• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bulantısı olan arkadaşlar neler yiyorsunuz su bile içemez oldum ne yiycem bilmiyorum mutfağa girince çok kötü oluyorum hem açım hem sürekli midem bulanıyor yiyemiyorum çok kötü durumdayım
Bende aynı durumdayım mutfağın önünden dahi geçemiyorum. Açım ama canım hiç bişey istemiyor özellikle yemeklerden çok tiksindim yine kahvaltılık filan yerim belki ama yemek zor.

Ben sadece tahmin edebilirim doktorunuz en doğrusunu söyleyecektir. Tek örnek verebileceğim kendim varım ve benim 8. Tüp bebek denemesinde sağlıklı embriyo bulunabildi ama siz de böyle olacak değilsiniz. Pgt’de sağlıksız çıkarsa transfer iptal olur ama pgt yaptırmazsanız boşuna sağlıksız transfer olmuş olacak. Hem maddi hem manevi yıpratıcı oluyor, yaşadım biliyorum. Sabır diliyorum size ve güçlü olun, elbet bu iş olacak..

Kaç transfer yapıldı size

Kizlar daha cok erken olsa da ben bebek ihtiyaçları için araştırma yapıyorum hangi ürünü hangi marka alayim diye.bez konusunda dusuncelerinizi merak ettim
En iyi prima diyorlar ama israil maliymis molfix turk mali ama kalinmis vs sleepy menseini bilmiyorum ama okuduklarim prima kadar iyi olduğu yönünde. .

Hoşgeldin nicki ni hatırladım beklerken aynı topikdeydik hayırlı olsun canım
Hmmm evet canım sende bardasın çok şükür Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Allah gerçekten çok büyük bekliyodum ama hani çoğunlukla tedaviye odaklamıştım kendimi ana şükürler olsun gerek kalmadı :)

Kizlar daha cok erken olsa da ben bebek ihtiyaçları için araştırma yapıyorum hangi ürünü hangi marka alayim diye.bez konusunda dusuncelerinizi merak ettim
En iyi prima diyorlar ama israil maliymis molfix turk mali ama kalinmis vs sleepy menseini bilmiyorum ama okuduklarim prima kadar iyi olduğu yönünde. .
Ben de bakıyorum yavaş yavaş.. prima premium care iyi galiba benim aklımda o var .. onun dışında n11 11 kasım indiriminde bi kaç parça bişeyler almayı düşünüyoruz

Ben de bakıyorum yavaş yavaş.. prima premium care iyi galiba benim aklımda o var .. onun dışında n11 11 kasım indiriminde bi kaç parça bişeyler almayı düşünüyoruz
En iyi o diyorlar ama kendi bebegimizin poposu iyi olsun diye aldığımız bez diger bebeklere kurşun olarak dönüyor :(

Ayy çok geçmiş oldun önceki hamileliğimde bende diş etinden çok çekmiştim Dr arkadaş daha iyi bilgi verir ama şimdi yapılabiliyorsa diştaşı temizliği ve sürekl i ağız suyu kullan ve gargara eczaneden alabilirsin evde tuzlu su gargara da iyi geliyor
Çok sağol canım denicem inşallah geçer sabah kalktığımda daha şiş oluyor :/

Eki Görüntüle 2199450

Kizlar minigim ellerinizden öpüyor.
Bu doktorda kanama alani yok dedi
Düşük riskin simdilik kalkmos ama dikkat et dedi.
Kalbi 140 atiyor
9mm bebek
Piti pitilarini kizimda dinledi duygusala bagladi canim kardesim diye. Heyecanladik sevindik ciktik.
Darisi pit pit bekleyenlere ins
MasaAllah sizee:KK200:

Aman yarabbimm ...
Neden dondurulmadı
Nerde yaptırdın ? Hangi hastane
8 tüp bebek kaç seneye sığdı ?
Hiç doğal gebe kaldın mı
Çok mu sordum :)

İlk 2 denemede zaten 5. Güne toplam 4 tane geldi ve transfer edildiler. 3. Ve 4. Denemelerde toplam 6 embriyoya ngs yapıldı sağlıklı embriyo bulunamadı. 5. De ngs’siz 2 tane transfer edildi, düşük oldu. 6. Denemede 2, 7. Denemede 3 embriyo oluştu hepsi ngs’den sağlıksız çıktı. 8. De 5 embriyo ngs’ye gitti, 2 sağlıklı çıktı, 2 si de tuttu, ikiz bekliyorum.. 3 senede yaptım tüm denemelerimi..

Back
X