2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bugün 12:12de spinal sezeryan ile kızımı kucağıma aldım :) 2600 doğdu miniğim. Şükür küvöze gerek görülmedi. 37+2de doğdu ama ultrasonda daha küçük çıkıyordu.. Rabbim bekleyen herkesi sağ salim kavuştursun
Gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşaAllah darısı bizlere 😍 ❤️

Hanimlar bana ve ogluma dua eder misiniz lütfen 🙏😓
Rabbım yardımcın olsun sağlıkla al kucağına inşaAllah 🤲❤️

Merhaba kızlar pazartesiden beri hastanede yatıyorum preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) olmuşum doğuma kadar hastanedeyim doğumu doktorum 10 gun one çekti 37. Haftamda alacak ilk defa hastanede kaliyorum kızımdan uzakta
Canım çok geçmiş olsun içini ferah tut...varmiydi sıkıntın daha oncesinde

Bugün 12:12de spinal sezeryan ile kızımı kucağıma aldım :) 2600 doğdu miniğim. Şükür küvöze gerek görülmedi. 37+2de doğdu ama ultrasonda daha küçük çıkıyordu.. Rabbim bekleyen herkesi sağ salim kavuştursun
Kuzumm, coook sevindim. Düşük kilo konusu seni düşündürüyordu, bak zaman olarak da 37'yi geçti, kilosu da normal sınırlarda ne güzel,Allah sağlıkla bakmayı nasip etsin inşallah

Evet Mayıs bitti kızlar şimdiden sonramız öz haziran annesi olacak.
Hepimize dua ettim kadir gecesi için. Allah hayırlı kolay doğumlar versin, evlatlarımızı hayırlı evlat etsin diye.
Aminn
Yarın doğuracaklara hayırlı olsun şimdiden
Allah kabul etsin
Rabbim hepimizi sağ salim evlatlarımıza kavuştursun:)

Evet Mayıs bitti kızlar şimdiden sonramız öz haziran annesi olacak.
Hepimize dua ettim kadir gecesi için. Allah hayırlı kolay doğumlar versin, evlatlarımızı hayırlı evlat etsin diye.
Aminn
Yarın doğuracaklara hayırlı olsun şimdiden
Öz haziran anneleri 😂 Amin canım❤️❤️

Yarın mecburi sezaryen ile kızım dünyaya gelecek inşallah.

Hep normal doğuma hazırladıydım kendimi, bugün kontrolümüz vardı ve yarın alma taraftarı oldu doktorum. Korku, heyecan, endişe karışık duygular içerisindeyim.

Bu mübarek kadir gecesinde bizim için de dua edermisiniz 🤲🏼🌸
Allah yardimcin olsun canım ikinizde sağlıklı atlatin inşallah

Arkadaşlar bacağı uyuşan ağrıyan tutulan vs var mı benden başka? Böyle sanki sinir sıkışması gibi..
Umarım yoktur tabi de, işte insan her belirtiyi aha doğuruyorummm diye yorumluyor :)))
Aşağı bastırıyor sanırım artık iyice.. Ondan mı acabası??

Hayırlı kandiller bu arada herkese

Arkadaşlar bacağı uyuşan ağrıyan tutulan vs var mı benden başka? Böyle sanki sinir sıkışması gibi..
Umarım yoktur tabi de, işte insan her belirtiyi aha doğuruyorummm diye yorumluyor :)))
Aşağı bastırıyor sanırım artık iyice.. Ondan mı acabası??

Hayırlı kandiller bu arada herkese
İkisine birden kramp giriyor bugün hastanedeydim perişan oldum nasıl.birşeybu ya yatam8yorum kalkamıyorum yürüyemiyorum birden iksine birden rahme yak8n yer bir karış kadar hissettiğim yer ikisine brden bazen tekine sanki damar8 çekip bırakıyorlar

Kizlar soranlar olmus. Kusura bakmayin ancak firsat bulabildim. Epidural sezeryan oldum. Kizim 38+3 de 52 cm 3650 gr dunyaya geldi.
Mide problemlerim sebebiyle cok rahat bir dogum olmadi. Zaten asiri stresliyim kaygi bozuklugum da eklenince midem asiri asit üretmiş. Islem sirasinda bulantilarim oldu hatta kustum.
Ama bebegimin ilk aglamasini duymak yanak yanağa gelmemiz ve tabiiiki onu gormek herseye deger.
Aci hissetmedim konforlu bir dogum şekli epidural.
Su an dikis agrilarim var. Ilaclarimi kullaniyorum. 1 hafafaya kadar şikâyetlerimin gececegi soyleniyor. Insallah oyle olur.
Kan uyuşmazlığı sebebiyle sarilik olma ihtimali yuzunden memeyle karisik mama takviyesi yapiyoruz.
Inanamiyorum bebegim yanimda uyuyor su an. Cok cok guzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
Hepinize guzel dogumlar diliyorum. Sorularınız olursa elimden geldigince yardimci olmak isterim
Tebrik ederim çok şükür 🧿

Back
X