- 15 Ağustos 2017
- 546
- 472
- 53
Canm ümidini yitirme inşallah bir an önce toparlanır bebeğin Rabbim yardım etsin
P
Prensescann
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çok şükür canım çok sevindimKızlaaar. Şimdi çıktım hastaneden. Kalbi gayet iyi atıyor dedi doktor allaha bin şükür. 21 mm yani 2 cm olmuş :) fotoğrafını bırakıyorum. Etkiletliceğim kişiler vardı ama unuttum :/ Kalınlaştırıyorum yazıyı inşallah herkes okur :)
Ayy siz böyle yazınca ben daha mutlu oluyorum yanlız olmadığımı hissediyorum :) inşallah kuzum şimdi 10 gün saymaya başladık bakalım bu hamilelik süreci gerçekten sabırı öğretimi insanaCanımmm çok sevindim
Daha dur o kese dolacak pıt pıt larla sen bide o Sevinci gör
Rabbim yaşatsın inş isteyen herkese bu güzelliği
7. bazen 8, aya kadar uçabilirsin , sonrası için rapor yazılıyor yolculuk için.Arkadaşlar doktora sormayı unuttum ama yarın uçağa binicem bi sorun olmaz inşallah yaaa![]()
Haftaya cuma inşSalı günü benimde ınsallah hepimizin sağlıklı geçer hamileliği bir daha ne zaman çağırdı seni doktor
Maşallahhh belirgin ya bebek ondan sordum9+1 canım doktorun dediğine göre :)
Hm sağol canım :)Benim dr da gebelik te 2 te düşmesi gerek dedi yani seninki normal canom
Anladim canim normal dedi ama gidince tekrar sorarim :)Bazı doktorlar 2,5 altı normal diyorlar benim tüp bebek doktorum ve dahiliyecim 1,5altı olması lazım dediler ve 50lik ilaç kullanıyorum benimde yüksek değildi aslında 3 bile değildi tüp bebek olduğu için biraz hassas davranıyorlar doktorun normal dediyse doğrudur tabi

Sütten değildir canım hamilelerin genelinde gaz var mide ekşimesine soğuk süt çok iyi geliyı benimde az öncr çok ekşidi soğuk süt içtim anında kesti tabi laktozsuz içnek daha iyiAhh bu mide işi ne zormuş. Ekşime bulantı gaz. Yarından itibaren laktozsuz süte başlıcam acaba süt mü beni bu kadar gaz bombasına çeviriyo![]()
Hamileliğin ilk bir kaç ayı regl dönemleri kahve rengi lekelenmeler normal canım.Kızlar selam bugün normalde benim regli günüm,regli ağrısı gibi hafif bir ağrım var,az önce de günlük pes taktım ve bir kaç damla kahverengi akıntı geldi,ne yapmam lazım,neden olur?
Wala canım doğruluğunu bilmiyorum ama sınuçta öyle bişi olsa hiç bir doktor dinletmez bemde 3 haftadan beri dinliyim diye gidiyorum bebeği bırak keseyi zor görüo ben doktorumu değiştircem . Sende stres yapma en azında bebişi in iyimişSelam kızlar ben çok mutsuzum. Herkes diyor kalp atışını duydum diye bugün kontrolüm vardı gittim heyecanla koşa koşa dr bey efendi diyorki kalbi çok güzel atıyor eee hadi ses dedim yok olmaz dedi ben kaç yıldır bu işi yapıyorum bana güven. O daha çok ufak ses duymak için ona gönderdiğim şey onu ısıtıyor ve bu onun sağlığı için iyi birşey değil. Çok sağlıklı gayet güzel büyümüş ve kalbinin atışını sende görüyorsun işte bekleyecez daha dedi dinletmedi. Gerçekten var mı böyle birşey ikileme düştümbirde 5 hafta sonra çağırdı
![]()
Kanı aç karnına mı verdin cnm önceki akşamdan yoğun tatlı bişey yedin miKızlar bizimde bugün kalp atışı için randevumuz vardı. Çok şükür duyduk kalp atışını.Kan idrar aldılar benden fakat doktora gösteremedim sonuçlar bu şekilde aranızda anlayan varmı acaba ? Keton ve hemoglobin idrarda pozitif çıkmış ne oluyor bunlar ? Bide glukoz 115 oda çok yüksek sanırım
Canım ben kullanıyordum bugün bittikizlar crinone jel ile araniz nasil? benim iki gundur yarisi giriyo sonra gitmiyor cok zorlamayayim diyorum ama kullanmam gerek. sizde de oldu mu ayni sey?
Sütte gaz yapar ama mide ekşimesine de iyi geliyor.Ahh bu mide işi ne zormuş. Ekşime bulantı gaz. Yarından itibaren laktozsuz süte başlıcam acaba süt mü beni bu kadar gaz bombasına çeviriyo![]()
Benim de dun regl gunumdu ve dun kahve rengi kanama oldum ve bugün kirmizi kan ve siyah parçacıklar geldi yarin yine gidecegimKızlar selam bugün normalde benim regli günüm,regli ağrısı gibi hafif bir ağrım var,az önce de günlük pes taktım ve bir kaç damla kahverengi akıntı geldi,ne yapmam lazım,neden olur?
birşey olmaz ama sen kendine dikkat et yine de. ben 15 gündür raporluyum. dinleniyorum evdeGideceğim inşallah birşey cikmaz