2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sadece içine zıbın ve uzun kollu tulum ya da alt üst takım
Eldiven
Oda camı hep açık oda kapısı kapalı
Müslin örtü ile örtüyorum

Gecmıs olsun

Sadece içine zıbın ve uzun kollu tulum ya da alt üst takım
Eldiven
Oda camı hep açık oda kapısı kapalı
Müslin örtü ile örtüyorum

Gecmıs olsun
Teşekür ederim sizin bebeğinizin kakası nasıl benimki sarı sulu ve pütürlü böyle anlatınca kulağa kötü geliyor ama çaresizlikten soruyorum affınıza sığınarak

Canım sana kalmış ama bana sağlık ocağındaki ebe kesinlikle biberon ve emzik koyma çantana dedi..
Doktorumda doğum yapcağım hastane bebek dostu olduğu için kullanmıyoruz almayın dedi.
Emzik ve biberonu verme taraftarı değilim ben de ama ilk doğumumda almamıştım. Bebeğim biraz erken ve zayıf doğunca direk istemişlerdi. Eşim evden getirmişti, kaynatmamıştım bile. Bu bebeğim de küçük ne olur ne olmaz diye bulunsun dedim. Emziği ilk günden vermem kesinlikle onu çıkarabilirim aslında çantaya koymaya gerek yok. Oğluma 15 günlükken verdik tuttu ama hiç bir zaman bağımlısı olmadı. 14 aylıkken bıraktırdım bir kere bile sormadı. Sonra bebeğin durumuna göre belki veririm ama çantadan çıkarsam iyi olur :)

Teşekür ederim sizin bebeğinizin kakası nasıl benimki sarı sulu ve pütürlü böyle anlatınca kulağa kötü geliyor ama çaresizlikten soruyorum affınıza sığınarak
Canım benim kinin de bazen sarı şu gibi oluyor ben arada soğuk bir şeyler yiyorum ona bâglamistim alakası var mı bilmiyorum ama annem ondan demişti o yüzden artık soğuk bir şeyler yememeye dikkat ediyorum

Kizlar bebeklerinize d vitamini kullaniyormusunuz
Bana sağlık ocağı monavit d3 verdi ama internette baya olumsuz yorum var canımı sıktı

Siz kullanıyor musunuz hangi marka kullanıyorsunuz beni aydinlatirsaniz sevinirim çok mutlu olurum:)

Canım benim kinin de bazen sarı şu gibi oluyor ben arada soğuk bir şeyler yiyorum ona bâglamistim alakası var mı bilmiyorum ama annem ondan demişti o yüzden artık soğuk bir şeyler yememeye dikkat ediyorum
Öyle mi bende dikkat edeyim o zaman gerçi o da sıcaklığında içiyorum suyukı vs ama daha dikkatli olurum :)

Bende gerekliyse doğumdan birkaç hafta sonra en azından uyku geçişlerinde kullanırım emziği.. yada gece sütümü sağarım biberonu babasına veririm :) doğum iznim bitince zaten mecbur biberon
Ama ilk doğduğunda istemiyorum hemşireler genelde enjektörle veriyor sütü canım gerek olmuyor zaten

Rabbim kolaylık versin canım bir avazda kurtul insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…