Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerCnm sen fotoğtafçı tutmuştun anladığım kadarıyla bnde anlaştım ama değecek mi acaba ertesi gün asıl pozların verileceğini söylediler hali oluyor mu insanın sezaryenden sonra bu arada güle güle büyüt bebişini
Ilk basta canim cok yandı ama dedigim gibi benim gogsum tikanmisti.Güzel sagdimi cnm
Iyi sagiyor duzgun yerlestirmek lazim memeye o zaman fist fist inek memesi gibi akiyor hemenManuel iyiyse ozaman mutlaka manuel alırım çünkü manuellerin fiyatları uygun
Canim giremiyorum malum son hazirliklar falanSherlady den haber alan var mı etiket de yapılmıyor
Ben de senin gibi düşünüyordum canım o yüzden sezeryandan çok korkuyordum, acil sezeryan oldum spinal sezeryan ile doğum yaptım inan daha yarım saat sonra bebeğimin ihtiyaçlarını karşılayabildim iki saat sonra yürümeye başladım ve akşam kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılamaya başladım tuvalet banyo tek başına yürüyüş yapabilme gibi. İnşallah normal olur tabi ama olmasa da hiç canını sıkma özellikle anlatıyorum ki mecburi olanlara olacaklara moral olsun diye
Benim sutum de hemen çoğalmadı canim sabirli ol bol bol yuru bol su içBende bugün spinal sezeryan oldum, oğlum nstde hareketsizdi, günüde geçti sıkıntıya girmiş olabilir diye doktorumun önerisiyle sabah acil alındı. Sezeryandan 2 saat sonra rahim de sancılarım başladı, ağrı kesici ile biraz geçti. Sonra ilk yürüyüş çok zordu. Gayret ettim ama yine kalktım yine yürüdüm şimdi daha iyiyim. Oğlumla çok ilgilenebiliyormuyum hayır çünkü oturup kalkmam bile çok zor ama geçecek inşallah. Sezeryan dolayısıyla sütümde az, 1-2 güne çoğalır dedi hemşire. İnşallah daha iyi olurum oğlumla daha çok sarılıp, daha çok emzirebilirim![]()
Benim sutum de hemen çoğalmadı canim sabirli ol bol bol yuru bol su iç
Benim 3. Gun sutum guzelce artmaya basladi. Humana ve takviye bir damla kullandim az az tabi onun da etkisi olmustur.
Agrilarim da tam 1 hafta sonra azalmaya basladi. Agrin oldukca 4 ya da 6 saate bir parol içebilirsin
Ilk banyonu yaptiginda da rahatlamis hissedeceksin bir nebze
28 mayista dogum yapmistim. Simdi ameliyat yerlerim gerilmeye ve kasinmaya basladi. 4-5 gundur owli korse almistim onu takiyorum. Tabi tum gun degil. 4-5 saate bir aciyorum sonra geri takiyorum. Gece takmiyorum.
Hala korse almayan varsa owli gibi ayarlanabilir korse alin. Gun gun biraz daha sıkıyorum. Kendim ayarliyorum. Daha iyi oluyor
KıZlar
Gecelerim kabus oldu
Memede uyuyan bir bebeğim var
Yatağa yatırınca uyanıp basıyor çığlığı
Sürekli emzir uyusun yatır anında uyansın
Geri al emzir yeniden dene modundayım
Karnı doyuyor ek mama da veriyorum ama aklı hep memede
Uykuda bile ağzı ile aranıyor
Çözümü YÖK mu![]()
Gündüz uykusu nasıl?KıZlar
Gecelerim kabus oldu
Memede uyuyan bir bebeğim var
Yatağa yatırınca uyanıp basıyor çığlığı
Sürekli emzir uyusun yatır anında uyansın
Geri al emzir yeniden dene modundayım
Karnı doyuyor ek mama da veriyorum ama aklı hep memede
Uykuda bile ağzı ile aranıyor
Çözümü YÖK mu![]()
Bizim ev de 28 derece ben içine kısa kollu cıtcıtlı badi üstüne uzun kollu giydirdim altına da uzun alt. Çok mu olmuş acaba yaa bilemedim yenidoğan bebek çok üşür diyorlar. Bere ve eldiven takmıyorumAynı durumdayız bizim de 27 baya sıcak o yüzden acaba sıcaktan mı bunalıyor çocuk diye düşünüyorum bazen
Bende dun aldim bebisimi kucag8ma hayirli olsun ilk saatlerdr oglymda oyleydi hatta zor verdik memeyi ama pes.etmeyin su an masaAllah emiyor bol.bol emzirmeye calis
Sağolun kızlarAllah bağışlasın cnm![]()
canim hayırlı olsun sağlıkla almışsın bebisini kucağına maşallah. Sağlıkla büyüt inşallahKızlar merhaba yazamadım yoğunluktan. Bizim bugün 7. Günümüz.
