Hayırlı olsun canım çok özel bı duygu gerçektenSonunda geldim geldim arkadaslar..
Şükürler olsun kalbinide duyduk..
Kendisinide gördük..İnanılmaz bir histi o kalbini duymak pıt pıt atıyordu.
Evet karın
Çok teşekkür ederim en güzelleri başınıza inşGözün aydın canım:)
Crl bebeğinin boyutu.
Ys de yolk sac olmalı.
He ya vallaha benimde içime öyle doğuyo ha en iyisi 7 haftalıkken gidek 15 gün sonrahee bizinkinler geç döllenme sanırım ben saana diyem biz temmuzda doğururuz
Benım ücretsız kontrolum var ben haftaya getcemHe ya vallaha benimde içime öyle doğuyo ha en iyisi 7 haftalıkken gidek 15 gün sonra
MaşallahSonunda geldim geldim arkadaslar..
Şükürler olsun kalbinide duyduk..
Kendisinide gördük..İnanılmaz bir histi o kalbini duymak pıt pıt atıyordu.
Geçmiş olsun canım.Kızlar nasılsınız
Dün berbat bir gece geçirdim , hani dün hatırlarsanız rahmimin olduğu yer çok acıyor diyordum akşam daha iyiydim ama gece acıyla uyandım yarım saat direndim geçer belki diye kıvrandım resmen dayanamaz hale gelince eşimi uyandırdım acile gittik serum verdiler ağrım hafifledi sonra ultrasona girdim dış gebelik şüphesinden dolayı emin olamadılar poliklinik ultrasonuna yönlerdirdiler çok şükür büyüyen kistlerim dışında sıkıntı yok ama gece 5den sabah 10a kadar hastanedeydik
Sonra kendi doktoruma gittim şükürler olsun pıt pıt ını gördük miniğimin ama sesi duymak için biraz daha büyümesi gerekiyor dedi
Eve gelir gelmez uyudum şimdi kalktım
Bu kistler 12 haftaya kadar büyüyecekmiş burda bir arkadaş söylemişti zaten ve bu ataklar tekrarlayacakmış olsun miniğim iyiymiş ona zararı yokmuş :)
Kızlar nasılsınız
Dün berbat bir gece geçirdim , hani dün hatırlarsanız rahmimin olduğu yer çok acıyor diyordum akşam daha iyiydim ama gece acıyla uyandım yarım saat direndim geçer belki diye kıvrandım resmen dayanamaz hale gelince eşimi uyandırdım acile gittik serum verdiler ağrım hafifledi sonra ultrasona girdim dış gebelik şüphesinden dolayı emin olamadılar poliklinik ultrasonuna yönlerdirdiler çok şükür büyüyen kistlerim dışında sıkıntı yok ama gece 5den sabah 10a kadar hastanedeydik
Sonra kendi doktoruma gittim şükürler olsun pıt pıt ını gördük miniğimin ama sesi duymak için biraz daha büyümesi gerekiyor dedi
Bu kistler 12 haftaya kadar büyüyecekmiş burda bir arkadaş söylemişti zaten ve bu ataklar tekrarlayacakmış olsun miniğim iyiymiş ona zararı yokmuş :)
Sağol canım sadece bazen acilde yumurta çok büyümüş patlamak üzere diye acil ameliyata alıp yumurtalıkları alabiliyorlarmış beni ara ben dr bilgi vereyim şakın böyle bişey yaptırtma bebeği kaybederiz dedi Ama şu durumda bebeğe zararı yokmuş o yüzden çok şükür çok iyiyimGeçmiş olsun canım.
Korkma birşey olmaz Allah’ın izniyle.
Çok sağol canımçok geçmiş olsun
Çok çok geçmiş olsun şükür güzel haberlerle geldinKızlar nasılsınız
Peki kızlar size bebeklerimjzin nasipse ikizler ikizler burcu olacağı gerçeği ne düşündürüyor
Peki kızlar size bebeklerimjzin nasipse ikizler burcu olacağı gerçeği ne düşündürüyor
Peki kızlar size bebeklerimjzin nasipse ikizler burcu olacağı gerçeği ne düşündürüyor
he valla bende ücretsiz diye 1 haftaya giderim büyük ihtimal sadece keseyi görürüm sat'a göre 5+3de gitmiş olcam şuan görünmediBenım ücretsız kontrolum var ben haftaya getcem
Bende Sat a göre 5+4 de gitmiş olcamhe valla bende ücretsiz diye 1 haftaya giderim büyük ihtimal sadece keseyi görürüm sat'a göre 5+3de gitmiş olcam şuan görünmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?