- 23 Ekim 2018
- 16.498
- 38.290
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canim yaBenim kızım 4,5 yaşında kucağımdan inmiyor :)
Allah'ın izniyle bir şey olmaz.
Allahım korusun insallah bişey olmazDikkat etmeye çalişiyom ama yinede her zamanki rutin ev işlerini yapoyom ben tabi çok yoruluyom ama mecbur
Sağolsun söyletmıyo .. :)En iyisi eşinde kullanabilirim kadar kullan acıma valla 2.cide kullancam dedim ama öyle olmuyo

Evet ya kalbim hızlı hızlı çarpıyo inşallah iyi şeyle olucak Perşembe günü gelse de doktor biraz içimi rahatlatsa bariAynen katılıyom oo bendede oluyor acayip birşey sezgi ama insanı ürkütüyor sürekli endişelenmek
Bende öyle biliyordum ama pekte öyle sayılmaz canım hatta doktorumda bana aynı şeyi söyledi. Ben betaHCG değerim 10.042 iken keseyi bile göremedim dış gebelik dediler bana. Ama alttan bakıldığında anca gözüktü.Kızlar bebişlerin kalp atışlarını beta hcg değeri 6000 olunca görülüyormuş aklınızda bulunsun
Her gebelik farklıdır , ben de doktorun yalancısıyım :))
İnşallah kuzum galiba bu haftalarda herkeste oluyo bu inşallah güzel haberlerini bekliyorum kuzum benimde Perşembe günü kontrolüm geçmiyo zaman yaBende de var endişe yarın doktora gideceğim inşallah o güzel şeyler söyler rahatlatır beni![]()
hayırlı olsunbeni de aranıza alır mısınız acaba <3Feeling07
sat: 6 eylül
istanbul
28 yaşındayım
ilk çocuk
54 kilo
doğum 14.06.2018 inşallah
kese de kalp atışı da görüldü. tahlil aşamasındayım. allah hepimize bu bebekleri sağlıkla doğurmayı nasip etsin.
çok teşekkür ederimhayırlı olsun
Ilk gebeligimde çok dikkat ediuordum5lt şişeyi kaldirmiyordum simdi 2.5 yaşında oğlum kaldırdığım indiriyom kosuyom anı hareketler yapiyom sizde durum nedir acaba
ne demek yani 1 hafta sonra mı olmuş o spermler nasıl dayanmış kalitelisi bile 5 gün dayanırmışhiç kafanı bulandırma zaten doktor sat tarihini değiştiriyo oluyo bitiyo :)
yok bende sadece belim ağrıdımı korku oluyo olu doktor dedi kanama olmadıkça hamileliktendir de geç :)wiha02 kız olsun geç döllenme kötü bişey değil sağlıklı olduğu sürece sıkıntı yok için rahat olsun :) banada doktor ilişki yasakladı en azından kontrol olana kadar daha hiç gitmedim doktora meraktan çatlıcaamm :) ama çok şükür eşim hiç sesini çıkarmıyo ilişki konusunda daha çok seviyo karnımı konuşuyor onunla her akşam çok hoşuma gidiyo maşallahhh diyelim eş desteği bu konuda çok önemli onu anladım.. bide ya içinizde korku gibi böyle endişe gibi bişey var mı ya bende hergün var o neden oluyo ki ya
![]()
hayırlı olsun hoşgeldin :) kalp atışını ne zaman gördünüzbeni de aranıza alır mısınız acaba <3Feeling07
sat: 6 eylül
istanbul
28 yaşındayım
ilk çocuk
54 kilo
doğum 14.06.2018 inşallah
kese de kalp atışı da görüldü. tahlil aşamasındayım. allah hepimize bu bebekleri sağlıkla doğurmayı nasip etsin.