Biliyorsunuz 2. Bebeğime hamileydim ve ilki gibi normal doğum bekliyordum. 2 gün önceki randevuda herşey normaldi. Ancak geçen cumartesi öğlen 3 de nişanım geldi. Doktoru aradım evde sancını bekle dedi.
Gece 11 ye kadar hiç sancım yoktu. 12 ye doğru sık olmamakla birlikte sancılar başladı. Sancılar seyrekti ve neredeyse gaz sancısı sanacaktım
Yine de tedbir olsun diye hastaneye gittik.
Hastaneye gittiğimizde bebeğin baş yerine kolu ile doğum kanalına girdiğini öğrendik. Açılmam 6 cm di ve suyum hemen o anda patladı acilen sezeryana alındım. Bebek doğum kanalına girdiği için zor bir sezeryan oldu ve ameliyat sırasında kalbi durmuş kuzumun.
Çok şükür bugün yoğun bakımdan çıkıyor ancak Size tavsiyem sancıları evde pek beklemeyin
İhtiyatlı davranmakta fayda var sancı, nişan Vs durumlarında mutlaka kontrole gidin. Hele ki ilk doğumu normal olanlar. 2. Doğum çoook hızlı ilerliyor.
Herkesi Allah kurtarsın
Tüm Bebelere ve benim kuzuma Allah sağlık versin
dünyaya geln büyüyor valla :) zaman su gibi . Senin ki daha çok yeni . Ilk başta herşey zor geliyor gecmiyecek zannediyorsun ama geçiyor. 3 gün sonra eve çıktığımda ağrılardan göğüslerimin acısından çok ağlamıştım ama zaman geçtikçe düzeldi her şey cok şükürMasaAllah büyümüş bile doğduktan sonra zaman gizli geçiyor de mi :) Saglik sorunu olmadan buyuturz insAllah bende kendimi baya toparladim kalktiktan sonra hep yürüdüm uzun sure yatmadim yoksa daha daha da zorlaniyorsun yurumek disinda bebeği emzirecek bir sure kadar oturabildim 3. Gunumuz daha yeni yeni uzun oturabiliyorum
Canim benim de gogsum tıkandı diye eşim bebedor manuel almış getirmiş ilk başta hiç çekmedi dedim ise yaramıyor. Oysa göğsüme masaj falan kanallar acilinca şimdi çok güzel sağıyor. Ben memnun kaldimKızlar süt pompanizdan memnunmusunuz bana ucuz ama güzel sağan bir ürün oneriniz olabilirmi
Hayırlısıyla alırsın inşallah kucagina bende su an onu düşünüyorum nasıl olacak diyeBenim de pazartesi için kesinleşti günüm bebeğe mi heyecanlansam iki çocuklu hayata mi bilemedim ☺
Maşallah canım hayırlı olsun, sağlıkla büyüsünAllaha çok şükür doğum yaptım kızlar dokuz buçukta normal oldu minnak bi kızım var 2680 doğdu çok şükür sağlıklı yanımda tez zamanda toparlar insallah Rabbim bekleyenlerin de yardimcisi olsun insallah
Bilmez miyim..İnsallah biz ne hale geliris o süreçte bakalim
Dağılmis vaziyetteyiz
Amin Allah razı olsun canım benimMaşallah canım hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün![]()