2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Baya erken gormussun canim masaAllah kalp atisini da gorebilir bence

Baya erken gormussun canim masaAllah kalp atisini da gorebilir bence
İnşallah inşallah :) sen de görürsün inşallah hem keseyi hem bebişi. Herkes de farklı ilerliyor herhalde süreç. 6 haftada kalp atışı duyan da var 9 haftada duyan da.. Heyecanla bekliyorum ilk deneyimim olacak o yüzden sabırsızım :)

Amin arkadasim. Ins sende en kisa zamanda duyarsin icin rahatlar.

Aa adaşımm :) sen duydun mu pıt pıtları? Sat a göre geriden gelince zaman hiç geçmek bilmiyor. Sen de de öyle mi
Yaa sorma ben çok erken öğrenmişim hamileliğimi diyorum,3 haftadır hamileyim diye geziyordum bebek 5 haftalık çıktı bir de eşek sıpası 3 hafta kitledi bize diyoruz bana 5 kasıma randevu verdi o zaman duyarız inşallah sen de duymadın daha dimi

Aa gördün mü canım kalp atışını ne güzel ınsallah biz de görürüz
Evet gördük çok şükür , daha çok küçük olduğu için basınç az olur ses duyamayız dedi gelip giden pırpır ı gördük ama:)) inş canım darısı sana kontrol nezaman

Ben de başladı malesef 3 gün önce .. tam bugün iyiyim dedim akşma doğru yine bulanmaya başladım kusmakta hiç istemiyorum
Hadi ya kaçış yok maalesef...Bende henüz belirgin bir şekilde bulantı yok ara ara huzursuzluk oluyor o kadar.Ama oğlumda her sabah bulantıyla uyanırdım.

Kızlar hemen ailenize söylediniz mi gebeliginizi yoksa kalp atışı duyana kadar beklediniz mi biz 2 yıldır beklediğimiz için hep haber bekledikleri için söyleyip ya sonra ilerlemez sorun cikarsa diye korkuyoruz

Evet ben de çok erken öğrendim. Henüz duymadım daha. Sadece kesemizi gördük. :)

Canım ben bu listede yokum da devam ediyor musun listeye eklemeye acaba ona göre bilgilerimi yazayim

Annem bende kaliyordu soyledim zaten kizin okuluyla falan ilgileniyor saolsun.
Evlendigimsen beri hadi hadi bebek yap diyorduda ben dusunmuyordum kismet.
Esimin ailesi vasifsiz elemanlar seneye bayramda görünce soylerim gerci esim soyler belki telde falan da bilmiyorum.
2 arkadasim yuzume bakinca anladi.

Kızlar hemen ailenize söylediniz mi gebeliginizi yoksa kalp atışı duyana kadar beklediniz mi biz 2 yıldır beklediğimiz için hep haber bekledikleri için söyleyip ya sonra ilerlemez sorun cikarsa diye korkuyoruz
Valla biz bir çok kişiye söyledik heyecandan.. :) Allah korusun kötü bir durum olsa onlarla yine paylaşacaz..

Valla biz bir çok kişiye söyledik heyecandan.. :) Allah korusun kötü bir durum olsa onlarla yine paylaşacaz..
Kese yada kalp atışı duydunuz mu canim bide biz daha ilk degeri gördük daha artış i bile gormedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…