- 6 Eylül 2013
- 4.492
- 2.316
- 248
Senin takvim bile kaybolmuş , şu an ne kadarlık ?Gelir inşallah annesi, benimki babasına çekmiş inat![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin takvim bile kaybolmuş , şu an ne kadarlık ?Gelir inşallah annesi, benimki babasına çekmiş inat![]()
Bi on gün beraberiz sonra sinda tek kalacagim sanirim dikislerimden bebeği çok fazla kucaklayamiyorum Altinî değiştiremiyorum 10 gune kadar bakimini tamamen yapabilecek kadar iyileşir miyim onu merak ettimBen ilk gunden itibaren tek baktim gece gunduz cok cok zordu![]()
Teyzem geldi ilk defa oglumu biri tuttu da bende gece uyuyabildim, yardimci olacak biri varsa durabildigi kadar yaninzda dursun
Allah analı babalı büyütsün canımSelam , çok şükür bende oğluna kavustum kolestaz sebebi ile 38+1 de sezeryan oldum bayram şekeri oldu minnağım bekleyen arkadaşlar Rabbim sağ salim evkatlariniza kavustursun
Simdilik bebege annemle bakiyoruz özellikle sezeryan olan arkadaşlar bebeginizle kacinci gün başbaşa kaldiniz tek basiniza zor oldu mu?
Hayır ben de sadece emxirebildimtesekkur ederim sende saglikla buyut bir an once toparlarsin insAllah
Kucagina alip gazini cikarabiliyor altini falan değiştirebiliyor musun ben henüz sadece emzirme kismini yapiyorim dikislerden eğilip kalkamadigim icin yapamadim
Hadi ya40 i çıksın derler sonra 6 aylık olsun derler sonra 1 yaş derler 2 yaş 5 yaş ama çocukların zorluğu hiç bitmiyor yalan yani![]()
Ilk gun bzmde oyleydi sonra alistik birbirimze canim telaslanma sakinKızlar bende dün bebeğimi kucağıma aldım çok şükür, şuan tek problemimiz meme zor alıyor bir çekiyor sonra hemen uyuyakalıyor ağlıyor falan çok zorlanıyorum yani mecbur bir kere mama verdik aç kalmasın diye. Siz nasıl emziriyorsunuz bebeklerinizi?
Ben de dikislerden egilp kalkamiyorm bebegi kendim alamiyorum kucagima15 gündür yanımda biri var
Bugun yanlız kalacağız sadece
Sesteysen dikişleri beni mahvetti
Dikişlerim acımasa bile çocuk sürekli ilgi bakım istiyor
Evin dönmesi için birine ihtiyaç var
Sağlıkla büyütün yavrunuzu
Benmde bebegm kanala inmedi canim 40+2 de sezeryan oldm bu yuzden. Doktorun ne diyor iner diyor muKızlar bugün çatı muayenesi oldum. Hiçte abartıldığı gibi değilmiş çok büyütmüşüm gözümde
Küçük hanım henüz doğum kanalına girmemiş, heycanla bekliyoruz![]()
Canım 10 gün güzel Bi süre bence. Bizim bugün 10.gün artık altını kendim değiştiriyorum kucaklayıp alıyorum vs. İlk başta dikişler zorluyordu. Şükür şu an o konularda rahatımBi on gün beraberiz sonra sinda tek kalacagim sanirim dikislerimden bebeği çok fazla kucaklayamiyorum Altinî değiştiremiyorum 10 gune kadar bakimini tamamen yapabilecek kadar iyileşir miyim onu merak ettim
Allah yardimcimiz olsun hemen toparlariz insAllah![]()
Kızlar k8z8m doğdu normal doğumdu ebem ve ekibine birdan Allah razı olsun diyorum beni zorlamadılar endişe etmeyeyim diye sürekli muayenede etmedi polates topu vardı açolmam artsın diye 3 cantimle gittim kontrol diye g9ndermediler istersen çık ama dediler benimde içim rahat etmedi saatlrce hopladım suni sancı Verdiler ama ağrım gelmedi suyumu patlatt8lar saatlerce yine gelmedi bende hoplamayı abarttım açokma çok güzel oldu şimdi minnoşum.uyuyor kiloau 3800 tombişimin boyunu hatırlamıyprum doğunca höğsüme verdiler ya nasıl ağladım ne güzel bir duyguymuş çok güzel ekiyor biraz gazlı sadece onuda x8karabilirsek mış8l mışıl uyuyorPazartesi gününden beri ara ara sancim var. Ama açılma 1cm başka da yok. Gelen giden su da yok. Hastaneye gidiyorum. Yatış yapıyorlar. Açılma ve su olmayınca gönderiyorlar. Resmen karnımın kasilmasindan yoruldum. O yüzden hemen hastaneye gitmiyorum artık
