• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İlk 2 denemede zaten 5. Güne toplam 4 tane geldi ve transfer edildiler. 3. Ve 4. Denemelerde toplam 6 embriyoya ngs yapıldı sağlıklı embriyo bulunamadı. 5. De ngs’siz 2 tane transfer edildi, düşük oldu. 6. Denemede 2, 7. Denemede 3 embriyo oluştu hepsi ngs’den sağlıksız çıktı. 8. De 5 embriyo ngs’ye gitti, 2 sağlıklı çıktı, 2 si de tuttu, ikiz bekliyorum.. 3 senede yaptım tüm denemelerimi..
rabbim hayirlisiyla ikizlerini kucagina aldirsin:)

Bende aynı durumdayım mutfağın önünden dahi geçemiyorum. Açım ama canım hiç bişey istemiyor özellikle yemeklerden çok tiksindim yine kahvaltılık filan yerim belki ama yemek zor.

Bir süre sonra gidasizliktan dolayı halsizlik felan başlıyor ben 1 haftadir boyleyim.
Gerçekten su ya bile ihtiyaç duymuyorum neredeyse

İnşallah geçer bu durumlar Allah yardımcımız olsun kendime değil bebeğe üzülüyorum büyüyemezse diye. İlk 3 ay zararı yokmuş gerçi ama yinede ya beslenemezse diye korkuyorum.

Kizlar daha cok erken olsa da ben bebek ihtiyaçları için araştırma yapıyorum hangi ürünü hangi marka alayim diye.bez konusunda dusuncelerinizi merak ettim
En iyi prima diyorlar ama israil maliymis molfix turk mali ama kalinmis vs sleepy menseini bilmiyorum ama okuduklarim prima kadar iyi olduğu yönünde. .
Kızıma doğumdan 18 aya kadar ( bezi o zaman bıraktırdım) hep prima kullandım 1 defa bile pişik vs yapmadı.
Diğer bezleri daha ekonomik olması adına kullanmayı denedim ama inan hiç biri primanın yerini tutmuyor.
İlk 3 ay kadar premium care , sonrasında normal olanını kullandım.

Islak mendil de unibaby kesinlikle en iyisi.

işte çiğ eti elleyıp yuzune veya başka bıyerıne surerken çocugunun orasında leke oluyormus.
Öyle dıyolar ne kadar doğru bılmıyorum ..

İnanmasamda tedirgin oluyorum .
Hurafe bence :KK48:
Her kadın yemek yapıyor , kaçımız lekeliyiz :KK49:

• Beğen
Reactions: H E
işte diyorum ya çok örnek var :KK70:
Ablamlaral olan lekelerım .
Eşimin ensesindeki leke :KK70:

Bence yinede çiğ bişey ellerken biyerlerımıze sürmeyelım :KK48:
Zaten temizlik ve sağlık açısından da iyi değil ...
Pis ve pasaklı olanlar dışında kimse yapmaz sanırım
:KK70:

Bayanlar yemekten sonra midesi ağrıyan ekşiyen varmi
Hurafe bence :KK48:
Her kadın yemek yapıyor , kaçımız lekeliyiz :KK49:
Et değilde ciğer ellenir ve elini yikamadan byit yerini ellersen bebekte ayni o yerde cikiyor diye biliyorum bazilarida meyveyi yedikten sonra elini yikamazsan bir yerini dokunursan leke olurmuş bebekte

Et değilde ciğer ellenir ve elini yikamadan byit yerini ellersen bebekte ayni o yerde cikiyor diye biliyorum bazilarida meyveyi yedikten sonra elini yikamazsan bir yerini dokunursan leke olurmuş bebekte
Valla ciğer konusunda şöyle bir anım var sadece, hamilelik zamanımda canım çekti ve yemedim o an bilinçli bir şekilde sağ kasık üstünü kaşıdım kızımda sağ kasık üstünde doğum lekesi var :KK48:
Ama ben hala böyle şeylere inanmıyorum :KK12:

benim hep yemekten sonra yanma oluyo bendbende gastrit var ondan olabilir benimki

Geçmiş olsun canım .
İhmal etme git yıne doktora bi önlem alsınlar
Tesekkur ederım. Daha ne yapılabılır kı iğne vuruldum, sabah aksam progstan fitil atıyorum yatıyorum baska ne yapabılırler kı? Fitil kesıyo demşşker heryerde ama benım arttı sankı...pazar dr cagırdı kalbı duymak ıcın ben pazartesı kendı doktoruma gıdıcem.

Back
X