2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
3. Kizimda hamile kaldigimda spiral düşmüş fark etmemisim o yüzden güvenmiyorum 25 yasindayim 5. Çocuk
Bağlamanın bır zararı varmıymış? Iyıce doktora falan sorup arastırdın mı? Yakınımda buyuk bırı 4.den sonra yaptırdı ama yası buyuktu tabı.. eger sen korundugun halde kalıyorsan, bır zararı yoksa bence de baglattır. Benım senın yasında kızım dogmustu allah sabır versın hemde kaynana falan zooooor!

Canım halen zorlu geçiyor ama doktorum bunun normal olduğu konusunda ısrarcı hatta iki tane doktorda aynı şekilde düşünüyor.
Bana kesinlikle zorla yemek yeme dedi..
Allah yardimcin olsun çabucak gecer insAllah

Reactions: H E
Zarari yokmuş korundugum halde kaldigim için ve sizce de 5 tane çocuk yetmezmi

3 aylik oldu teyzesi .Cok gazlı gece gunduz ayaktayiz .Arabayla gezdirmeler ,haftada 1 gun kesin hastanedeyiz.
Insallah sizin bebekleriniz gazsiz olur .
MasaAllah kuzucuguna aralarinda tam 1 yas olacak tecrubelerinizden faydalariniz artik aminn

Arkadaşlar benimki sürpriz Bi gebelik oldu antibiyotik ve soguk algınlığı ilacı kullandım 10 gün öncesine Kadar ne düşünüyorsunuz bu konuda
Gebeligi ogreninceye kadar bisey olmuyor diyorlar ama Muhakkak dr una soyle bunu

Doktorlariniz nasıl ?
Araştırdıniz mi ?
Benim bir doktorum kiziminda dogumunu yaptiran 18 yasimdan beri gittigim doktorum.
Ben anadolu yakasına tasininca 1 tane de yakinda olsun diye bu tarafta araştırıp buldum.simdilik ikisinede gidiyorum.
Bugun karsiya gittim mesela kalbini dinlemeye yarin bu taraftakine var randevum

Arkadaşlar benimki sürpriz Bi gebelik oldu antibiyotik ve soguk algınlığı ilacı kullandım 10 gün öncesine Kadar ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ben kizimda ne ilaclar kullandim cok şükür sorunsuz dogdu.
Bunuda beklemiyordum cok alkol aldim rontgene girdim babamla ins buda problemsiz 1 gebelik olur

Çok şükür canım çok sağol

He benımde eklenmiş ..
1 ay sonra dediği doğumdan sonra mıı 1 aylık hamıleyken mı
Bide ben hepatit B aşısı vuruldum aslında neden tekrar vuruyolar ki
Zaten sevmem iğneleri
çocuk içindir bence ben bi tane vurdurmuştum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…