- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneliği tatmış biri olarak bile bu kadar etkilenip göz yaşlarımı tutamıyorsam, anneliğe hasret olanlarını düşünemiyorum. Allah kimseye evlat hasreti çektirmesin.ne güzelll düşüncesi bile mutlu etti şu an . o günler hemen gelse keşke![]()
Kalp atışını duymuş muydun canım? Görürsün ama daha pirinç tanesinden azıcık büyük annesi:) net görünmez yani. 12. Haftadan sonra anlaşılır görüntü alırız. Zaman su gibi aksın görelim o güzel günleri.kızlar hamilelik takvimimde "Ultrasonda bebeğin kol ve bacak yumruları artık fark edilebilir." yazıyor. yani bu hafta doktora gitsem görebilir miyim miniğimi?5+5 im bugün
yok geçen hafta gittim en son sadece kese vardı. henüz kalp atışı görmedim. zaten kalbini duymak istiyorumAnneliği tatmış biri olarak bile bu kadar etkilenip göz yaşlarımı tutamıyorsam, anneliğe hasret olanlarını düşünemiyorum. Allah kimseye evlat hasreti çektirmesin.
Kalp atışını duymuş muydun canım? Görürsün ama daha pirinç tanesinden azıcık büyük annesi:) net görünmez yani. 12. Haftadan sonra anlaşılır görüntü alırız. Zaman su gibi aksın görelim o güzel günleri.
Kalp atışını duyarsınız canım o zamanyok geçen hafta gittim en son sadece kese vardı. henüz kalp atışı görmedim. zaten kalbini duymak istiyorumilk olduğu için ben de herkes gibi çoook heyecanlıyım sabırsızım :)
cuma gunu benımde 5+5 olucak . Doktor ogun benı kese görmeye çağırdı :)kızlar hamilelik takvimimde "Ultrasonda bebeğin kol ve bacak yumruları artık fark edilebilir." yazıyor. yani bu hafta doktora gitsem görebilir miyim miniğimi?5+5 im bugün
Bence perşembe cuma gunu gibi git ki kesin olsun
çarşambaya kadar kontrol hakkım var. çarşamba gidip bi şansımı denesem diyorumBence perşembe cuma gunu gibi git ki kesin olsun![]()
Kontrol hakkın varsa tabı kıdee gitttttçarşambaya kadar kontrol hakkım var. çarşamba gidip bi şansımı denesem diyorum![]()

Hoş geldin canim , sağlıkla gelsin miniğinSelam kızlar, bizde 7+4'deyiz. 6 Haziran inşallah doğum tarihimiz![]()
Hoş geldin canim , sağlıkla gelsin miniğin![]()
GünaydıınlarGünaydınnnnnnnnnnnnnnn![]()
ayılamayanlarValla ben saat 6 da ayaktayım .. Normalde alarmla bıle uyanamazdım . Alarm çalmadan uyanıyormGünaydıınlarayılamayanlar

Hoşgeldinn hayırlı olsun sağ sağlım sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucamıza alırız inşallah çook çoook aminnnSelam kızlar, bizde 7+4'deyiz. 6 Haziran inşallah doğum tarihimiz![]()
Ne kadar erken yatarsam yatiyim uykumu alamıyorummmmValla ben saat 6 da ayaktayım .. Normalde alarmla bıle uyanamazdım . Alarm çalmadan uyanıyorm
Akşamda 8 de uykusuzluktan öluyorum![]()
ben de tam senin gibiyim :)Valla ben saat 6 da ayaktayım .. Normalde alarmla bıle uyanamazdım . Alarm çalmadan uyanıyorm
Akşamda 8 de uykusuzluktan öluyorum![]()
sen benden öndesın ya belkı ondandır.Ne kadar erken yatarsam yatiyim uykumu alamıyorummmm