• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Daha kalp atışını duymadığımz için doğum fiyatını vermedi ama öğrenince haber veririm sana muayene 100₺ ama doktor baya iyi diyorlar :)

Canım yerleşme kanaması olabilir yine de bi acile git iyi olr
İnşallah öyledir canım gideceğiz inşallah dua edin inşallah birşey yoktur

Günaydın kızlar,
Benim de sabah uyandığımda iç camasirimda kahverengi lekelenmem olmuş. Hiç farketmedim ne zaman oldu. Faranjit geçiriyorum dün gece öksürüğüm artmıştı ondan mı acaba.
Kahverengi olduğunda sorun olmuyordu değil mi? Çok endişeliyim :(

Ayyy noluyor kızlar ard arda lekelenmeler rabbim bebeklerinizi korusun ya çok üzülüyorum böyle okudukça

Ben test yapar yapmaz annemle kız kardeşlerime söyledim:halay: annem babama söylemiş. Kız kardeşim yeğenime söylemiş. Durun ya bi kalp atışını duyalım dedim. Yayılmadan duruma el attım:KK53: eşim ailesine söylemedi. Ben tembihledim söyleme diye. Zaten gerekte yok, en son öğrenebilirler :kusmuk: ha bir de çok yakın arkadaşıma söyledim. Çünkü o da hamile:KK51:

Ay ne güzel ya. Benim oğlum 3 yaşında. Sorsam kardeşinin adı ne olsun diye, Jet-Daisy-sky falan der:KK70:
Kizimda o yaşta olsa maya niloya barbie falan derdi muhtemelen:KK53:

Günaydın kızlar,
Benim de sabah uyandığımda iç camasirimda kahverengi lekelenmem olmuş. Hiç farketmedim ne zaman oldu. Faranjit geçiriyorum dün gece öksürüğüm artmıştı ondan mı acaba.
Kahverengi olduğunda sorun olmuyordu değil mi? Çok endişeliyim :KK43:
Bende gribim hapsirip duruyorum insallah bı sıkıntımız yoktur canim:dua:

Gec dollenme demekki :)bidaha ne zamn kontrolun
Aynen canm ankaradayım Lina kadın doğum merkezine gidiyorm doğumu medicana veya koruda yaptırıyor. Mine kermalli doktorumun adı da .. sen ?

Yaa minnoşum o benim :) gördüm canım 7+5 diye gittim kalbini bile duyarım sandım 5+1 miş sadece keseyi görebildim nazlı çıktı benim kuzu :)

Allah şifa versin kızlar inşallah hemen toparlarsınız bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınz

Benmde yüzümde çok sivilce çıkmaya başladı

Aynen canım benim sat 26 ağustostu doktor 11 eylül sayalım dedi tarihi yanlış hatırlamıyorsam tahmini doğumda 29 mayıstı 17 hazirana geçti ultrasona bakınca .. adet düzensizliğini sordu bana yok dedim o zamanlarda çok oluyormuş bu durum.
Ama ben geçen ay ovulasyon testi yapmıştım uygulamadaki yumurtlamadan 1 hafta sonra çıkmıştı yumurtlama günüm. O yüzden geç döllenme olabileceğini tahmin etmiştim :) 2.5 hafta farketti resmen benim

Günaydın kızlar,
Kahverengi olduğunda sorun olmuyordu değil mi? Çok endişeliyim :KK43:
Benimde olmuştu ole bole degil kahve telvesi gibi bitti sukur.kirmizi kan olmadikca korkma

Gunaydin Kızlar sabah kahvaltı hazırlarken belime bı ağrı girdi onemsemedim az önce lavaboya gittigim de bir parmak kadar pembe akıntı gelmiş acik pembe degil ama yerleşme kanaması mi acaba inşallah oyledir :KK43::cry:korkuyorum değer 53 çıkmıştı düşüp değerin adet olma durumum var mı öğlen acile gideceğiz kan vermeye
Ben yerleşme kanaması yaşadım canım adet günümde bildiğin kırmızı geldi sonra kahveye döndü 1 gün boyunca koyu kahve lekeler geldi sonra geçti ben hatta sökülemedim heralde sandım ama yerleşmeymiş seninde öyle olabilir.

Yiyenim de primadan başka bir marka kullanmadık,çok da memnun kaldık.Bir kere bile pişik problemi yaşamadık,kendim de Prima alıcam
Islak mendil Unibaby
Çamaşır deterjanı +yumuşatıcı Unibaby
Şampuan Unibaby
Tırnak bakım seti,tarak Chicco
Biberon +emzik Philips Avent
Hatta geçen hafta ben hepsi buradadan çok güzel indirimle biberonla,emzikleri aldım
herkes prima oneriyor ama dediğim gibi israil mali. kendi bebegimi düşünerek aldigim bezin baska bebeklere kurşun olarak dönmesini kabul edemem pisik de yapsa baska bez alacağım.

Ben yerleşme kanaması yaşadım canım adet günümde bildiğin kırmızı geldi sonra kahveye döndü 1 gün boyunca koyu kahve lekeler geldi sonra geçti ben hatta sökülemedim heralde sandım ama yerleşmeymiş seninde öyle olabilir.
Canım benim serçe parmağının ucunu kadar geldi biraz yattım yastığın üstüne koydum belimi az önce lavobaya gittim hiç bir şey yok o anlık olmuş insallah korkudan test bile yaptım tekrar koyulaşma var mı diye değer arttıkça koyulaşiyor ya çok şükür koyulaşmış daha benim de dün yada bugün adet günüm olacak ti ondan mıdır diyorsun bı saate kadar kan vermeye gideceğiz inşallah şöyle 90-100 civarı bir değer görürsem rahatlayacagim:dua:

Gunaydin Kızlar sabah kahvaltı hazırlarken belime bı ağrı girdi onemsemedim az önce lavaboya gittigim de bir parmak kadar pembe akıntı gelmiş acik pembe degil ama yerleşme kanaması mi acaba inşallah oyledir :KK43::cry:korkuyorum değer 53 çıkmıştı düşüp değerin adet olma durumum var mı öğlen acile gideceğiz kan vermeye
Günaydın canım, kötü şeyler düşünme lütfen diğer arkadasladin dediği gibi yerleşme kanamasıdır.
Allah'ın izniyle birşey olmayacak. :nazar:

Günaydın canım, kötü şeyler düşünme lütfen diğer arkadasladin dediği gibi yerleşme kanamasıdır.
Allah'ın izniyle birşey olmayacak. :nazar:
İnsallah canım bak zaten koyulaşma var dimi değer artmistir inşallah:dua:

Eklentiler

• IMG_20181021_103110.webp
    IMG_20181021_103110.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20181021_103006.webp
    IMG_20181021_103006.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 52
Yerlesme olabilir canim korkma oyledir insAllah

Back
X