2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hadi ya kaçış yok maalesef...Bende henüz belirgin bir şekilde bulantı yok ara ara huzursuzluk oluyor o kadar.Ama oğlumda her sabah bulantıyla uyanırdım.
Herkesin bünyesi farklı inşallah hiç olmaz seninde böyle gider
Kızlar hemen ailenize söylediniz mi gebeliginizi yoksa kalp atışı duyana kadar beklediniz mi biz 2 yıldır beklediğimiz için hep haber bekledikleri için söyleyip ya sonra ilerlemez sorun cikarsa diye korkuyoruz
Ben öğrenir öğrenmez önce eşime sonra ailelere söyledik, arkadaşlarımızlada görüştükçe fln söylüyoruz Allah korusun bişey olsa onu da söyleriz ..

Evet ben de çok erken öğrendim. Henüz duymadım daha. Sadece kesemizi gördük. :)
Sen ne zaman öğrendin peki eşim bana sabırsız hemen öğrendin tabi diyor ama 5 gün geçmişti zaten bu geç döllenme olayı çok sinir bozucu o yüzden

Kızlar şimdi ben artışı görmek için yarın acilde kan vereyim diyorum ama aynı yer olmayacak yani tam 2 katı olmayabilir düşük çıkabilir dimi yer değişikliğinden yada belki de yuksek çalıştığım için pazartesi doktorum çağırdı ama gidemeyeceğim de kendim yapıp görüp sonra Çarşamba günü boşluğun var o zaman gideyim diyorum

Kızlar hemen ailenize söylediniz mi gebeliginizi yoksa kalp atışı duyana kadar beklediniz mi biz 2 yıldır beklediğimiz için hep haber bekledikleri için söyleyip ya sonra ilerlemez sorun cikarsa diye korkuyoruz
Her şey Allahtan canım.Dilerim sorunsuz bir gebelik geçirirsin.Ben de herkese söyledim inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.

Kese gördük ama ben daha kan vermeden kendi aileme söyledim canım. iki kez kan verip artış olunca da eşimin ailesine söyledik
Bende anneme biraz cinlattim ama haftaya tam belli olacak dedim bende yarın yada çarşamba söyleyelim diyorum artışa gore

Ben de 3 gün geçince öğrendim ama değerim düşüktü 45 çıktı.. Halbu ki daha yüksek bekliyordum ilk doktor muayenesine gittiğimde 5 hafta falan diyordum kiii ortada birşey yoktu.. Geç döllenme işi can sıkıcı soranlara anlatmak da zor. Herkes sat a göre hesaplıyor. Bakalım bu hafta gidince yine küçük çıkacak mı. Belki yakalar gerçek haftasını :)

Anladım canım inşallah bizde söyleriz yakında artışı görünce inşallah

Evet cihazlara göre değişiyor canım tam iki katı olmayabilir

Bilmek onlarında hakkı. Hele de ilkse :)
Evet öyle ama yeni ameliyat oldum felan tedirginiz ve ilk evet zor duruyoruz ama ailelerden uzagiz diye suanlik tutabiliyoruz kendimizi ara ara söylesek mi ki diyoruz birbirimize bakıp sonra vazgeciyoruz

Evet öyle ama yeni ameliyat oldum felan tedirginiz ve ilk evet zor duruyoruz ama ailelerden uzagiz diye suanlik tutabiliyoruz kendimizi ara ara söylesek mi ki diyoruz birbirimize bakıp sonra vazgeciyoruz
Tabi uzak olunca kolay olur. Bizimkiler yakın. Bi de ablam ve kardeşim hemşire onlarla paylaşmadan duramadım :))

Aynen canım aynı şeyleri yaşıyoruz benimde 5 gün geçince 27 ydi hatta3 gün geçince idrar testi yaptım çıkmadı bile. Heralde o gün kan versem kanda da çıkmazdı diyorum ya olur olmaz öğrenmişim diye :)
Bakalım ne olcak randevun ne zaman haber ver mutlaka ve senin 5 haftada kesen kaç mm çıktı

Randevum yok ama kan sonuçları için gidicem belki ultrason la bakar :) geçen salı gittim ultrasonda göre 4+6 çıktı 10.5mm di. Sen de haber ver haberleşelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…