• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ne güzelll düşüncesi bile mutlu etti şu an . o günler hemen gelse keşke :anne::anne::anne:
Anneliği tatmış biri olarak bile bu kadar etkilenip göz yaşlarımı tutamıyorsam, anneliğe hasret olanlarını düşünemiyorum. Allah kimseye evlat hasreti çektirmesin.

kızlar hamilelik takvimimde "Ultrasonda bebeğin kol ve bacak yumruları artık fark edilebilir." yazıyor. yani bu hafta doktora gitsem görebilir miyim miniğimi? :KK49: 5+5 im bugün
Kalp atışını duymuş muydun canım? Görürsün ama daha pirinç tanesinden azıcık büyük annesi:) net görünmez yani. 12. Haftadan sonra anlaşılır görüntü alırız. Zaman su gibi aksın görelim o güzel günleri.

Anneliği tatmış biri olarak bile bu kadar etkilenip göz yaşlarımı tutamıyorsam, anneliğe hasret olanlarını düşünemiyorum. Allah kimseye evlat hasreti çektirmesin.

Kalp atışını duymuş muydun canım? Görürsün ama daha pirinç tanesinden azıcık büyük annesi:) net görünmez yani. 12. Haftadan sonra anlaşılır görüntü alırız. Zaman su gibi aksın görelim o güzel günleri.
yok geçen hafta gittim en son sadece kese vardı. henüz kalp atışı görmedim. zaten kalbini duymak istiyorum :anneadayı::KK200: ilk olduğu için ben de herkes gibi çoook heyecanlıyım sabırsızım :)

kızlar hamilelik takvimimde "Ultrasonda bebeğin kol ve bacak yumruları artık fark edilebilir." yazıyor. yani bu hafta doktora gitsem görebilir miyim miniğimi? :KK49: 5+5 im bugün
cuma gunu benımde 5+5 olucak . Doktor ogun benı kese görmeye çağırdı :)
Ama belki minik bişeylerde görürüz dedi :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Günaydınn kızlar Ankarada olanlar hangi doktor ve hastanelere gidiyorlar acaba? Zaman zaman konuşuldu ama hiç aklımda kalmamış:KK43:

• Beğen
Reactions: H E
Back
X