- 22 Şubat 2018
- 612
- 558
- 53
- 37
Günaydınnnnnnnnnnn
Gece yatarken durmadan sağına soluna dönenler burdamı![]()
Normalde yuz ustu yatarım çok zorlanıyorum o yuzden![]()
Ben yüzüstü de yatıyorum birşey lur mu daha çok küçük zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnnnnnnnnn
Gece yatarken durmadan sağına soluna dönenler burdamı![]()
Normalde yuz ustu yatarım çok zorlanıyorum o yuzden![]()
Dördüncü normal gebeliğim ama hiçbiri kucağıma gelmedi, hep bu haftalarda sorun çıktı, ikisinin kalbi durdu
Biri gelişmedi
Bunda da bebek Yok diyor
Hepsi kürtajla sonuçlandı
Elimde değil üzgünüm gerginim
Bi kere de tüp yaptırdık
O hiç tutmadı zaten
Canım bende vardı. 5-6 ay önce ev taşıdık. O zaman incittim mi noldu bilmiyorum. Oturamıyordum o derece şiddetliydi. 3 ay falan sürdü. Geçti sonra. Şu an Yok çok şükür.Arkadaşlar kuyruk sokumu ağrısı olan var mı normal mi sizce
Kasıkları ağrıyan var mı ?
Valla tebrik ederim sizi ne mutlu ben dün pıt pıtı gördüm ama inş haftaya sesini duyarız
Benimde doğal yoldan oldu allaha şükür. İnşallah keseyi görürsünüz sağlıklı gebeliktir canım dua et bol bol gelişmeleri bize yaz :)Aynen öyle tatlım :) amiiinnn canım benim inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin:) bişey kullanmadım canım doğal yoldan oldu zaten doktor kontrolünde yumurta takibindeydim şükürler olsun tedaviye gerek kalmadan oldu bu hafta Perşembe günü görcem Allah’ın izniyle kuzum
5+2 de kan degerim 14900 kese boyutu 13.85
Evet aynı görünüyor. Ultrasonda çıkan haftaya göre 19 haziran çıkıyor. Ben 2 haziran bekliyordum. Hayırlısı bakalım :)Bizim gunlerimiz ayni sanirim takvimlerimizde ayni bilgiler yaziyor:))
Herkezde farkli cnm benim degerlerim genele bakarak yuksek sanirimbenim degerim anlamadimBenim 5+1 de 6.2 mm di
Aynen ben de tam 45 dk kasa sırası bekledim :))Gratisin indirimine kapildim o bitmez kasa kuyruğunu bekledim eee belim kopmasinda napsin.
Gitti bir dunya bez parasıda ivir zıvıra
Bende hemen hemen 1 saat bekledim havale basfi firlatip aticaktkm sepeti kizim aldiklarindan gecemedi dikildik ole belim koptu : ))ohh aferin bizeAynen ben de tam 45 dk kasa sırası bekledim :))
Valla fenaydı hiç bu kadar kuyruk görmemiştim :)Bende hemen hemen 1 saat bekledim havale basfi firlatip aticaktkm sepeti kizim aldiklarindan gecemedi dikildik ole belim koptu : ))ohh aferin bize
Belim agrimasa degdi sanki dimi cicicicler aldik : ))Valla fenaydı hiç bu kadar kuyruk görmemiştim :)

Canım hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun zamanlarimizda yakın senle sen ilk değerinden sonra kan verdin mi tekrarAynen ya peynir ekmek yiyorum sonradan karnım acıktığında güzel yiyebiliyorum
Kesinliklee hem de kârlı bir şekilde bir rimel fiyatına bir sürü şey aldımBelim agrimasa degdi sanki dimi cicicicler aldik : ))
Terapi yaptik alisverisle diyelim madem![]()
Ya komedi :)) geçen gün yüzüstü yatmışım eşim omzumdan tutup çevirmiş çocuğu ezcem diye :)))Ben yüzüstü de yatıyorum birşey lur mu daha çok küçük zaten
Ya komedi :)) geçen gün yüzüstü yatmışım eşim omzumdan tutup çevirmiş çocuğu ezcem diye :)))