MAŞALLAH. Rabbim anababali büyütsün.Kızlar k8z8m doğdu normal doğumdu ebem ve ekibine birdan Allah razı olsun diyorum beni zorlamadılar endişe etmeyeyim diye sürekli muayenede etmedi polates topu vardı açolmam artsın diye 3 cantimle gittim kontrol diye g9ndermediler istersen çık ama dediler benimde içim rahat etmedi saatlrce hopladım suni sancı Verdiler ama ağrım gelmedi suyumu patlatt8lar saatlerce yine gelmedi bende hoplamayı abarttım açokma çok güzel oldu şimdi minnoşum.uyuyor kiloau 3800 tombişimin boyunu hatırlamıyprum doğunca höğsüme verdiler ya nasıl ağladım ne güzel bir duyguymuş çok güzel ekiyor biraz gazlı sadece onuda x8karabilirsek mış8l mışıl uyuyor![]()
![]()
Allah bağışlasınKızlar k8z8m doğdu normal doğumdu ebem ve ekibine birdan Allah razı olsun diyorum beni zorlamadılar endişe etmeyeyim diye sürekli muayenede etmedi polates topu vardı açolmam artsın diye 3 cantimle gittim kontrol diye g9ndermediler istersen çık ama dediler benimde içim rahat etmedi saatlrce hopladım suni sancı Verdiler ama ağrım gelmedi suyumu patlatt8lar saatlerce yine gelmedi bende hoplamayı abarttım açokma çok güzel oldu şimdi minnoşum.uyuyor kiloau 3800 tombişimin boyunu hatırlamıyprum doğunca höğsüme verdiler ya nasıl ağladım ne güzel bir duyguymuş çok güzel ekiyor biraz gazlı sadece onuda x8karabilirsek mış8l mışıl uyuyor![]()
![]()
Analı babalı büyüsünKızlar k8z8m doğdu normal doğumdu ebem ve ekibine birdan Allah razı olsun diyorum beni zorlamadılar endişe etmeyeyim diye sürekli muayenede etmedi polates topu vardı açolmam artsın diye 3 cantimle gittim kontrol diye g9ndermediler istersen çık ama dediler benimde içim rahat etmedi saatlrce hopladım suni sancı Verdiler ama ağrım gelmedi suyumu patlatt8lar saatlerce yine gelmedi bende hoplamayı abarttım açokma çok güzel oldu şimdi minnoşum.uyuyor kiloau 3800 tombişimin boyunu hatırlamıyprum doğunca höğsüme verdiler ya nasıl ağladım ne güzel bir duyguymuş çok güzel ekiyor biraz gazlı sadece onuda x8karabilirsek mış8l mışıl uyuyor![]()
![]()
1 haftaya dik yuruyebilecek ve dikislerinizin acisi gececek duruma geliyorsunuz tabi sizliyor yine de ama daha iyi hissediyorsunuz.Bi on gün beraberiz sonra sinda tek kalacagim sanirim dikislerimden bebeği çok fazla kucaklayamiyorum Altinî değiştiremiyorum 10 gune kadar bakimini tamamen yapabilecek kadar iyileşir miyim onu merak ettim
Allah yardimcimiz olsun hemen toparlariz insAllah![]()
Bekliyceğiz dedi canım, suyun gelirse ya da kan gelirse hemen gel herşey yolunda dedi.. yüzüstü yatıyordu bebişide göremedik ama nst de sancı yok bebek hareketleri iyiymiş.Ilk gun bzmde oyleydi sonra alistik birbirimze canim telaslanma sakin
Ben de dikislerden egilp kalkamiyorm bebegi kendim alamiyorum kucagima
Benmde bebegm kanala inmedi canim 40+2 de sezeryan oldm bu yuzden. Doktorun ne diyor iner diyor mu
Ben eds için hazirligimi yaptım beslenme sondası fln aldım umarım ihtiyacım olmaz bebeğim cork cork çekerse,ben kararlıyım biberon konusunda bu defa ilk kizimdacok çektim sahip biberonla beslemektenn 6 ay helak oldumSezeryanı soran arkadaşım o kişiden kişiye değişiyor ben mesela ertesi gün bebeği alıp koyabilme durumundaydım iki üç gün sonra kendim altını alabilmiştim mesela ama dediğim gibi herkesinki böyle olmayabilir![]()
Bu arada bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz kızlar
Ve herkes mamayı biberonla mı veriyor eds sistemini deneyen var mı merak ettim
Ben üste uzun kolSezeryanı soran arkadaşım o kişiden kişiye değişiyor ben mesela ertesi gün bebeği alıp koyabilme durumundaydım iki üç gün sonra kendim altını alabilmiştim mesela ama dediğim gibi herkesinki böyle olmayabilir![]()
Bu arada bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz kızlar
Ve herkes mamayı biberonla mı veriyor eds sistemini deneyen var mı merak ettim
Sütü verince uyumuş mu minik hemen:)Kızlar bu gece teyzrm bende kaldı sağdığım sütü vermiş oğlum uyanınca bende deliksiz uyumuşum kendimi çok enerjik hissediyorum maşallah![]()
Darısı başınıza![]()