..
Bu duruma dair bilgisi olan varmı ?
Tiroid yüksekliği bebek gelişiminde sıkıntı yaşatıyormus!
Bugün kalp atisini duydum ayrıca mutlu etti ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…