• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Dördüncü normal gebeliğim ama hiçbiri kucağıma gelmedi, hep bu haftalarda sorun çıktı, ikisinin kalbi durdu
Biri gelişmedi
Bunda da bebek Yok diyor :KK43:
Hepsi kürtajla sonuçlandı
Elimde değil üzgünüm gerginim
Bi kere de tüp yaptırdık
O hiç tutmadı zaten

Daha erken haftalar hiç belli olmaz hemen görünmeyebiliyor minikler sen bol bol dua et meryem süresini oku bol bol

Arkadaşlar kuyruk sokumu ağrısı olan var mı normal mi sizce
Canım bende vardı. 5-6 ay önce ev taşıdık. O zaman incittim mi noldu bilmiyorum. Oturamıyordum o derece şiddetliydi. 3 ay falan sürdü. Geçti sonra. Şu an Yok çok şükür.

Aynen öyle tatlım :) amiiinnn canım benim inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin:) bişey kullanmadım canım doğal yoldan oldu zaten doktor kontrolünde yumurta takibindeydim şükürler olsun tedaviye gerek kalmadan oldu bu hafta Perşembe günü görcem Allah’ın izniyle kuzum
Benimde doğal yoldan oldu allaha şükür. İnşallah keseyi görürsünüz sağlıklı gebeliktir canım dua et bol bol gelişmeleri bize yaz :)

Simdi 3 hafta randevu yok o sirada istenen tahlileri hazirlayacagim.cekirdegim beni uzmeden yerinde buyumus olur ins bir daha gorene kadar

Back
X