- 4 Mart 2015
- 2.360
- 2.523
- 83
- 35
Allah sağlık wersin canım yaa3 diye biliyordum dün öğrendimki 4 müş hemde koca koca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlık wersin canım yaa3 diye biliyordum dün öğrendimki 4 müş hemde koca koca
Hoşgeldin kuzum :)Kızlaarrrr Benide aranıza alır mısınız :)
Doğumum Allah nasip ederse Haziran’a denk geliyo :)
Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh..
he ya Dün Pervane ile uyumuşum
Korkma canım biraz soğuk algınlığı varsa bel ağrısı yapıyor ayaklarını hep sıcak tut![]()
Hoşbulduk canımmm :)Hoşgeldin kuzum :)
BenKasıkları ağrıyan var mı ?
Olmus işteee

Ayy çok geçmiş oldun önceki hamileliğimde bende diş etinden çok çekmiştim Dr arkadaş daha iyi bilgi verir ama şimdi yapılabiliyorsa diştaşı temizliği ve sürekl i ağız suyu kullan ve gargara eczaneden alabilirsin evde tuzlu su gargara da iyi geliyorKızlaar günaydınn. Diş etim öyle bi şiştiki çok acıyo napmam lazım burda diş hekimi bi arkadaş vardı bana yardımcı olsa![]()
Hoşgeldin :) gözün aydınMeraba bende araniza katılmak isterimbende haziranda doğum yapıcam
Hayırlı uğurlunolsun bebeğinBen sadece tahmin edebilirim doktorunuz en doğrusunu söyleyecektir. Tek örnek verebileceğim kendim varım ve benim 8. Tüp bebek denemesinde sağlıklı embriyo bulunabildi ama siz de böyle olacak değilsiniz. Pgt’de sağlıksız çıkarsa transfer iptal olur ama pgt yaptırmazsanız boşuna sağlıksız transfer olmuş olacak. Hem maddi hem manevi yıpratıcı oluyor, yaşadım biliyorum. Sabır diliyorum size ve güçlü olun, elbet bu iş olacak..
24 hafta olunca direk muaf mı oluyoruz rapora gerek YÖK dimiCanım ben de öğretmenim okul ve pansiyon nöbeti den muaf olmak için 24 haftayı doldurmak gerek Malesef çok var.
Tesekkur ederim.. hep baştan başladık..Hayırlı uğurlunolsun bebeğin
Her denemede iğne ilaçları baştan mı kullandın yoksa yumurtalar donduruldu mu , çok pahalı hem de zor bir tedavi
Valla tebrik ederim sizi ne mutlu ben dün pıt pıtı gördüm ama inş haftaya sesini duyarızEki Görüntüle 2199450
Kizlar minigim ellerinizden öpüyor.
Bu doktorda kanama alani yok dedi
Düşük riskin simdilik kalkmos ama dikkat et dedi.
Kalbi 140 atiyor
9mm bebek
Piti pitilarini kizimda dinledi duygusala bagladi canim kardesim diye. Heyecanladik sevindik ciktik.
Darisi pit pit bekleyenlere ins
Bendekide 200 lük ama benim doktorum bana hiç alttan filan demedi. Doktoruma danışmadan kafama göre alttan almıyım çarşamba randevum var soruyum ona göre. Ama gerçekten baya sersemlik yapıyor yaBana doktor agızdan alma çok sersemlık yapar dedı oyuzden ben dıger yontemı kullanıyorum sabah ve yatarken 200luk bendekı
Kayısı kayısı bide kurudut hoşaf yapıp içiyorsun ohhh rahatlıyorsunKabızlık beni deleylediii yaktı yıktıı küüll eylediii![]()
@ygmr_izm F ftmshn38
Arkadaşlar bulantinin en dibini yaşayanlardan biriside benim hatta öyle ki vücudum açlıktan bitap düştü..Her şey midemi bulandırıyor su bile icemiyorum..
Eşim doktora zorla yemek yemesimi gerekiyor dedi.
Doktorum ise kesinlikle zorla yememeli midesini bulandırıp kusarsa hiç iyi olmaz...Kusma sevdiğimiz bir olay değil bu yüzden hemen görmek isteriz dedi..
Peki Aç kalıyorum bebeğime zarar gelirse diye sorduğumda..
Şu anda ki senin beslenmenin bebek üzerinde bir etkisi yok..Sadece canın ne istiyorsa onları ye dedi.
Sizlerde kalbinizi ferah tutun.Korkmayin.
Patates haşlaması çok iyi geliyor bana. Dene istersen.
Bende durum aynı , bir tatlo kaşığı saf zeytinyağı içiyorum iyi geldi gibi .Kabızlık beni deleylediii yaktı yıktıı küüll eylediii![]()
Insaallah arkadasim sorunsuz sekilde sende duyarsin : ))Valla tebrik ederim sizi ne mutlu ben dün pıt pıtı gördüm ama inş haftaya sesini duyarız
Hoşgeldin nicki ni hatırladım beklerken aynı topikdeydik hayırlı olsun canımKızlaarrrr Benide aranıza alır mısınız :)
Doğumum Allah nasip ederse Haziran’a denk geliyo :)
Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh..