2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yarın mecburi sezaryen ile kızım dünyaya gelecek inşallah.

Hep normal doğuma hazırladıydım kendimi, bugün kontrolümüz vardı ve yarın alma taraftarı oldu doktorum. Korku, heyecan, endişe karışık duygular içerisindeyim.

Bu mübarek kadir gecesinde bizim için de dua edermisiniz 🤲🏼🌸
Kordondan dolayı mı sezaryen olucaksın canım ?

Hanimlar bana ve ogluma dua eder misiniz lütfen 🙏😓

Merhaba kızlar pazartesiden beri hastanede yatıyorum preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) olmuşum doğuma kadar hastanedeyim doğumu doktorum 10 gun one çekti 37. Haftamda alacak ilk defa hastanede kaliyorum kızımdan uzakta

Kordondan dolayı mı sezaryen olucaksın canım ?
Kordon dolanması yokmuş, kordon sıkışması o da nst de bebeğim kalp atışlarını etkiliyor. Doktorum cumartesi çağırmıştı tekrar ben aöa dün sakin bir gün geçirdiğimiz için bugün sabah gittim doktora hareketleri daha hafif ve az geldi bana. Doktorum da yarın alma taraftarı oldu hal böyle olunca.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sezaryenden çok korkuyordum hiç düşünmemiştim herşey şimdiye kadar normal doğumu gösteriyordu bugün değişti. Önce sağlık 💗

Kordon dolanması yokmuş, kordon sıkışması o da nst de bebeğim kalp atışlarını etkiliyor. Doktorum cumartesi çağırmıştı tekrar ben aöa dün sakin bir gün geçirdiğimiz için bugün sabah gittim doktora hareketleri daha hafif ve az geldi bana. Doktorum da yarın alma taraftarı oldu hal böyle olunca.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sezaryenden çok korkuyordum hiç düşünmemiştim herşey şimdiye kadar normal doğumu gösteriyordu bugün değişti. Önce sağlık 💗
Aynen öyle canım herşeyden önce sağlık olsun çok şükür haftası da güzel, allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizleri de habersiz bırakma 🙏

Bugün 12:12de spinal sezeryan ile kızımı kucağıma aldım :) 2600 doğdu miniğim. Şükür küvöze gerek görülmedi. 37+2de doğdu ama ultrasonda daha küçük çıkıyordu.. Rabbim bekleyen herkesi sağ salim kavuştursun
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebisini insallah
Kızlar bebeğim pişik oldu ciğer gibi kızarık poposu ne kullanmalıyım
Canım Ben arada hemetan kullanıyorum. Bebeğin altınıda ıslak mendil kutusuna şu koydum az bir şeyde kantoron yağı pamuğu da koydum öyle sildim çok iyi geliyor

Merhaba kızlar pazartesiden beri hastanede yatıyorum preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) olmuşum doğuma kadar hastanedeyim doğumu doktorum 10 gun one çekti 37. Haftamda alacak ilk defa hastanede kaliyorum kızımdan uzakta
canim çok geçmiş olsun . Haftan güzelmiş bebis büyümüştür baya. Saga salim alırsın inşallah kucağına
Son 1 gün ve yarın kavuşacağım nasipse evladıma inanılmaz bir duygu seli içerisindeyim 😳
Az kaldı bebise kavusmaya:) sağlıkla alırsın inşallah yavrunu kucağına

Son 1 gün ve yarın kavuşacağım nasipse evladıma inanılmaz bir duygu seli içerisindeyim 😳
Ben de zaman yaklaştıkça hem korkıyorum hem heyecanlanıyorum çok garip bir şeymiş gibi geliyor 😅 hazır mıyım değil miyim onu bile bilmiyorum hayırlı doğumlar nasip etsin allah 🙏 anestezi spinal mi olacaktın sen?

aysegul34 aysegul34 teşekkürler amin inş az kaldı ama hastanede günler geçmiyor ve kızımdan uzakta hergun ne zaman gelicen sonuçların ne zaman çıkacak diye telefonda sorması beni etkiliyor üzüyor

Teşekkürler Tansiyonum büyük en fazla 15 i gördü o da doktorun hastaneye yatiricam seni dediği için onceki gunlerde tansiyon takibinde 130-80 120-70 civarındaydı simdi hastanede dahada düşük
Tansiyonun çok yüksek değilmiş canım aslında evde de düzenli kontrolle bekleyebilirmişsin doktorun neden yatış verdi

Yarın mecburi sezaryen ile kızım dünyaya gelecek inşallah.

Hep normal doğuma hazırladıydım kendimi, bugün kontrolümüz vardı ve yarın alma taraftarı oldu doktorum. Korku, heyecan, endişe karışık duygular içerisindeyim.

Bu mübarek kadir gecesinde bizim için de dua edermisiniz 🤲🏼🌸
Bende yarın sezaryen olacağım. Hayırlısıyla, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarimiza. Hayırlısı böyleymiş. Sağlıkla gelsinlerde normalmiş sezaryenmis farketmez.

Birde bebeklerin altına uzun kollu badi mi vereceksiniz giydirmekeri için yoksa kısa kollu mu havalar sıcak ama ne yapsam bilemedim

Bende yarın sezaryen olacağım. Hayırlısıyla, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarimiza. Hayırlısı böyleymiş. Sağlıkla gelsinlerde normalmiş sezaryenmis farketmez.

Birde bebeklerin altına uzun kollu badi mi vereceksiniz giydirmekeri için yoksa kısa kollu mu havalar sıcak ama ne yapsam bilemedim

Bir tane yedek uzun kollu koydum çantama ama kısa kollu daha uygun gibi

37. hafta doğum için çok iyi ebdişelenmeyin sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Ben de zaman yaklaştıkça hem korkıyorum hem heyecanlanıyorum çok garip bir şeymiş gibi geliyor 😅 hazır mıyım değil miyim onu bile bilmiyorum hayırlı doğumlar nasip etsin allah 🙏 anestezi spinal mi olacaktın sen?

Hiç bileğim yok desem sabah gittiğimde anestezi uzmanı ile görüşeceğim 😳

Back
X